M3 E46 Kalisz

Baza danych BMW ///M
AHU
Auto: brak

Re: M3 E46 Kalisz

Post autor: AHU » pt sie 08, 2014 10:08

Bombel pisze:Ale czy ktoś tutaj zdiagnozował odkręcenie śrubek?
Myślę, ze kolega AHU po prostu nie jest "gotowy" na zakup M3 w dobrym stanie i szuka dziury w dupie.

Hm... a mnie się wydawało, że forum jest też po to aby konsultować swoje wątpliwości i uwagi. Nie miałem jeszcze M3 i dlatego piszę z prośbą o porady i wasze zdanie.
Położenie 70-75 kPLN dla mnie to nie jest ot tak. I dlatego szukam, jak pisałem, igły za te pieniądze a nie zaczynać od mechanika i rozbierania klawiatury i Vanosa. Może dlatego jestem "upierdliwy".
Ale żeby tak od razu "dziury w d...." :D
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
--==maly==----
Auto: M3 F80 17"

Post autor: --==maly==---- » pt sie 08, 2014 12:15

Przez internet nie kupisz M3 jak ktoś chce kupić to zapierdziela szybko,żeby ktoś nie sprzątnął z przed nosa bo dobrych sztuk jest bardzo mało ja zawsze tak kupowałem swoje M3 pojawiało się nowe sensownie wyglądające to w samochód i oglądam a często dobre sztuki sprzedają się za kulisami pocztą pantoflową.
Jak ktoś miesiąc po miesiącu wypisuje na forum o każdym egzemplarzu to znaczy,że ma wątpliwości i nie jest pewny czy chce kupić , czy go stać itd
I takich osób jest najwięcej w przypadku aut z pod znaku ///M.

Awatar użytkownika
Sieniek
Auto: BMW M3 E46/Yamaha R1

Post autor: Sieniek » pt sie 08, 2014 14:26

--==maly==---- pisze:Przez internet nie kupisz M3 jak ktoś chce kupić to zapierdziela szybko,żeby ktoś nie sprzątnął z przed nosa bo dobrych sztuk jest bardzo mało ja zawsze tak kupowałem swoje M3 pojawiało się nowe sensownie wyglądające to w samochód i oglądam a często dobre sztuki sprzedają się za kulisami pocztą pantoflową.
Jak ktoś miesiąc po miesiącu wypisuje na forum o każdym egzemplarzu to znaczy,że ma wątpliwości i nie jest pewny czy chce kupić , czy go stać itd
I takich osób jest najwięcej w przypadku aut z pod znaku ///M.
Cos w tym jest ja jak szukalem swojego to wypisywalem na forum wstawialem pare sztuk zeby zapytac, a nie do konca bylem pewien ze chce kupic akurat te sztuke. Jak pojawila sie moja obecna na allegro to 2 godz po tym jak pojawila sie na allegro to bylem juz umowiony na ogledziny choc blisko nie mialem bo jakies 500 km ;p nikogo nie pytalem poprostu pojechalem sprawdzilem na wlasne oczy i nie zalowalem :)
“Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stationary, that's what gets you.” ― Jeremy Clarkson

AHU
Auto: brak

Post autor: AHU » pt sie 08, 2014 16:14

Panowie.
Zgadzam się z Wami ale... nie miałem nigdy żadnej M. Więc jak pojadę obejrzeć to zobaczę i... niewiele będę dalej wiedział gdyż nie będzie wiedział co oznacza jak coś brzęczy czy stuka czy to jest większy czy mniejszy problem i czy łatwo się to naprawia i za ile. Dlatego męczę...
Widzę, że zaczyna to Was drażnić... więc już dam spokój i jak kupię to się odezwę :D

Awatar użytkownika
Sieniek
Auto: BMW M3 E46/Yamaha R1

Post autor: Sieniek » pt sie 08, 2014 17:30

Nikt nie chce cie potepiac kolego ale jak pokazujesz auto zapowiadajace sie tak swietnie to zanim zdecydujesz sie zadzwonic samochod moze zostac sprzedany ;p
Sadze ze jezeli kusi cie samochod za 75 tysi to mozesz, jak nie jestes pewien auta, sprawdzic go w autoryzowanym serwisie za pare ladnych stowek a jak nie ufasz serwisom dowiedz sie o warsztat ktory zna sie na emkach w tej okolicy i przejrza ci to za polowe tego co serwis ;) i kto wie czy nie lepiej ;p
“Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stationary, that's what gets you.” ― Jeremy Clarkson

Michal_W

Post autor: Michal_W » pt sie 08, 2014 21:07

http://olx.pl/oferta/m3-e46-oxford-gree ... 18a5968f6a" onclick="window.open(this.href);return false;

Nie wiem czy forumowa ale jest piękna. W tym kolorze sport a zarazem elegancja plus fajne graty. ciekawe jaki stan

Barton66
Auto: 535d f11

Post autor: Barton66 » pt sie 08, 2014 21:18

Michal_W pisze:http://olx.pl/oferta/m3-e46-oxford-gree ... 18a5968f6a

Nie wiem czy forumowa ale jest piękna. W tym kolorze sport a zarazem elegancja plus fajne graty. ciekawe jaki stan
http://mforum.com.pl/viewtopic.php?f=17&t=4914" onclick="window.open(this.href);return false;
Fajna baza ale już jakąś przygoda tam miała, jak to szwajcar :)

ODPOWIEDZ