m3 czarne Swarzędz
Re: m3 czarne Swarzędz
Z Anglii z reguły jak jest uderzone to idzie na graty do nas. Tam lekka szkoda typu zbita lampa wgnieciony błotnik auto dostaje od razu kategorie łatwo bardzo to sprawdzić jaką auto ma i czy było uszkodzone....fajne też jest w Anglii,że wchodzimy na stronę DVLA podajemy vin i nr tablic i mamy historię wszystkich przeglądów itp także licznik na pewno nie będzie cofany w angolu a jak będzie to od razu sprawdzimy.
Teraz funt poszedł do góry więc myślę,że coraz mniej się opłaca kupić Angola bo takie minimum za ładnego to okolice 6tyś funtów a taki naprawdę fajny przed lift to 8 koła funta a po lifcie te ładniejsze tak 8,500 nawet do 12 tys funtów także policzyć drogę przekładkę praktycznie kupimy Europe.
Teraz funt poszedł do góry więc myślę,że coraz mniej się opłaca kupić Angola bo takie minimum za ładnego to okolice 6tyś funtów a taki naprawdę fajny przed lift to 8 koła funta a po lifcie te ładniejsze tak 8,500 nawet do 12 tys funtów także policzyć drogę przekładkę praktycznie kupimy Europe.
Na pewno to Kopernik nie żyje. MIałem kiedyś M5 E39 z Anglii, na szafie 200, w EWSie 499.OLSZI pisze:Z Anglii z reguły jak jest uderzone to idzie na graty do nas. Tam lekka szkoda typu zbita lampa wgnieciony błotnik auto dostaje od razu kategorie łatwo bardzo to sprawdzić jaką auto ma i czy było uszkodzone....fajne też jest w Anglii,że wchodzimy na stronę DVLA podajemy vin i nr tablic i mamy historię wszystkich przeglądów itp także licznik na pewno nie będzie cofany w angolu a jak będzie to od razu sprawdzimy.
Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
HEHEH to trzeba było sprawdzić przed zakupem na stronce dvla i by odrazu wyszło,że ma więcej tam też mieszkają w Anglii Polacy Turasy itd i cofają liczniki dlatego tam żeby wszystko było ok trzeba kupić od Angola...oni raczej nie cofają liczników.
To u nas taka moda bo jak ma więcej niż 200 najechane to od razu jest gorszy wiadomo w przypadku takich aut jak M przebieg powyżej 200 ma znaczenie ale sam widziałem kilka nie m3 ale bmw m5 e39 co miały powyżej 300 i miały się dobrze jak ktoś dba serwisuje to będzie chodzić auto a może mieć najechane mało a ktoś nie dba i motor padnie...
To u nas taka moda bo jak ma więcej niż 200 najechane to od razu jest gorszy wiadomo w przypadku takich aut jak M przebieg powyżej 200 ma znaczenie ale sam widziałem kilka nie m3 ale bmw m5 e39 co miały powyżej 300 i miały się dobrze jak ktoś dba serwisuje to będzie chodzić auto a może mieć najechane mało a ktoś nie dba i motor padnie...
Lassie pisze:Jedź i kup "elementy w kolor" do 10 letniego wozu...MARIO_M3 pisze:No wreszcie ktoś to napisał. można kupić elementy w kolor i to jest ważne...
jeżeli myślisz, że się nie da to się GRUBO mylisz... da się i nawet do starszego wiem co piszę uwierz mi, a przykładów nawet u siebie mam sporo.
części do aut zachodnich i japońskich - pw.
"Da" to się wszystko...MARIO_M3 pisze:Lassie pisze:Jedź i kup "elementy w kolor" do 10 letniego wozu...MARIO_M3 pisze:No wreszcie ktoś to napisał. można kupić elementy w kolor i to jest ważne...
jeżeli myślisz, że się nie da to się GRUBO mylisz... da się i nawet do starszego wiem co piszę uwierz mi, a przykładów nawet u siebie mam sporo.
Jak się chce to się da, ale nie mów że nie kupisz elementów w kolor do 10 letniego auta 

części do aut zachodnich i japońskich - pw.
I co kolego byłeś oglądać? ???blizerdix pisze:http://otomoto.pl/C33493055.html?output=web
Witam czy ktos coś więcej wie na temat tego auta bo już widziałem ze pare miesięcy wcześniej wisiało na otomoto pozdrawiam
Niestety Kolego nie byłem ponieważ znalazłem juz swoją m3
niedługo pochwałę się w odpowiednim dziale
jak znajdę trochę czasu na parę zdjęć 

Sprzedany już jest ten samochód?
Zadzwoń ale z tego co wiem jest sprzedany....