M5 F10 COMPETITION
M5 F10 COMPETITION
Jak w tytule sprzedam moje M5 F10 2014 . Stan idealny !
link do aukcji :
http://allegro.pl/bmw-m5-f10-competitio ... 26210.html" onclick="window.open(this.href);return false;
link do aukcji :
http://allegro.pl/bmw-m5-f10-competitio ... 26210.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: M5 F10 COMPETITION
Witam skąd sprowadzone? Salon polska?
Sprowadziłem osobiście w zeszłym roku z USA .
Czemu nie napiszesz w ogłoszeniu że auto pochodzi z USA ??
To jedna z najistotniejszych informacji.
To jedna z najistotniejszych informacji.
najzwyczajniej nie zwróciłem uwagi przy wystawianiu aukcji .
Tak naprawdę to nie pierwszą emke sprzedaję (a było ich trochę
) i z doświadczenia wiem że konkretni klienci dzwonią i pytają o różne szczegóły a gawędziarze i erotomani zadają dziwne pytania .
Jeżeli ktoś ma pytania tak jak Olszi to zapraszam , chętnie odpowiem .
Tak naprawdę to nie pierwszą emke sprzedaję (a było ich trochę

Jeżeli ktoś ma pytania tak jak Olszi to zapraszam , chętnie odpowiem .
Przecież po skalowaniu zegarów widać..
Mimo wszystko taka informacja powinna być by niektóre osoby nie traciły czasu na dalsze zainteresowanie tym autem. To jest po prostu szacunek do potencjalnego odbiorcy ogłoszenia.
palantini3
Już nie przesadzaj. Jaki problem wybrać numer, zadzwonić i zapytać? Jak ktoś jest poważnie zainteresowany to dzwoni i pyta, i nie szkoda mu tych 5 minut na rozmowę telefoniczną.
Podawanie VIN w ogłoszeniu to woda na młyn dla forumowych koniobijców, którzy nigdy nie kupią auta tylko podniecają się historią i zdjęciami auta z profilu bimmer checka i jemu podobnych.
Podawanie VIN w ogłoszeniu to woda na młyn dla forumowych koniobijców, którzy nigdy nie kupią auta tylko podniecają się historią i zdjęciami auta z profilu bimmer checka i jemu podobnych.
Żaden problem wybrać numer, zadzwonić i zapytać.
Ale po co zawracać sobie głowę zbędnymi telefonami?
Chyba nie masz poważniejszych zajęć w życiu jak takie zbędne telefony nie robiłyby dla Ciebie różnicy.
Po to jest opis auta żeby zrobić to wręcz wyczerpująco.
Ale po co zawracać sobie głowę zbędnymi telefonami?
Chyba nie masz poważniejszych zajęć w życiu jak takie zbędne telefony nie robiłyby dla Ciebie różnicy.
Po to jest opis auta żeby zrobić to wręcz wyczerpująco.
Konkretny klient to patrzy w ogłoszenie,widzi bezwypadek skąd podchodzi i dzwoni.Podaj vin