Moje M3 e46
Re: Moje M3 e46
A ja bym wiekszosci dal tygodniowy odpoczynek za takie glupoty.
No zabiłeś mnie ...Rodziu pisze:Myślę że to słuszna decyzja bo ciężko będzie znaleźć klienta w tej cenie, a auto jest naprawdę fajne pozdrawiam
Wszyscy już się ładnie poprzepraszali, wyjaśnione kwestie komentowania odnośnie wystawianych cen ... Zrobiło się sielsko i czytam: " ...ciężko będzie znaleść w tej cenie ..."

Wybacz, po prostu rozbawiłeś mnie - no offence !
Jeszcze tak odnośnie podłogi..
Jak jakoś kilka lat temu sprzedawałem swoje M3 e46, wg. papierów jeden właściciel, auto w jednych rękach od 5 do 105kkm, wydawało mi się, że znam na wylot. Po sprzedaży okazało się, że podłogę miało popękaną, za co było mi później całkiem głupio, bo sam nie wiedziałem
Jeździło normalnie, nie szarpało, nie waliło..
Swoją drogą, sprzedałem za 76k, 115kkm, manual, prawie full wyposażenie, ori lakier.... dziś po kilku latach chętnie bym kupił takie samo w tym stanie, ale niestety zapłacić trzeba więcej...

Jak jakoś kilka lat temu sprzedawałem swoje M3 e46, wg. papierów jeden właściciel, auto w jednych rękach od 5 do 105kkm, wydawało mi się, że znam na wylot. Po sprzedaży okazało się, że podłogę miało popękaną, za co było mi później całkiem głupio, bo sam nie wiedziałem

Swoją drogą, sprzedałem za 76k, 115kkm, manual, prawie full wyposażenie, ori lakier.... dziś po kilku latach chętnie bym kupił takie samo w tym stanie, ale niestety zapłacić trzeba więcej...
- Pawel_M3GT
- Auto: E36 M3 S54
tylko jaki jest sens placic za E46 niewiele niz mozna kupic E92 , ktore jest przepascia pod kazdym wzgledem?Idzik pisze:
Co tu się wyprawia...
Zamykam.
Idea istnienia tego podforum zaczyna być wątpliwa... hm... zastanowię się co z tym zrobić.
Zamykam.
Idea istnienia tego podforum zaczyna być wątpliwa... hm... zastanowię się co z tym zrobić.
Zauważyłeś problem z forum? Napisz od mnie PW!