Doprecyzuje pare zdan o aucie. Mam zapytania przez priv i tak będzie łatwiej. Zreszta nie mam nic do ukrycia. Auto oglądałem długo i na tyle ile się znam to auto jest bezwypadkowe, bardzo proste , ładne, wszystkie elementy w oryginale. Na 100% nie było nigdy uderzone. Jak juz wczesniej zostało wspomiane, od spodu wyglada jak nowe, zawieszenie , platiki , srubki spinki wszystko wyglada jak z saolonu. Silnik chodzi bardzo ladnie, pod maska wyglada tez jakby niedawno opuscilo fabryke. Srodek auta bardzo ladny skory jeszcze matowe, nie poprzecierane, niepopekane, bez dziur. Nie jest to 1 moja ///M i jezdzi dobrze, na pewno trzyma fabryczne paramettry, zreszta nie ma problemu z hamownia, jest 5 km dalej mozna podjechac i sprawdzic auto. Dla osob ktore szukaja zdrowej serii moge polecic i powiedziec , ze warto moja m sie zainteresowac. Dla osob ktore kieruja sie tylko czujnikiem przy zakupie i nie patrzac na stan auta , mowie ze auto bylo malowane z prawej strony. Auto ma pare lat i jakies tam ryski drobne sie znajda. Ale myśle, ze dobry detailing i bedzie jak nowa. Zreszta niewykluczone, ze przejdzie taki zabieg bo kiedys sie tym troche zajmowalem. Jak znajde czas to zajme sie lakierem

Co do pakietu startowego , to z typowych bolaczek kazdej M3 , panewki i zawory. Nie wiem czy bylo to zrobione, ale to w kazdej M trzeba to zrobic po zakupie, nie mozna ufac komus kto sprzedaje i mowi ze zrobione bylo. Chyba, ze bierze sie auto od kolegi albo ktos ma na to dokumentacje z serwisu. Zmienilem oleje i filtry. Sa nowe opony. W gre wchodzi tylko sprzedaz za gowtowke , nie interesuja mnie zamiany.