[SPRZEDAM] BMW M3 E46 MANUAL BEZWYPADKOWA CARBONSCHWARZ 2002
Re: [SPRZEDAM] BMW M3 E46 MANUAL BEZWYPADKOWA CARBONSCHWARZ
W sumie jeśli buda nie walona, nie poskręcana, silnik zdrowy, to cenę masz bardzo dobrą - zawias i mechanika to duperele, które podlegają normalnej wymianie (tak samo zresztą jak elementy motoru). M3 ma świetną karoserię (poza feralną podłogą nad wózkiem) i podwozie, które z wiekiem nie gną się jak plastelina.
Problem jedynie polega na tym, że większość tutaj nie szuka wozu dla siebie, tylko na handel...
Problem jedynie polega na tym, że większość tutaj nie szuka wozu dla siebie, tylko na handel...
- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
Dla mnie też jest to całkiem ciekawa oferta bezwypadkowa przeszłość jest w tych autach najważniejsza resztę można zrobić a auto po gongu już nigdy nie będzie miało wartości przebieg 200k to też nie jest jakiś kosmos w przypadku M3 zadbany motor przejeżdża spokojnie 300-400tyś.
- Sieniek
- Auto: BMW M3 E46/Yamaha R1
Mały bierz puki jest, to już czas na 4? M3 e46!
“Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stationary, that's what gets you.” ― Jeremy Clarkson
- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
Brat miał ostatnio M3 e46 to sobie pojeździłem i to już nie jest auto dla mnie ewentualnie na tor ale póki co nie mogę sobie na to pozwolić.
Lassie, Mały dokładnie tak jak mówicie. Pojeździłem autem przez lato, nie chciałem by na zimę stało w garażu, no ale będzie musiało bo dostaje nawet sms o treści, że takie auto jest warte max 30 tys. bo miało skradzioną navi.... 

Samochód wczoraj zmienił właściciela, jakoś mam mieszane uczucia, bo samochód był naprawde zadbany i dziwie się, że tutaj ludzie proponowali bardziej idiotyczne kwoty, niż poprzez pytania z allegro... 
Samochód trafił w dobre ręce, to mnie cieszy
Na szczęście nie wpadł z ręce żadnych burackich handlarzy, i nie będzie się bujał po komisach w radomiu, zwoleniu czy gnieźnie 
Pozdrawiam.

Samochód trafił w dobre ręce, to mnie cieszy

Pozdrawiam.
Może dlatego, że wiedząc iż wóz ma większy przebieg nadal wystawiałeś go z mniejszym, a tutaj zostało to rozszyfrowane?
Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
+1.
Skoro ukrywa oryginalny przebieg, to kto wie co jeszcze...
Skoro ukrywa oryginalny przebieg, to kto wie co jeszcze...
...
Prosze Cie.... Ty pierwszy wyskoczyłeś z lawetą i 40 tysięcyBombel pisze:Może dlatego, że wiedząc iż wóz ma większy przebieg nadal wystawiałeś go z mniejszym, a tutaj zostało to rozszyfrowane?

Kupiłem z takim przebiegiem jaki był i z takim samym wystawiłem, nowy właściciel wie o wszystkim, widział zdjęcia, i co najważniejsze to nie pierwsza jego Emka, także miał porównanie

No i? Ceniłeś 46, zaproponowałem 40, na prawdę uważasz to za przegięcie? Rozumiem, że mogło Cię urazić 30, ale bez przesady 40 to propozycja niewiele ponad 10% niższa niż Twoja.
Na tym polega handel, żeby kupujący i sprzedający byli zadowoleni z ceny. Ty nie byłeś, dlatego nie jest moja - proste.
Na tym polega handel, żeby kupujący i sprzedający byli zadowoleni z ceny. Ty nie byłeś, dlatego nie jest moja - proste.
Bombel to ile Ty masz tych emek , tamta z uszkodzonym motorem 12/04 co tez kupiłeś w slepo (ubiegłeś mnie) złozyłes już ?
06/00 996 Turbo Manual Seal Gray/Black
07/02 996 Turbo Manual Polar Silver/Grey
02/03 996 Turbo Manual Carrera White/Gray
05/03 996 Turbo Manual Seal Gray/Black
Tak, auto już jeździ, czekam na szybę czołową, potem polerka i do garażu na zimę - ewentualnie sprzedaży.
A emek... Mam sporo, myślę, że najwięcej na tym forum.
A emek... Mam sporo, myślę, że najwięcej na tym forum.
- Sieniek
- Auto: BMW M3 E46/Yamaha R1
Kupiłeś M3 Idzika?
Ostatnio zmieniony pn lis 17, 2014 00:39 przez Sieniek, łącznie zmieniany 1 raz.
“Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stationary, that's what gets you.” ― Jeremy Clarkson
- yakuza
- Auto: M5f10,750f01,335f30,e46v8m62
- Kontakt:
mnie tez ubieglporscheee pisze:Bombel to ile Ty masz tych emek , tamta z uszkodzonym motorem 12/04 co tez kupiłeś w slepo (ubiegłeś mnie) złozyłes już ?

ale nie chodzi mi o angole czy inne na części , tylko o eu godne uwagi ?
06/00 996 Turbo Manual Seal Gray/Black