dokładnie, można sobie zamówić indywidualne rejestracje ja ma takie na swoich obu emkach, czasami zdarza się że w wydziale jak dobrze zgadać i gdy nie ma na stanie tablic choć trochę takich jakie by się chciało, to można sobie poczekać aż trafi się np 666, 333, lub 111BYNTAS pisze:Ale wiesz, że jest coś takiego jak prywatne tablice?proice pisze:A pozatym jak dobrze zagadasz jak jest jakaś babka w okienku to da ci wybrać tablice z tych które ma na stanie

Pisałem o zwyczajnych blachach typu np. PO 666HY bez wyróżników na zamówienie, a nie typu P1 DEBIL. Nie ucz ojca dzieci robić...I co jak sobie załatwisz takie WX 666HJ to co będziesz szybciej od innych na światłach czy przybędzie Tobie ze 40 PS?[/quote]
Przeczytaj uważnie co napisałem od drugiego zdania... I po co w ogóle gadasz o tych 40 koniach i ruszaniu ze świateł jak to nie ma nic do rzeczy. Wiec po co to pisać w ogole.
Napisałem, że nie trzeba mieć znajomości tylko wystarczy być miłym i można wtedy wybrać rejestracje oczywiście z tych co mają na stanie. Ale jak widać bycie miłym i nie pokazywanie innym, że jest się lepszym itp. jest dla niektórych trudne...