Oferty sprzedaży części do BMW ///M
Regulamin forum
ZASADY UMIESZCZANIA OGLOSZEN:
1. Na forum obowiazuje zakaz dzialalnosci komercyjnej. Na przyklad: linki w podpisie, tematy nie bedace ogloszeniami prywatnych osob, bannery reklamowe, etc.
Istnieje mozliwosc zareklamowania sie na Mforum, w tej sprawie prosze o kontakt ze mna: PW (prywatna wiadomosc) lub mail. Wszystko znajdziecie w moim profilu lub na pasku ponizej.
Oferujemy m.in. reklame bannerowa (banner duzy, maly, gora lub dol strony), temat sponsorowany, forum sponsorowane, wspolpraca na M Track Day, i inne
2. To forum to nie portal aukcyjny, wiec prosze o podawanie w tresci ogloszenia ceny oferowanego przedmiotu(ow), badz przedzialu cenowego.
Wyjatkiem od reguly sa ogoszenia w ktorych znajduja sie linki do Allegro, badz innych portali.
Ogloszenia nie spelniajace powyzszego wymogu beda usuwane.
3. Dla ofert sprzedaży aut zostało stworzone dedykowane forum "Sprzedam auto". Proszę o zamieszczanie tam tylko ogłoszeń sprzedaży aut BMW ///M lub podobnych.
4. Proszę o ogłoszenia dotyczące tylko części (oraz aut) związanych BMW ///M (np. części pasujące do takich aut lub auta o podobnych osiągach / historii)
-
Frog
- Auto: M3 E92 '11
Witam, mam do sprzedania karbonowe dokładki BMW M3 E92 Performance Carbon Splitters.
Sprzedaję ponieważ zdecydowałem się jednak na całe body rocket-bunny i dokładki już mi się nie przydadzą.
Dla forumowiczów cena do mocnej negocjacji

Dogadamy się na 100% jeśli będziesz zainteresowany.
Kontakt: 501 828 065
Możliwy odbiór osobisty w Warszawie.
Link do mojej aukcji:
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5697651378
Link do filmu z montażem:
https://www.youtube.com/watch?v=JMcSL90vVNU
-
proice
- Auto: M3/M4/M5/ GTI
-
Kontakt:
aktualne to jeszcze ???