Stig pisze: Szkoda Panowie, że macie taką ignorancką postawę. Wy przyjeżdżacie do Lublina raz na kilka tygodni/miesięcy, a są jeszcze inni, którzy korzystają z tego toru, być może częściej i chcą mieć go w jako takim stanie. Mam wrażenie, że wychodzicie z założenia - przyjeżdżamy, płacimy za tor, robimy rozpierdol, wyjeżdżamy i nic nas nie obchodzi. To, że płacicie za tor, nie znaczy, że możecie robić na nim co chcecie. Trzeba się dostosować do pewnych wymogów właściciela, a jak nie, to są jeszcze inne tory kartingowe w Polsce... Argument o tym, że o pobocze powinien dbać właściciel toru niby słuszny. Tyle tylko, że co to jest? Hockenheim? Tu nie ma kasy na takie rzeczy. Może jakbyście płacili za tor dwa razy więcej niż teraz, to opon by nie było. Dogadajcie się z właścicielem.
Stig pisze: To jest forum, więc chyba można się wypowiadać bez pytania? Ja Ciebie też o zdanie nie pytałem, a piszesz. Żadnych rad Wam nie zamierzam dawać. Po prostu uważam, że właściciel zrobił słusznie (choć rozumiem, że Wam to przeszkadza), a jak się nie podoba, to nie musicie przecież przyjeżdżać do Lublina, nie?
Stig wyglądasz mi na następnego, który ma coś wspólnego z rozłożeniem tych opon...
(takie jest moje zdanie)
Pozdr. Paweł