BMW M3 E92, szary - Warszawa

Baza danych BMW ///M
Awatar użytkownika
Sieniek
Auto: BMW M3 E46/Yamaha R1

Re: BMW M3 E92, szary - Warszawa

Post autor: Sieniek » czw sty 29, 2015 17:23

BYNTAS pisze:
proice pisze:
Ale wiesz, że jest coś takiego jak prywatne tablice? :D A pozatym jak dobrze zagadasz jak jest jakaś babka w okienku to da ci wybrać tablice z tych które ma na stanie ;)
dokładnie, można sobie zamówić indywidualne rejestracje ja ma takie na swoich obu emkach, czasami zdarza się że w wydziale jak dobrze zgadać i gdy nie ma na stanie tablic choć trochę takich jakie by się chciało, to można sobie poczekać aż trafi się np 666, 333, lub 111 ;)[/quote]
Pisałem o zwyczajnych blachach typu np. PO 666HY bez wyróżników na zamówienie, a nie typu P1 DEBIL. Nie ucz ojca dzieci robić...I co jak sobie załatwisz takie WX 666HJ to co będziesz szybciej od innych na światłach czy przybędzie Tobie ze 40 PS?[/quote]

Przeczytaj uważnie co napisałem od drugiego zdania... I po co w ogóle gadasz o tych 40 koniach i ruszaniu ze świateł jak to nie ma nic do rzeczy. Wiec po co to pisać w ogole.
Napisałem, że nie trzeba mieć znajomości tylko wystarczy być miłym i można wtedy wybrać rejestracje oczywiście z tych co mają na stanie. Ale jak widać bycie miłym i nie pokazywanie innym, że jest się lepszym itp. jest dla niektórych trudne...
“Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stationary, that's what gets you.” ― Jeremy Clarkson

Awatar użytkownika
proice
Auto: M3/M4/M5/ GTI
Kontakt:

Post autor: proice » ndz lut 01, 2015 09:26

[quote="BYNTAS"] Nie ucz ojca dzieci robić...I co jak sobie załatwisz takie WX 666HJ to co będziesz szybciej od innych na światłach czy przybędzie Tobie ze 40 PS? [quote="BYNTAS"]

mi w srebrnej przybyło 80 a w szarej przybyło 90 po założeniu indywiduali faza co ? :D :D :D :D :D :D
Import AUT USA
kom: 889479775

maciek323

Post autor: maciek323 » wt lut 03, 2015 13:17

Rafals pisze:
BYNTAS pisze:...poza tym literatura holenderska a w ogłoszeniu sprowadzona z Belgii...
W Beligi jest część Francuska i Holenderska więc to akurat normalne
Dokładnie to Walońska i Flamandzka.
W tej pierwszej mówią po francusku, a w drugiej po flamandzku. Owszem jest ten język dosc podobny do holenderskiego, ale to nie to samo. Coś jak słowacki i polski jezyk.

didy25
Auto: Lexus LS 460

Post autor: didy25 » pt lut 13, 2015 17:39

Pomimo zapewnień sprzedającego, że zmieni rok produkcji auta w ogłoszeniu do dnia dzisiejszego tego nie uczynił, czyli liczy na to, że kolejny nowy kupujący nie sprawdzi dokładnie tego i w ten sposób uda im się go oszukać na roczniku.

ODPOWIEDZ