M3 E46... złoto dla złodzieji?
M3 E46... złoto dla złodzieji?
Jak sądzicie drodzy forumowicze, czy samochód ten jest często celem złodzieja?
Dużo z was preferuję ubezpieczenie AC?
Boicie się o swoje auto zostawiając go gdzieś na mieście nie mając wykupione ubezpieczenia?
Pozdrawiam!
Dużo z was preferuję ubezpieczenie AC?
Boicie się o swoje auto zostawiając go gdzieś na mieście nie mając wykupione ubezpieczenia?
Pozdrawiam!
Re: M3 E46... złoto dla złodzieji?
Nic tu się nie dzieje, czy ludzie nie ma zdania na temat?
A słyszałeś żeby co jakiś czas ginęły?
No właśnie nie.
Ja bym się bał zostawić swoją na ulicy. Zawsze zostawiam na parkingu strzeżonym, ale z obawy o to że jak mi ją ktoś porysuje to pójdę siedzieć bo go też porysuje.
A AC mam mini, ale też nie dlatego że kradną, tylko jakby mnie dopadł grad gdzieś na drodze.

A AC mam mini, ale też nie dlatego że kradną, tylko jakby mnie dopadł grad gdzieś na drodze.
Mini AC ? Brzmi zabawnie
.
Od jakich kosztów uchrania Cie "mini AC"?

Od jakich kosztów uchrania Cie "mini AC"?
Warunki dokładne mam w domu a jestem za granicą w robocie.
Jest w PZU, uwzględnia warunki atmosferyczne, kradzież, spalenie i zderzenie ze zwierzakiem.
Każdy agent Ci powie co i jak.
Wiadomo że ew. odszkodowanie adekwatne do ceny (dla mnie to coś koło 250 pln było za rok, ale nie pamiętam dokładnej kwoty bo to dawno było) - lepsze to niż nic.
Jest w PZU, uwzględnia warunki atmosferyczne, kradzież, spalenie i zderzenie ze zwierzakiem.
Każdy agent Ci powie co i jak.
Wiadomo że ew. odszkodowanie adekwatne do ceny (dla mnie to coś koło 250 pln było za rok, ale nie pamiętam dokładnej kwoty bo to dawno było) - lepsze to niż nic.
Pewnie, że lepsze to niż nic. Jak już chroni od kradzieży to nie jest źle.
mini ac chroni od szkody całkowitej, kradzieży, wandalizmu, szkody ze zwierzyną, nie działa poza granicami PL, kosztuje bardzo mało w porównaniu z ac-jesli ktoś nie ma zniżek..
Zaraz zaraz, czyli pełne AC(jeżeli tak to można nazwać) działa też poza granicami państwa?
Tak mam to rozumieć?
Tak mam to rozumieć?
no tj chyba raczej oczywisteveryloled pisze:Zaraz zaraz, czyli pełne AC(jeżeli tak to można nazwać) działa też poza granicami państwa?
Tak mam to rozumieć?

318i(E36)->325i(E36)->525TDS(E39)->523i(E39)->328Ci(E46)->325Ci(E46)->330Ci(E46)->M5(E60)/X5(E53)....M3E46...->645ciE63->535dE60...
Nie dziw się, nigdy się tym nie interesowałem wcześniej 

Ale nie takiej powstałej na skutek zderzenia z innym pojazdem lub przeszkodą.bobik pisze:mini ac chroni od szkody całkowitej, kradzieży, wandalizmu, szkody ze zwierzyną, nie działa poza granicami PL, kosztuje bardzo mało w porównaniu z ac-jesli ktoś nie ma zniżek..
Jest tyle wyłączeń w tych miniAC, że zazwyczaj to kasa w błoto

Części do BMW E36 i E46 M3 - 601 484 272
dokładnie, ale jak ktoś potrzebuje głownie od kradzieży, spalenia, powodzi, itp. szkody calkowitej to jest okbartus pisze:Ale nie takiej powstałej na skutek zderzenia z innym pojazdem lub przeszkodą.bobik pisze:mini ac chroni od szkody całkowitej, kradzieży, wandalizmu, szkody ze zwierzyną, nie działa poza granicami PL, kosztuje bardzo mało w porównaniu z ac-jesli ktoś nie ma zniżek..
Ja osobiście jestem przykładem tego że kradną te auta i polecam AC lub mini AC które aktualnie posiadam w PZU, kilka dni temu także stałem się ofiarą kradzieży tylnej listwy "spojlera" na bagażniku, i powiem tyle że wycena jest na tyle korzystna że mam 2 lata mini AC opłacone z tego tytułu 
Powiem szczerze że nawet nie byłem świadomy że to ubezpieczenie coś takiego obejmuje, byłem pewny że tylko kradzież całkowitą.
BTW: Kupię spojler do e46 m3 rok 2001 jeśli to ma znaczenie.

Powiem szczerze że nawet nie byłem świadomy że to ubezpieczenie coś takiego obejmuje, byłem pewny że tylko kradzież całkowitą.
BTW: Kupię spojler do e46 m3 rok 2001 jeśli to ma znaczenie.