bmw e46 m3 2005 niebieska competition szwecja
bmw e46 m3 2005 niebieska competition szwecja
Witam wszystkich, od kilku miesięcy poszukuje bmw m3 i dziś wybrałem sie do Szwecji obejrzeć te auto http://m.bytbil.com/Sok/Fordon/jvbqfqsg ... IACwAA_%21" onclick="window.open(this.href);return false;
Auto jest absolutnie bezwypadkowe wszystko wygląda oryginalnie,lakierowany był cały przód z powodu odpryskow widziałem zdjęcia i sprawdzałem miernikiem oraz tylni zderzak i lewy błotnik musiało być małe wgnieceń miernik pokazywał 400.Auto zostało sprowadzone z Niemiec w zeszłym roku i obecny właściciel zmienił klapę zderzak i dyfuzor na csl.Przebieg auta to 195tys i wydaje się oryginalny stan auta ocenił bym na bardzo dobry,super sie prowadzilo szkrzynia zawieszenie super dlaczego go nie kupiłem? Ponieważ właściciel od wczoraj nie ma książki serwisowej,malowane elementy były bardzo kiepsko pomalowane i nadają się do poprawki i najważniejsze podczas jazdy testowej zapaliła się kontrolka silnika i temperatura silnika spadła a według mnie powinna stać równo na środku?no i cena wydaje mi się za wysoka co wy myślicie a tym aucie?jutro postaram się wkleić zdjęcia pozdrawiam wszystkich
VIN jp90489
Auto jest absolutnie bezwypadkowe wszystko wygląda oryginalnie,lakierowany był cały przód z powodu odpryskow widziałem zdjęcia i sprawdzałem miernikiem oraz tylni zderzak i lewy błotnik musiało być małe wgnieceń miernik pokazywał 400.Auto zostało sprowadzone z Niemiec w zeszłym roku i obecny właściciel zmienił klapę zderzak i dyfuzor na csl.Przebieg auta to 195tys i wydaje się oryginalny stan auta ocenił bym na bardzo dobry,super sie prowadzilo szkrzynia zawieszenie super dlaczego go nie kupiłem? Ponieważ właściciel od wczoraj nie ma książki serwisowej,malowane elementy były bardzo kiepsko pomalowane i nadają się do poprawki i najważniejsze podczas jazdy testowej zapaliła się kontrolka silnika i temperatura silnika spadła a według mnie powinna stać równo na środku?no i cena wydaje mi się za wysoka co wy myślicie a tym aucie?jutro postaram się wkleić zdjęcia pozdrawiam wszystkich
VIN jp90489
- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
Re: bmw e46 m3 2005 niebieska competition szwecja
Auto wygląda pięknie ale poza wyglądem nie jest warta tak dużych pieniędzy.
Z tego co mówisz nie malowane są 2x drzwi i jeden błotnik tył więc więcej jak pół auta lakierowane do tego nie chlujnie i duży przebieg. Cena jest jak za egzemplarz kolekcjonerski a ta sztuka taka nie jest.
Przebieg wg ogłoszenia jest 19tys mil a nie 195tys kmnawet jak ma mały przebieg to i tak nie warto.
Z tego co mówisz nie malowane są 2x drzwi i jeden błotnik tył więc więcej jak pół auta lakierowane do tego nie chlujnie i duży przebieg. Cena jest jak za egzemplarz kolekcjonerski a ta sztuka taka nie jest.
Przebieg wg ogłoszenia jest 19tys mil a nie 195tys kmnawet jak ma mały przebieg to i tak nie warto.
Masz racje ale najważniejsze elementy auta są oryginalne a znalezienie bmw e46 m3 w oryginalnym lakierze w tym roczniki myślę że w Polsce jest niemożliwe i dodam że to były tylko odpryskow.W Szwecji 19 tysięcy mil to jest 190 tys po prostu dodaje się jedno zero stan licznika dziś to 195 tys kilometrów co nie zmienia faktu że cena tak jak mówisz jeste za auto kolekcjonerskie a te takie nie jest
pytanie gdzie szukać takich aut? 

- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
Przede wszystkim trzeba szukać na spokojnie.
W Polsce też kupisz dobrą e46 m3 ale trzeba cierpliwości.
W tamtym roku mój brat sprzedał e46 m3 2003r 110tys przebiegu lakier pełen oryginał.
Bombel też ma bardzo ładną sztuke.
Przy takim aucie tylko cierpliwość popłaca.
W Polsce też kupisz dobrą e46 m3 ale trzeba cierpliwości.
W tamtym roku mój brat sprzedał e46 m3 2003r 110tys przebiegu lakier pełen oryginał.
Bombel też ma bardzo ładną sztuke.
Przy takim aucie tylko cierpliwość popłaca.
Dlatego jeżdżę oglądam i sprawdzam nie spieszy mi się z kupnem auta mam bardzo dużo czasu po prostu chce znać opinie ludzi doświadczonych w bmw e46 m3
Zdjęcia
- Załączniki
-
- 2015-03-08 11.19.57.jpg (69.77 KiB) Przejrzano 7035 razy
-
- 2015-03-08 11.18.11.jpg (83.47 KiB) Przejrzano 7035 razy
Przepraszam za jakość zdjęć