A ogladal ktos ta?:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9815421
nie wiem czy dobrze kojarze, ale jest po gradobiciu i bele jak pomalowana.ponton pisze:http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8375806
Prosze was o jedno powiedzcie mi co jest w tej sztuce nie tak??
złota SC: malowana do okoła, felgi wszystkie 4 katastrofa - potrzaskane ranty, guma na wale wywalona, poduszki tylnich amortyzatorów nawalają, do tego lampy z przodu wciąż symetryczne, w środku wszędzie obdrapana (właściciel wozi czesto psa), boczek siedzenia kierowcy wytarty bardzo znacznie, tarcz hamulcowych z przodu brak (efekt toczenia i ich zużycia), z tyłu jeszcze trochę ich jest, klocki hamulcowe jakieś tanie... Właściciel mówi że jeździ nią już ponad rok i jeszcze nic nie wkładał (ma zrobione 70tyś mil - 100tyś km), nawet zawory nie były regulowane! tak więc nowy właściciel pakiet startowy na początek kładzie conajmniej kilkanaście tyś zł! auto służy do jazdy TYLKO po dziurawym mieście... tak więc można się domyśleć reszty...
mozna wiedzieć po czym to stwierdzileś?djset pisze: klocki hamulcowe jakieś tanie....
Robione coś blacharsko z tyłem.ponton pisze:Slepy jestem ale znalazlem
A ogladal ktos ta?:
Czy to jest ta co pół roku w Auto Wizji w Poznaniu stała??Tomcio pisze:Robione coś blacharsko z tyłem.ponton pisze:Slepy jestem ale znalazlem
A ogladal ktos ta?:
Brzydki środek, jakieś wiejskie audio etc.
Auto w ciągu ostatniego roku miało 4 właścicieli....
Podobno dziwne odgłosy podczas hamowania i jedna cewka do wymiany.
Coś jeszcze z nią było nie tak ale musisz poszukać na forach bo nie pamiętam.
po napisie na nich widniejącym. z tyłu jeszcze w miare fajna firma bo ATE, ale przód to jakaś radosna twórczość ludowassseba pisze:mozna wiedzieć po czym to stwierdzileś?djset pisze: klocki hamulcowe jakieś tanie....
kolego, w ciągu ostatnich kilku dni byłem w dwóch miejscach, widziałem dwa straszne parchy, wiec opisałem to co widziałem! a jesli uwazasz inaczej to twoja sprawa. dla ciebie mogą być to "igiełki", "laleczki" czy inne takie sluty! wg mnie należy omijać je szerokim łukiem jeśli ktoś szuka w miarę rozsądnego wózka, a jeśli ktos chce miec tylko M3 E46 to niech jedzie i wyrywa nawet i za 55tyś któryś z opisanych przeze mnie egzemplarzy! bo zdarzają i tacy, co potrzebują tylko fajnie wyglądającego, taniego dupowozu, którym przyszpanują przy laskach czy kumplach z osiedla. bo nie powiem, takie aytka wyróżniaja się w tłumie, nawet w tłumie zwykłych BMW... ale jeśli ktoś chce mieć w miarę zadbane (nie mówie idealne, bo idealne sa w salonach w rocznikach bieżących) autko to te dwa może sobie darować.Marcin_Os pisze: za dużo nie potwierdzonych informacji i przypuszczeń tu dajecie
kolego, z moich spostrzeżeń powiem ci tylko tyle, że jak kupisz coś za taką kwotę to od razu licz się z "pakietem startowym" na początek typu tarcze, klocki, gumy (np na wale), oleje... ewentualnie zawory i takie tam... więc wyjdzie cię 10tyś więcej plus nerwy, czas stracony... oczywiście to nie jest reguła, bo zdarzają się okazje, jak np ta czerwona koło oświęcimia... tak czy siak w Biblii jest napisane: "szukajcie, a znajdziecie", albo: "proście, a będzie wam dane"ponton pisze:A jest chociaz jedna na allegro do 70 tys. warta uwagi??
i tu sie z kolega zgodzic musze. Przewaznie wychodza jakies dodatkowe koszta przy takich okazjachdjset pisze:kolego, z moich spostrzeżeń powiem ci tylko tyle, że jak kupisz coś za taką kwotę to od razu licz się z "pakietem startowym" na początek typu tarcze, klocki, gumy (np na wale), oleje... ewentualnie zawory i takie tam... więc wyjdzie cię 10tyś więcej plus nerwy, czas stracony... oczywiście to nie jest reguła, bo zdarzają się okazje, jak np ta czerwona koło oświęcimia... tak czy siak w Biblii jest napisane: "szukajcie, a znajdziecie", albo: "proście, a będzie wam dane"ponton pisze:A jest chociaz jedna na allegro do 70 tys. warta uwagi??
właśnie o to chodzi że nie ma a wszyscy na siłe chcą takie właśnie kupować.ponton pisze:A jest chociaz jedna na allegro do 70 tys. warta uwagi??