sprzedam carbon kierownice e46 e39
Regulamin forum
ZASADY UMIESZCZANIA OGLOSZEN:
1. Na forum obowiazuje zakaz dzialalnosci komercyjnej. Na przyklad: linki w podpisie, tematy nie bedace ogloszeniami prywatnych osob, bannery reklamowe, etc.
Istnieje mozliwosc zareklamowania sie na Mforum, w tej sprawie prosze o kontakt ze mna: PW (prywatna wiadomosc) lub mail. Wszystko znajdziecie w moim profilu lub na pasku ponizej.
Oferujemy m.in. reklame bannerowa (banner duzy, maly, gora lub dol strony), temat sponsorowany, forum sponsorowane, wspolpraca na M Track Day, i inne
2. To forum to nie portal aukcyjny, wiec prosze o podawanie w tresci ogloszenia ceny oferowanego przedmiotu(ow), badz przedzialu cenowego.
Wyjatkiem od reguly sa ogoszenia w ktorych znajduja sie linki do Allegro, badz innych portali.
Ogloszenia nie spelniajace powyzszego wymogu beda usuwane.
3. Dla ofert sprzedaży aut zostało stworzone dedykowane forum "Sprzedam auto". Proszę o zamieszczanie tam tylko ogłoszeń sprzedaży aut BMW ///M lub podobnych.
4. Proszę o ogłoszenia dotyczące tylko części (oraz aut) związanych BMW ///M (np. części pasujące do takich aut lub auta o podobnych osiągach / historii)
ZASADY UMIESZCZANIA OGLOSZEN:
1. Na forum obowiazuje zakaz dzialalnosci komercyjnej. Na przyklad: linki w podpisie, tematy nie bedace ogloszeniami prywatnych osob, bannery reklamowe, etc.
Istnieje mozliwosc zareklamowania sie na Mforum, w tej sprawie prosze o kontakt ze mna: PW (prywatna wiadomosc) lub mail. Wszystko znajdziecie w moim profilu lub na pasku ponizej.
Oferujemy m.in. reklame bannerowa (banner duzy, maly, gora lub dol strony), temat sponsorowany, forum sponsorowane, wspolpraca na M Track Day, i inne
2. To forum to nie portal aukcyjny, wiec prosze o podawanie w tresci ogloszenia ceny oferowanego przedmiotu(ow), badz przedzialu cenowego.
Wyjatkiem od reguly sa ogoszenia w ktorych znajduja sie linki do Allegro, badz innych portali.
Ogloszenia nie spelniajace powyzszego wymogu beda usuwane.
3. Dla ofert sprzedaży aut zostało stworzone dedykowane forum "Sprzedam auto". Proszę o zamieszczanie tam tylko ogłoszeń sprzedaży aut BMW ///M lub podobnych.
4. Proszę o ogłoszenia dotyczące tylko części (oraz aut) związanych BMW ///M (np. części pasujące do takich aut lub auta o podobnych osiągach / historii)
sprzedam carbon kierownice e46 e39
Sprzedam swoją kierownice z poduchą cena 900zł

-
- Auto: BMW E39 M5 `01
- Kontakt:
Re: sprzedam carbon kierownice e46 e39
PAKO mógłbyś mi podać nr oryginału ? Chciałem sobie jakiś czas temu taką sprawić ale nie wiedziałem jaki numer bmw jest. Dzięki
http://www.petrocar.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Zarezerwowana 

- Oleg
- Moderator
- Auto: 1M E82, M3 E36, M3 E92, 996TT
Nie ma takiej kierownicy w oryginale, to jest custom robiony przez Carsdream.MIchael_M5 pisze:PAKO mógłbyś mi podać nr oryginału ? Chciałem sobie jakiś czas temu taką sprawić ale nie wiedziałem jaki numer bmw jest. Dzięki
OLEJE MILLERS OILS / ORYGINALNE CZĘŚCI BMW
BBS / SUPERSPRINT
HRE / EISENMANN
RABATY DLA FORUM
KONTAKT --> PW
Kiera poszła czy wciąż dostępna?
http://allegro.pl/kierownica-m3-e46-m6- ... 51341.html" onclick="window.open(this.href);return false;
rly? -.-
rly? -.-
PAKO jest ze Śląska, wiec to nie jego kiera ;-)
bombel ja sprzedaje, o to chodzilo...
tym razem chudini nie dojebales zgodnie z zalozeniem
tym razem chudini nie dojebales zgodnie z zalozeniem