szfn ---> M3 E92
szfn ---> M3 E92
Cześć wszystkim,
Udało mi się wreszcie zakupić moją emkę. Już przybyła do Polski.
Wielkie dzięki należą się w proice-owi za pomoc w sprowadzeniu, od wylicytowania poprzez cła, po dostarczenie do Polski, naprawdę w dobrym tempie. Wielka klasa.
Narazie zabieramy się do naprawy: blacharka, lakier i panewy profilaktycznie.
Zapominałem dodać, że Emka to run & drive wiec jeździ:)
A tu parkujemy, a w tle biała emka proice. Całkiem przyjemna i dosyć (za)głośna:)
Udało mi się wreszcie zakupić moją emkę. Już przybyła do Polski.
Wielkie dzięki należą się w proice-owi za pomoc w sprowadzeniu, od wylicytowania poprzez cła, po dostarczenie do Polski, naprawdę w dobrym tempie. Wielka klasa.
Narazie zabieramy się do naprawy: blacharka, lakier i panewy profilaktycznie.
Zapominałem dodać, że Emka to run & drive wiec jeździ:)
A tu parkujemy, a w tle biała emka proice. Całkiem przyjemna i dosyć (za)głośna:)
Ostatnio zmieniony pt lut 24, 2017 22:23 przez szfn, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Auto: BMW
Re: m3 e92 - szfn
Wygląda przyzwoicie
jakieś fotki środka? DKG? ile przelotu że wymieniasz panewy?

W srodku wyglada naprawde zacnie. Zycze szybkiego przywrocenia do stanu idealnego i przyjemnosci z jazdy 

Bardzo dziękuje, również życzę wszystkiego najlepszego:)
Emka już jeździ od 2 miesięcy. Wielkię dzieki dla proice za ogarnięcie samochodu, zasadniczo od zakupu po odbiór. Naprawdę jestem bardzo zadowolony z pracy jaką wykonali (oprócz działań blacharsko-lakierniczych robili panewy) i serdecznie polecam chłopaków:)
Kilka fotek po detailingu i ceramice. Więcej fotek jak coś na FB (44detailing).
Kilka fotek po detailingu i ceramice. Więcej fotek jak coś na FB (44detailing).
Zawsze zastanawiam się jak widzę takie uszkodzenie tylnego błotnika jak na tym zdjęciu (za klamką): http://mforum.com.pl/download/file.php? ... &mode=view" onclick="window.open(this.href);return false; czy da się to w ogóle naprawić bez szpachli czy nie ma opcji? Oczywiście wykluczając jakieś wstawiane ćwiartki itp. Jaką grubość pokaże w tym miejscu miernik? Wyszła nieźle, fajna kombinacja kolorów środka i lakieru. Karbonowe narożniki ori? Gdzie kupiłeś?
- LINKIN
- Auto: M6 F13 LCI
- Kontakt:
Wstawiasz nowe poszycie (nie ćwiartkę) i masz bez szpachli. Jedynie na miejscu łączenia musi trochę być, ale tego już uniknąć się nie da.
Dokladnie. BMW sprzedaje całe poszycie w serwisie w 3 róznych wariantach o ile się nie myle. Teraz zamiast spawania się to klei.
Można też szpachlować, to już pewnie zależy od preferencji.
Można też szpachlować, to już pewnie zależy od preferencji.
Swietne zestawienie kolorów. Po korekcie swieci sie ekstra
Moze chcesz sprzedac mke
?