KarolToJA pisze:z tyłu są ledy trzeba albo emulator albo zachachmęcić z prądem zeby błędu nie wywalało
Wymieniłem moduł LCM na poliftowy i nic nie wywala
Na chwilę obecną wygląda tak.
Wymieniłem także LCM na poliftowy i jutro go przekoduję bo wyskoczyła mi kropka na liczniku
W planach na ten tydzień mam zdjąć zderzak, skleić go i pomalować razem z obudowami lusterek
A lampy pasują czy trzeba tam coś pokombinować żeby je włożyć? I jakieś przejściówki by podłączyć trzeba mieć bo chyba jeden kabel jest więcej? Z góry dziękuję.
Troche jest rzezby z lampami ale ja to rozpracowałem tak zeby bylo jak najmniej inwazyjnie dla budy.
Lampa byla podcieta metodą prób i błędów tak zeby dobrze pasowala na ori uszczelce. Faktycznie zostaje jeden kabel po przerobieniu kostki na poliftową ale w niczym to nie przeszkadza. Dodatkowo wrzucony jest oryginalny poliftowy modul swiateł aby nie bylo bledow, musze go tylko przekodowac pod swoj vin auta
Trafiły się takie fele w dobrej kasie to założyłem :hyhy:
OZ Nova 8,5 cali przód ET6 i 10 cali tył ET 13
soryy ale z braku czasu szybkie foty telefonem :wstyd:
Koło tanio sie trafiło to jest ;-) s65 lezą uzbrojone w drugi kompet opon gotowe do założenia. Jestem znany z czestej zmiany felg ale s65 do eMy zostaną w garazu ;-)