Wyciecie katów w poliftowej m3 e92
Re: Wyciecie katów w poliftowej m3 e92
Hmm, spotkałem zimą dwie seryjne to zawsze było 10-10.4s.
- LINKIN
- Auto: M6 F13 LCI
- Kontakt:
Bo to standardowe czasy 
Reszta w linku https://m.facebook.com/pomiaryRaceLogic ... 0314926189" onclick="window.open(this.href);return false;

Reszta w linku https://m.facebook.com/pomiaryRaceLogic ... 0314926189" onclick="window.open(this.href);return false;
W linku, który podrzuciłeś jest mowa o M6 z wodnymi coolerami, które robi takie same czasy czy zimno czy ciepło. Czy podobnie nie będzie w przypadku M4 ? Tam też są wodne coolery.LINKIN pisze:W ujemnych temperaturach seryjna m3 robi 9.1
Nie ma się czym zbytnio podniecać bo M4 w tych temperaturach będzie odpowiednio szybsze
może jakiś spot mforumowy ?
sprawdzimy seryjne vs decat + ecu
,a nie takie bicie piany
sprawdzimy seryjne vs decat + ecu
,a nie takie bicie piany

- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
Ja mam serię można zrobić porównanie
Mamy też c63 amg 500+ to też można zobaczyć jak emka sobie poradzi. Moja dostaje od amg.
Z Łodzi do Warszawy nie tak daleko.

Mamy też c63 amg 500+ to też można zobaczyć jak emka sobie poradzi. Moja dostaje od amg.
Z Łodzi do Warszawy nie tak daleko.
ja chętnie do Warszawy podjadę, któryś ładny lutowy weekend, to co ogarniamy ?
jescze jakieś seryjne m4 by mogło wpaść
jescze jakieś seryjne m4 by mogło wpaść

- --==maly==----
Dla mnie nie ma problemu.
Odpada weekend 3-4 reszta powinienem być może być i w tygodniu teraz już raczej trzeba będzie celować w pogodę.
Pzdr
Odpada weekend 3-4 reszta powinienem być może być i w tygodniu teraz już raczej trzeba będzie celować w pogodę.
Pzdr
ja chętnie podjadę nawet jak wiele osób się nie zadeklaruje w warszawie, zdecydowanie ciekawsi przeciwnicy dla m3, choć emka trochę słaba...
podrzucę starcie z najmocniejszym dieslem jakiego widziałem na łódzkich drogach, niestety przy około 250 jedynka odpuszca, warun taki sobie, oboje na letnich, nie mam pretensji ale szkoda bo odrobiłbym
https://www.youtube.com/watch?v=3-MMGIZcQXY" onclick="window.open(this.href);return false;
podrzucę starcie z najmocniejszym dieslem jakiego widziałem na łódzkich drogach, niestety przy około 250 jedynka odpuszca, warun taki sobie, oboje na letnich, nie mam pretensji ale szkoda bo odrobiłbym

https://www.youtube.com/watch?v=3-MMGIZcQXY" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie lepiej z takimi zabawami poczekac do wiosny? Wtedy chetnie wpadne do wwa.
jak dla mnie może być i wiosna, ogarnę wieczorem jakiś temat 

- --==maly==----
Dziś na szybko zrobiłem trzy pomiary przy użyciu aplikacji GPS Acceleration. 3/4 baku sam kierowcs wyniki 10.2-10.0. Temperatura -2 ale w +5 też udało się zrobić 10.
Na tej samej aplikacji c63 amg 500+ robi 7.7-8.2 w obecnych warunkach. E60 550i ok 12.7 e63 650i 12.3 więc bardzo realne wyniki porównywalne z race logic.
Bandai jak będzie Ci się chciało sprawdz u siebie.
Na tej samej aplikacji c63 amg 500+ robi 7.7-8.2 w obecnych warunkach. E60 550i ok 12.7 e63 650i 12.3 więc bardzo realne wyniki porównywalne z race logic.
Bandai jak będzie Ci się chciało sprawdz u siebie.
Ostatnio zmieniony wt sty 16, 2018 19:13 przez --==maly==----, łącznie zmieniany 1 raz.
Aplikacja na ios czy androida?
- --==maly==----
Android nie wiem czy działa na ios.seevin pisze:Aplikacja na ios czy androida?
Mały niestety nie mam tel na androidzie ale chyba na tablecie też powinno dać radę, jeśli tak, to przy suchej drodze sprawdzę bo dzisiaj w Łodzi prawdziwa zima...
na iOS jest apka ale do tej apki trzeba dodać ponad sek, bo wedlug niej w dniu pomiaru zrobiłem 7,4

te apki niestety mają za małą ilość odświeżeń, żeby były miarodajne ale nadal coś tam pokazują
przy okazji
viewtopic.php?f=13&t=11604" onclick="window.open(this.href);return false;
na iOS jest apka ale do tej apki trzeba dodać ponad sek, bo wedlug niej w dniu pomiaru zrobiłem 7,4

te apki niestety mają za małą ilość odświeżeń, żeby były miarodajne ale nadal coś tam pokazują

przy okazji
viewtopic.php?f=13&t=11604" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja używam na ios track addict, korzystałem głównie na torze do pomiarów okrążeń w poprzednim aucie i czas w porównaniu do kostki pomiarowej organizatora był zawsze zgodny z dokładnością do 0,1s. Jest też opcja pomiaru na prostym odcinku, 100-195 (zabrakło drogi) wyszło mi 10,2s więc wygląda legitnie.
bandai, jak będziesz miał okazję sprawdź tą aplikację, ciekaw jestem czy będzie duża rozbieżność.
bandai, jak będziesz miał okazję sprawdź tą aplikację, ciekaw jestem czy będzie duża rozbieżność.