Witam czy ktos coś więcej wie na temat tego auta bo już widziałem ze pare miesięcy wcześniej wisiało na otomoto pozdrawiam

No wreszcie ktoś to napisał.OLSZI pisze:To czy oryginalny lakier nie jestem na 100% pewny jak napisałem wyżej tak mi się wydaje ale nie mierzyłem auta miernikiem aczkolwiek oglądałem je dość dokładnie i nie wyglądało na jakiegoś ulepa co najwyżej mogło być coś malowane.
A co do tych mierników to wam powiem tak ja malowałem PRAWIE całą swoją i kazałem lakiernikowi jak najwięcej zedrzeć starego lakieru i mierzyłem moją ze 3 może nawet 4 różnymi miernikami i tam gdzie była malowana pokazuje od 130 tak do 180um są miejsca gdzie była jakaś mała wgniotka na aucie i tam mam max 220um więc na upartego tam gdzie pokazuje te od 130 do 180um jak bym nie wiedział,że malowane pomyślałbym,że ori lakier.
Reasumując nie ma co się miernikiem sugerować zawsze też przecież można kupić elementy w kolor itp...
Pozdrawiam i jak kolega szuka mki niech sam jedzie i najlepiej obejrzy tyle w temacie bo takich co na tym forum szuka mki jest dużo a nawet ani jednej nie obejrzeli bo szkoda im czasu albo kasy na dojazd....JECHAĆ JEZDZIĆ OGLĄDAĆ AUTA!!!!
rozumiem, że to do mnie ??OLSZI pisze:To czy oryginalny lakier nie jestem na 100% pewny jak napisałem wyżej tak mi się wydaje ale nie mierzyłem auta miernikiem aczkolwiek oglądałem je dość dokładnie i nie wyglądało na jakiegoś ulepa co najwyżej mogło być coś malowane.
A co do tych mierników to wam powiem tak ja malowałem PRAWIE całą swoją i kazałem lakiernikowi jak najwięcej zedrzeć starego lakieru i mierzyłem moją ze 3 może nawet 4 różnymi miernikami i tam gdzie była malowana pokazuje od 130 tak do 180um są miejsca gdzie była jakaś mała wgniotka na aucie i tam mam max 220um więc na upartego tam gdzie pokazuje te od 130 do 180um jak bym nie wiedział,że malowane pomyślałbym,że ori lakier.
Reasumując nie ma co się miernikiem sugerować zawsze też przecież można kupić elementy w kolor itp...
Pozdrawiam i jak kolega szuka mki niech sam jedzie i najlepiej obejrzy tyle w temacie bo takich co na tym forum szuka mki jest dużo a nawet ani jednej nie obejrzeli bo szkoda im czasu albo kasy na dojazd....JECHAĆ JEZDZIĆ OGLĄDAĆ AUTA!!!!
Jedź i kup "elementy w kolor" do 10 letniego wozu...MARIO_M3 pisze:No wreszcie ktoś to napisał. można kupić elementy w kolor i to jest ważne...
Dokladnie tak jak mowisz OLSZI.OLSZI pisze:Tak sobie oglądam te m3 ze swarzędza no ładna jest skubana cena dobra ma już zawias inny wydech to też kosztuje lampy po lifcie tak się mówi kup lampy zawieszenie wydech i już jest kilka tyś.zł.....Gdybym nie miał swojej kupił bym ją...