Przy okazji wszystkiego najlepszego z okazji dnia urodzin

Bardzo dziękuję za życzeniablaszek pisze:Świetne autko
Przy okazji wszystkiego najlepszego z okazji dnia urodzin
Tak tak. Sport nazywa sie teraz powermateush pisze:W E46 nie bylo nic z tych rzeczy. Tylko "Sport", czyli to co w E92 nazywa sie "Power"///Mike pisze:EDC- Pięknie usztywnia auto i daje uczucie max kontroli przy wyższej prędkości. W ustawieniu komfort spokojnie teściówke można przewieść- ustawienie normal już trzyma fajnie, a ustawienie sport to... M3 !! na trasie siekierkowskiej te dwa garby które mi E93 prawie odrywały nie robią tu żadnego wrażenia, nawet przy 180 km/h, rewelka.mateush pisze:Piekne auto,
Jak sie sprawdza EDC?
Servotronic jest?
Servotronic też jest- na razie bez zarzutów- autko nadal na dotarciu więc nie mam pojęcia jak się zachowuje przy zabawie...
Czy w E46 obydwie te opcje były? Komentarze co do zachowania??
Tak samokostek_ja pisze:A w e92 to działa dokładnie tak samo??
coraz poważniej myślę o innym tłumiku- wersja seryjna jest za subtelna jak na M3!!! Do mojej 335i kupiłem tłumik o Eisenmann'a, myślę że znowu od nich wezme.kosh pisze:nie zastanawiales sie nad zalozeniem tlumika? Naprzyklad od firmy Supersprint. Ja zastanawiam sie nad wersja race.
Ja dostalem znižke 20% na koncowe tlumiki supersprint Race. W czeskich koronach to jakies 36 000 Kč... co jest jakies 5060 zl. Teraz tylko rozmyslam jezeli kupic czy nie kupic///Mike pisze:coraz poważniej myślę o innym tłumiku- wersja seryjna jest za subtelna jak na M3!!! Do mojej 335i kupiłem tłumik o Eisenmann'a, myślę że znowu od nich wezme.kosh pisze:nie zastanawiales sie nad zalozeniem tlumika? Naprzyklad od firmy Supersprint. Ja zastanawiam sie nad wersja race.
wydech kupiłem ale nie założyłem, bo 335 'sprzedałem' siostrze mojej bo sie M3 pojawiłokosh pisze:Ja dostalem znižke 20% na koncowe tlumiki supersprint Race. W czeskich koronach to jakies 36 000 Kč... co jest jakies 5060 zl. Teraz tylko rozmyslam jezeli kupic czy nie kupic///Mike pisze:coraz poważniej myślę o innym tłumiku- wersja seryjna jest za subtelna jak na M3!!! Do mojej 335i kupiłem tłumik od Eisenmann'a, myślę że znowu od nich wezme.kosh pisze:nie zastanawiales sie nad zalozeniem tlumika? Naprzyklad od firmy Supersprint. Ja zastanawiam sie nad wersja race.
Možesz wstawic filmik z wydechem od eisenmanna na 335i? I jaki wydecha zalozyles?
Więc to chyba był Mikekostek_ja pisze:Nie jechałeś przypadkiem dzisiaj o 8 rano wałem, a potem Poniatowskim??