ŚLICZNE BMW M3 3.2 B (343 KM) BEZWYPADKOWA 100%
ŚLICZNE BMW M3 3.2 B (343 KM) BEZWYPADKOWA 100%
Witam, pisze w sprawie tej bardzo atrakcyjnej aukcji:
http://allegro.pl/sliczne-bmw-m3-3-2-b- ... 16689.html
37900 cena netto
Wlasnie wracam PLbusem po obejrzeniu tego cuda no i napisze kilka zdan, dla potencjalnego kupca. Powiem odrazu ze nie jestem mechanikiem czy ekspertem w samochodach…Tym bardziej w M-kach. Sprawa byla taka ze musialem jechac ze znajomym mechanikiem, a on w ostatniej chwili zrezygnowal, wiec pojechalem sam autobusem z ciekawosci, bo i tak na 99.9% wiedzialem ze sukcesem to sie nie skonczy.
1.Na aukcji przebieg 230tys. km - w rzeczywistosci prawie 245tys. km
2.Bez wypadkowe?? - nie wiem - malowane prawe drzwi i blotnik
3.1 wlasciciel - w briefie cyfra 2
4."nie boje sie sprawdzic auto w serwisie" - to znaczy w serwisie kolegi
5.nie wymaga wkladu finansowego)))) -
a)4 rozne opony, jest bridgestone, toyo, continental
b)wielofunkcyjna kierownica nie dziala
c)pali sie chek oraz cisnienie opon
Dalej napisze dla najbardziej zainteresowanych kupnem z tego komisu. Jak pytalem przed przyjazdem, czy opis chociazby na 70% odpowiada rzeczywistemu stanu - handlarz powiedzial ze na 100%, mozemy sprawdzic auto w dowolnym serwisie. No przyjechalem do Radomja, dogadalem sie w serwisie, pojechalem na ten komis. Obejrzylem m3ke - wyglada w sumie nie zle. No i chcialem pojechac do serwisu - powiedzieli ze nie maja czasu (siedzi ich tam w 3h i nikt nie ma czasu))). W koncu pojechalismy do jakiegos znajomego, blache pod silnikiem nie chcial odkrecic, zeby sprawdzic czy nie ma wyciekow… na kompie pokazalo kilka bledow, po przegazowaniu na luzie chek zniknal… Ksiazka serwisowa pusta bez zadnego wpisu, brak jakichkolwiek faktur z serwisu, takze ch*j go wie co bylo robione i co jest do zrobienia, bo nie da sie sprawdzic na normalnej stacji. W bagazniku jakos to dziwnie wyglada (zdj. w zal.) VIN tez w zal.
Byl to moj pierwszy post na tym forum. Mam nadzieje ze komus ta informacja pomoze. Pozdrawiam
http://allegro.pl/sliczne-bmw-m3-3-2-b- ... 16689.html
37900 cena netto
Wlasnie wracam PLbusem po obejrzeniu tego cuda no i napisze kilka zdan, dla potencjalnego kupca. Powiem odrazu ze nie jestem mechanikiem czy ekspertem w samochodach…Tym bardziej w M-kach. Sprawa byla taka ze musialem jechac ze znajomym mechanikiem, a on w ostatniej chwili zrezygnowal, wiec pojechalem sam autobusem z ciekawosci, bo i tak na 99.9% wiedzialem ze sukcesem to sie nie skonczy.
1.Na aukcji przebieg 230tys. km - w rzeczywistosci prawie 245tys. km
2.Bez wypadkowe?? - nie wiem - malowane prawe drzwi i blotnik
3.1 wlasciciel - w briefie cyfra 2
4."nie boje sie sprawdzic auto w serwisie" - to znaczy w serwisie kolegi
5.nie wymaga wkladu finansowego)))) -
a)4 rozne opony, jest bridgestone, toyo, continental
b)wielofunkcyjna kierownica nie dziala
c)pali sie chek oraz cisnienie opon
Dalej napisze dla najbardziej zainteresowanych kupnem z tego komisu. Jak pytalem przed przyjazdem, czy opis chociazby na 70% odpowiada rzeczywistemu stanu - handlarz powiedzial ze na 100%, mozemy sprawdzic auto w dowolnym serwisie. No przyjechalem do Radomja, dogadalem sie w serwisie, pojechalem na ten komis. Obejrzylem m3ke - wyglada w sumie nie zle. No i chcialem pojechac do serwisu - powiedzieli ze nie maja czasu (siedzi ich tam w 3h i nikt nie ma czasu))). W koncu pojechalismy do jakiegos znajomego, blache pod silnikiem nie chcial odkrecic, zeby sprawdzic czy nie ma wyciekow… na kompie pokazalo kilka bledow, po przegazowaniu na luzie chek zniknal… Ksiazka serwisowa pusta bez zadnego wpisu, brak jakichkolwiek faktur z serwisu, takze ch*j go wie co bylo robione i co jest do zrobienia, bo nie da sie sprawdzic na normalnej stacji. W bagazniku jakos to dziwnie wyglada (zdj. w zal.) VIN tez w zal.
Byl to moj pierwszy post na tym forum. Mam nadzieje ze komus ta informacja pomoze. Pozdrawiam
Re: ŚLICZNE BMW M3 3.2 B (343 KM) BEZWYPADKOWA 100%
Kolego, trzeba było zapytać lub poczytać forum, byłbyś o jedną wycieczkę autobusem uboższy
http://mforum.com.pl/viewtopic.php?f=9&t=190&start=2085" onclick="window.open(this.href);return false;

http://mforum.com.pl/viewtopic.php?f=9&t=190&start=2085" onclick="window.open(this.href);return false;
Mialem jakies 100km wiec nie byl to jakis wiekszy problem…jakos nie zauwazylem, szukalem w temacie "samochody z ogloszen" to nie bylo.Idzik pisze:Kolego, trzeba było zapytać lub poczytać forum, byłbyś o jedną wycieczkę autobusem uboższy![]()
- Pawel_M3GT
- Auto: E36 M3 S54
i poszedł smiec
Polak woli szrota europe niż ladnego anglika 

Tam byla perspektywa na dobre auto za normalna kwote czyli 6xxxx
Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
- Pawel_M3GT
ale jakie chamstwo ze strony handlarzyka - OPIS
Ja juz dawno powiedzialem - do komisu nigdy nie pojade.
Ktos musialby byc uposledzony, zeby sprzedawac dobra M3 za ta cene.
Wystarczy zobaczyc ile kosztuja za granica. Cuda raczej sie nie zdarzaja.
Ja juz dawno powiedzialem - do komisu nigdy nie pojade.
Ktos musialby byc uposledzony, zeby sprzedawac dobra M3 za ta cene.
Wystarczy zobaczyc ile kosztuja za granica. Cuda raczej sie nie zdarzaja.
Ja tam mojego anglika sprzedałem bardzo szybko i za kwotę 50 tyś zł 2001r ale była i jest w bdb stanie bezwypadkowa itd.... Ale nie ważne ja wolę anglika niż przystanek teraz też mam kolejne auto z UK i będzie przekładka.... Jest kilka fajnych m3 po przekładce na necie z UK i ceny nich są bardzo wporzadku min.auto yakuzy i druga chyba to Twoje auto z Koszalina Paweł m3 gt...?
- Pawel_M3GT
OLSZI pisze:Ja tam mojego anglika sprzedałem bardzo szybko i za kwotę 50 tyś zł 2001r ale była i jest w bdb stanie bezwypadkowa itd.... Ale nie ważne ja wolę anglika niż przystanek teraz też mam kolejne auto z UK i będzie przekładka.... Jest kilka fajnych m3 po przekładce na necie z UK i ceny nich są bardzo wporzadku min.auto yakuzy i druga chyba to Twoje auto z Koszalina Paweł m3 gt...?
tak moja , i jakos sprzedaz nie idzie. Tylko jedna osoba ja ogladala- koles szukal europy ( wnioskuje z tego co mowil , chyba ze jakis fantata ) , byl przejazdem i mial chec sie przejechac i zobaczyc jak chodzi zdrowa M3 zeby miec porownanie .. ) poza tym kilka telefonow od totalnych oszolomow.
Trzeba miec po prostu szczescie.. Ty je miales

Chyba wystawie na niemcy.
Pozdro
Wystaw w De ja moją miałem na mobile przez chwilę było bardzo duże zainteresowanie i nawet jedna osoba oglądała auto i nie kupiła od razu a jak sprzedałem to się odezwała że chce przyjechać zabrać.... Dostał bym więcej ale skąd mogłem wiedzieć a tak wsumie wiem kto kupił i wiem że dalej dba o auto... Twoja bardzo ładna kolor itd ale ja musiałem wskoczyć na 4drzwi chwilowo...
- Pawel_M3GT
Diekuje za rade, tak tez zrobie. Tutaj sprzedać cokolwiek co kosztuje ponad 10tys to jest masakraOLSZI pisze:Wystaw w De ja moją miałem na mobile przez chwilę było bardzo duże zainteresowanie i nawet jedna osoba oglądała auto i nie kupiła od razu a jak sprzedałem to się odezwała że chce przyjechać zabrać.... Dostał bym więcej ale skąd mogłem wiedzieć a tak wsumie wiem kto kupił i wiem że dalej dba o auto... Twoja bardzo ładna kolor itd ale ja musiałem wskoczyć na 4drzwi chwilowo...

no może schodzą jeszcze te za 200tys

wiedziałem po prostu wiedziałem ze to ni ebedzie 2004 rok , teraz z vin jest pewnosc ze jednak 2003 , co gorsza ponoc to auto już się sprzedało ...
06/00 996 Turbo Manual Seal Gray/Black
07/02 996 Turbo Manual Polar Silver/Grey
02/03 996 Turbo Manual Carrera White/Gray
05/03 996 Turbo Manual Seal Gray/Black
07/02 996 Turbo Manual Polar Silver/Grey
02/03 996 Turbo Manual Carrera White/Gray
05/03 996 Turbo Manual Seal Gray/Black
http://allegro.pl/sliczne-bmw-m3-3-2-b- ... 53367.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Chyba jednak nie
Chyba jednak nie

- Pawel_M3GT
i ch...j dalej bedzie zanizac cene rynkowa...

Ostatnio zmieniony pt paź 02, 2015 20:46 przez Pawel_M3GT, łącznie zmieniany 1 raz.
- RONIN
- Auto: E46 M3 smg/E30 cabrio 328i
Trzeba byc ostro zdesperowanym zeby placic 40 dychy za ten "żużel" 

Nie wiem jak oni to zrobili ale 30 wrzesnia mial przejechane 130tys km a 2 pazdziernika ma 230 tys km
Ten egzeplarz jest szybszy od rakiety kosmicznej
w 2 dni pykneli 100 tys km.
Ten egzeplarz jest szybszy od rakiety kosmicznej