Sprzedam M3 e46 EU
Re: Sprzedam M3 e46 EU
Camil : czytam dobrze
Zadałem pytanie. Nie wiem dlaczego sie nerwować? Auto sa spzreda do Niemiec. Tak dlaczego pisac, ze inne samochody sa trupy?

Czy wersja japonska jest o cos ubozsza wzgledem europy?
Np czy ma tarcze zwykle zamiast nawiercanych, czy dziala u nas poprawnie nawigacja i radio, czy moze tak jak wersje ze stanow dzialaja tylko stacje nieparzyste.
Do tego czy swiatla sa przystosowane i cala reszta, ogolnie czy oprocz braku spryskow na lampach japonia ma jeszcze jakies braki wzgledem "czystej" europy?
I jeszcze jedno, co to za dziwne manetki przy kierownicy? Ktos wlozyl z innego auta? Bo nie widzialem jeszcze takiego ksztaltu manetek w M.
Pzdr.
Np czy ma tarcze zwykle zamiast nawiercanych, czy dziala u nas poprawnie nawigacja i radio, czy moze tak jak wersje ze stanow dzialaja tylko stacje nieparzyste.
Do tego czy swiatla sa przystosowane i cala reszta, ogolnie czy oprocz braku spryskow na lampach japonia ma jeszcze jakies braki wzgledem "czystej" europy?
I jeszcze jedno, co to za dziwne manetki przy kierownicy? Ktos wlozyl z innego auta? Bo nie widzialem jeszcze takiego ksztaltu manetek w M.
Pzdr.
-
- Auto: m5e34,m5e39,m3e30,m3e46 i 911
@Flanelos
Widze, ze ktos ma klopot czytania ze zrozumieniem, wkleje jedno zdanie : [...] "Nie twierdze , ze kazde inne auto to zlom" [...]
@Villain
co do pytania o tarcze tak sa nawiercane , co do pytania o xenon w e46 to 2 linki :
http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic. ... 2&t=286170" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... 47&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
co do navi to nie mam plyty oryginalnej z mapami EU , mam tylko z JP i dziala, jak np. wkladam plyty z muzyka do zmieniarki to wszystko gra. aha jeszcze manetki , tak zmienione sa na metalowe duzo ladniejsze i wygodniejsze z powrotem do serii nie ma problemu.
Widze, ze ktos ma klopot czytania ze zrozumieniem, wkleje jedno zdanie : [...] "Nie twierdze , ze kazde inne auto to zlom" [...]
@Villain
co do pytania o tarcze tak sa nawiercane , co do pytania o xenon w e46 to 2 linki :
http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic. ... 2&t=286170" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... 47&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
co do navi to nie mam plyty oryginalnej z mapami EU , mam tylko z JP i dziala, jak np. wkladam plyty z muzyka do zmieniarki to wszystko gra. aha jeszcze manetki , tak zmienione sa na metalowe duzo ladniejsze i wygodniejsze z powrotem do serii nie ma problemu.
- szymon0499
- Auto: E60 M5-F10 M5
EMSKI 85 "dlatego kazdy woli kupic anglika po przekladce lub powodz z USA. "[...]
Sadzisz ze Europejczyk nie może byc po powodzi?
Nie wszystkie z USA są po powodzi.
Sadzisz ze Europejczyk nie może byc po powodzi?
Nie wszystkie z USA są po powodzi.
EMSKI: Czytam i rozumiem dobrze. Nie mam nic przeciwko tobie. Tylko nie wiem dlaczego piszesz o innych. Sprzedaż, co masz i za ile chcesz. Niech inni sprzedają co mają i za ile chca. Sprzedasz coś, co jest w dobrym stanie ale wątpię, że znasz całą historię samochodu. eMka jest bardzo ladna, ale nie sądzę, że jest taka wyjątkowa. To juz byloby sprzedane. Nie możesz się dziwić, że większość kupujących wybiera samochody pod względem cen. Mysle tak, ze Idę szukać najpierw w tych tanio a dopiero potem w drogich. Ta czarna z allegra 60 900 została sprzedana w ciągu trzech dni. Życzę szybkiego sprzedażą. Niesadze to zle.
szymon0499: przynajmniej ktoś tu jest normalny.
dzieki
szymon0499: przynajmniej ktoś tu jest normalny.

Na każde auto znajdzie się klijent ale widzę że dużo osób co ma Europy czepia się wersji Uk słuchajcie w Anglii też aut za darmo nie ma sam teraz wybieram się po m3 e46 do UK cena ponad 10 tys funtów ale wolę to Uk bo oryginalny lakier dużo dodatków full service i po lifcie itd wyjdzie na gotowo 65-70 kupiłbym Europę ale wolę Uk... Jeden woli takie drugi takie..
Ta srebrna wg mnie bardzo fajne auto ale nie chce się sprzedać bo może kolor srebrny z tego co ja i moi znajomi uważają do mki lepiej inny do tego ta dokladka z przodu może lepiej ja zdjąć... Nie wiem tak myślę na pewno auto godne zainteresowania a wisi długo i inne może nawet gorsze a w podobnej cenie już dawno się sprzedały...
Ta srebrna wg mnie bardzo fajne auto ale nie chce się sprzedać bo może kolor srebrny z tego co ja i moi znajomi uważają do mki lepiej inny do tego ta dokladka z przodu może lepiej ja zdjąć... Nie wiem tak myślę na pewno auto godne zainteresowania a wisi długo i inne może nawet gorsze a w podobnej cenie już dawno się sprzedały...
-
Tez uwazam, ze ta dokladka jest slaba, az jutro pojade ja zdjeme i porobie nowe foty

Nom tak trzeba zrobić nowe fotki i dokladka wypad bo psuje auto.... Koła mogłaby mieć jakieś grafitowe od Csl-a albo bbs ch i byłoby super.... Auto godne uwagi jak bym szukał zapewne bym pojechał oglądać.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Wreszcie ktos to dojrzal, auto sie nie chce sprzedac, bo nie jest oryginalne, a ceni sie jak material na klasyka, ta dokladka i kolor felg psuje efekt, a srebrna wyglada fajnie dopiero na 19stkach, najlepiej w polerce i tu zgadzam sie z OLSZIM, ze srebrne M3 sa mniej sprzedajne.
Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
-
Tak wiedzialem, ze srebrna moze nie wszystkim sie podobac, ale kolor to rzecz gustu. Jak kupilem swoja ze wzgl. na stan. Niestety realia sa takie, ze jak chce sie auto w dobrym stanie bezwypadkowa, w kolorze, niebieskim , zoltym bo w tych wg mnie najlepiej wyglada to trzeba pewnie szykowac na zachodzie ok 80 tys PLN i do tego jak sie kupi takie auto dochodzi pakiet startowy. Do nas wiadomo , co trafia i ktos kto kupuje 1 eMke moze patrzec tylko na cene , a jezeli ktos kupuje juz n-ta eMke to doskonale wie jakie sa koszty doprowadzenia auta do stanu idealnego. Duzo bardziej sie oplaca kupic juz auto zdrowe. Dla przykladu podam, ze teraz mam auto ktorego doprowadzenie do idealu pochlonelo mi grubo ponad 80 tys., a wydawalo mi sie , ze kupuje auto okazyjnie 
P.S dokladka zdjęta

P.S dokladka zdjęta