M3 e46 by Blizerdix
- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
Re: M3 e46 by Blizerdix
Wiele elementów drożeje. Na początku roku znowu wszedł nowy cennik w bmw. Obecnie ten przegub kosztuje detalicznie 870zl.
Wszystko idzie w górę podstopnica M kosztowała dwa lata temu 260zł teraz 400zł inne części tak samo... Płacimy za magazynowanie tak mi powiedział gość w aso bmw.
No takie czasy wszystko drożeje chociaż nie paliwo jest tanie ;-) przy okazji milers już dotarł 

Do listy dochodzą tarcze dba 4000XS i klocki ferodo ds 2500 muszę parę fotek wrzucić bo oglnie trochę się zmieniło ;-)
Dziś przyszedł dzień na pomiar m-ki i jestem mega zadowolony praca małego wyszła w wynikach auto po regeneracji vanosa i ustawieniu Luzow zaworowych 

Bardzo ładny wynik musimy sprawdzić na drodze z moją jak jadą czy cabrio jest dużo wolniejsze... Bardzo dobrze że zrobiłeś te pompę vanosa tak jak w mojej przynajmniej jest cisza przy 3000 obr i luzy zaworowe bo motor teraz dużo ładniej pracuje.
- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
Bardzo ładne kreski po poprawnym ustawieniu vanosa moment czesto wychodzi wiekszy niz podany dla serii takie egzemplarze obalają mity np że seryjna 335i jedzie równo z m3
Powinna zdrowo jechać gratuluje wyniku.

Powinna zdrowo jechać gratuluje wyniku.
- szymon0499
- Auto: E60 M5-F10 M5
Wynik całkiem niezły PS.musimy kiedyś na mieście się zgadać 

Moją byłą m3 kładłem 335i ale teraz kolega ma M135 i to robi taką robotę że m3 e46 wogole nie ma po co podjechać bo łomot straszny a moc taka sama ale skrzynia robi bardzo dużo na plus dla M135.
Technika idzie do przodu i nie ma co....
Technika idzie do przodu i nie ma co....
Gratuluje wyniku.
Pytanie jedno dlaczego moc maksymalna jest tak wcześnie jak powinna być przy 7900 obrotów?
Pytanie jedno dlaczego moc maksymalna jest tak wcześnie jak powinna być przy 7900 obrotów?
Wrzucę jakąś fotkę bo już dawno nie było jak widać auto ma się dobrze z przodu do założenia jeszcze splitery które cały czas czekają no i ta felga musi być
ale jak zawsze nawet czasu nie ma
Ps. Jakiś sposób żeby przymocować splitery tak żeby się trzymały i nie odpadły Odrazu
?

Ps. Jakiś sposób żeby przymocować splitery tak żeby się trzymały i nie odpadły Odrazu

siema , splitery najlepiej na klej ten czarny do wklejania szyb jak będziesz odrywał to z farbą od razu
ale nic ich nie ruszy , jak będziesz je przyklejał to podstaw coś pod nie żeby ładnie się przykleiły
powiedz mi jaki koszt hamowni i gdzie robiłeś ?
listwa na klapę szeroka by się przydała bo tak to taki przedlifto-pilift jest - do oryginalnych led lamp musisz to zrobić
jakie felgi wlecą ?

powiedz mi jaki koszt hamowni i gdzie robiłeś ?
listwa na klapę szeroka by się przydała bo tak to taki przedlifto-pilift jest - do oryginalnych led lamp musisz to zrobić

jakie felgi wlecą ?
Oki dzięki za info , felgi ispiri isr 10 albo coś na wzór csl w grafice Zobaczymy co się trafi co do klapy nic nie inwestuje bo w przyszłych planach csl a hamowalem u siebie w mieście w turku znajomy ma od niedawna nowa hamownie Koszt 70 zł tak na tym foto są dane na face ;-)
Rok ponad temu robiliśmy korektę lakieru i nadal wygląda bardzo dobrze...