[SPRZEDAM] Spoiler e36 LTW CLASS II z riserami

Oferty sprzedaży części do BMW ///M
Regulamin forum
ZASADY UMIESZCZANIA OGLOSZEN:

1. Na forum obowiazuje zakaz dzialalnosci komercyjnej. Na przyklad: linki w podpisie, tematy nie bedace ogloszeniami prywatnych osob, bannery reklamowe, etc.

Istnieje mozliwosc zareklamowania sie na Mforum, w tej sprawie prosze o kontakt ze mna: PW (prywatna wiadomosc) lub mail. Wszystko znajdziecie w moim profilu lub na pasku ponizej.
Oferujemy m.in. reklame bannerowa (banner duzy, maly, gora lub dol strony), temat sponsorowany, forum sponsorowane, wspolpraca na M Track Day, i inne

2. To forum to nie portal aukcyjny, wiec prosze o podawanie w tresci ogloszenia ceny oferowanego przedmiotu(ow), badz przedzialu cenowego.
Wyjatkiem od reguly sa ogoszenia w ktorych znajduja sie linki do Allegro, badz innych portali.
Ogloszenia nie spelniajace powyzszego wymogu beda usuwane.

3. Dla ofert sprzedaży aut zostało stworzone dedykowane forum "Sprzedam auto". Proszę o zamieszczanie tam tylko ogłoszeń sprzedaży aut BMW ///M lub podobnych.

4. Proszę o ogłoszenia dotyczące tylko części (oraz aut) związanych BMW ///M (np. części pasujące do takich aut lub auta o podobnych osiągach / historii)
Awatar użytkownika
Pawel_M3GT
Auto: E36 M3 S54

Re: [SPRZEDAM] Spoiler e36 LTW CLASS II z riserami

Post autor: Pawel_M3GT » sob mar 14, 2015 22:02

ja uwazam ze kazdy powinien wystawiac co chce i za ile chce, a jak dla kogos to jest za drogo to po prostu nie kupuje i nie pisze :)
Ludzie no co wy ? :)
Dlatego pozniej niektorzy nie chca pisac ceny w ogloszeniu , zeby nie bylo bezsensownych komentarzy..

a moze moderator badz administrator wypowie sie , jak wedlug niego byc powinno w dziale sprzedam?
moze czas zrobic jakis zapis w regulaminie jasno mowiacy o komentarzach dotyczacych cen ??? DROGO! TANIO! :D :D
hallo ?

Dino444
Kontakt:

Post autor: Dino444 » ndz mar 15, 2015 16:22

Na tym forum juz od dłuższego czasu panuje burdel i jakas samowola. Stare forum zdechło i większa część starych urzytkownikiw juz tylko tu sporadycznie zagląda tylko by coś sprzedać. Moderatorzy chyba juz stracili zainteresiwanie. Albo siedzą razem z vipami na "innym" forum.

koniec OT.
BMW ///M POWER M3 E36--->M5 E34--->??

Awatar użytkownika
Bombel
Kontakt:

Post autor: Bombel » ndz mar 15, 2015 17:57

Każdy to widzi, tylko właściciel forum twierdzi, że jest ok i forum się nie zmienia :lol: :lol: :lol:
Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.

czaqqr
Auto: e36

Post autor: czaqqr » pn mar 16, 2015 01:04

'nie powinno być możliwości komentowania ogłoszeń , z tego działu robi się grupa tematyczna na FB... kto wymyśli lepszy "hejt"

Awatar użytkownika
Pawel_M3GT
Auto: E36 M3 S54

Post autor: Pawel_M3GT » pn mar 16, 2015 02:04

tak dokladnie, nie powinno byc zadnych komentarzy w dziale sprzedam przez osoby nie zainteresowane zakupem.
Na niemieckim mforum nikt nic nie komentuje w ogloszeniach..
Jestes zainteresowany piszesz PW, nie jestes nie piszesz bzdur.

JEST TU JAKIS MODERATOR ?????

Awatar użytkownika
pumba
Auto: e36 m3

Post autor: pumba » pn mar 16, 2015 10:37

Co prawda to prawda , każdy sprzedaje to za ile chce ja mam orginalny class II i che go sprzedac za 5 tys razem z podwyższeniami i jak znajde klienta na to, to chwała mi.

Niejawny
Auto: BMW 3??

Post autor: Niejawny » pn mar 16, 2015 18:36

sprzedany, ale porobiłem formy, więc jak ktoś chce risery info pw

Awatar użytkownika
Maros
Auto: M5F10, M3E92, M3E46
Kontakt:

Post autor: Maros » wt mar 17, 2015 14:34

Pawel_M3GT pisze: JEST TU JAKIS MODERATOR ?????
Zasady umieszczania ogłoszeń są przyklejone do działu sprzedam od kilku lat tylko mało kto się do nich stosuje. To samo jest z działem samochody z ogłoszeń.
Moderatorem jest Marcin_Os a administratorem Mateush i tylko oni mogą sprzątać, ale nie mają na to czasu albo chęci.
Jeszcze Venom jest moderatorem działu E34, ale to tylko jeden dział więc co on może...
Tak naprawdę to nie ma tu praktycznie żadnej moderacji od czasu kiedy z tego zrezygnowałem czyli 13.04.2013.
Także jest burdel i będzie dopóki Mateush nie zmieni strategii i nie da uprawnień do moderowania co najmniej kilku użytkownikom.

Awatar użytkownika
Venom
Moderator
Auto: E34 M5, E34 M5T, E24 635CSi
Kontakt:

Post autor: Venom » ndz mar 29, 2015 12:57

Moderatorem jest jeszcze Oleg, ale też ma ograniczone prawa i nie może nic zrobić w tym dziale.

Awatar użytkownika
Oleg
Moderator
Auto: 1M E82, M3 E36, M3 E92, 996TT

Post autor: Oleg » ndz mar 29, 2015 20:21

Tak to prawda, ale w dziale giełda nic nie mogę zrobić.

OLEJE MILLERS OILS / ORYGINALNE CZĘŚCI BMW
BBS / SUPERSPRINT
HRE / EISENMANN

RABATY DLA FORUM
KONTAKT --> PW

ODPOWIEDZ