E36 M3 Sedan
E36 M3 Sedan
Witam,
Na początku chciałbym się z wszystkimi przywitać jako nowy członek forum.
Ostatnio moja uwaga została zaabsorbowana przez tą M3 z Łodzi, mojego miasta.
http://allegro.pl/show_item.php?item=4289886808" onclick="window.open(this.href);return false;
Czy możecie coś na temat tego auta powiedzieć?
Sprzedawca wspominał w ogłoszeniu że kupił tą M3 do driftu ale było mu szkoda psuć... Na ile w tym prawdy nie wiadomo ale ta adnotacja zniknęła już z treści.
Na początku chciałbym się z wszystkimi przywitać jako nowy członek forum.
Ostatnio moja uwaga została zaabsorbowana przez tą M3 z Łodzi, mojego miasta.
http://allegro.pl/show_item.php?item=4289886808" onclick="window.open(this.href);return false;
Czy możecie coś na temat tego auta powiedzieć?
Sprzedawca wspominał w ogłoszeniu że kupił tą M3 do driftu ale było mu szkoda psuć... Na ile w tym prawdy nie wiadomo ale ta adnotacja zniknęła już z treści.
Re: E36 M3 Sedan
Poszukaj na forum było o niej jakiś czas temu. Koleś wtedy chyba dwie sprzedawał tzn tego sedana i coupe. Pamiętam że auto ponoć doinwestowane i dobrze utrzymane. Pozatym nie pomogę. Właściwie to skoro masz ją pod nosem to nie wiem czemu pytasz na forum zamiast jechać i prześwietlać furę.
BMW ///M POWER M3 E36--->M5 E34--->??
Dino coś Ci się pochromoliło, tamten sedan był 3,2.
Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
- Oleg
- Moderator
- Auto: 1M E82, M3 E36, M3 E92, 996TT
Zgadza się, to nie jest to auto. Tamta była 3.2 i z ztcp stała na conturach.
OLEJE MILLERS OILS / ORYGINALNE CZĘŚCI BMW
BBS / SUPERSPRINT
HRE / EISENMANN
RABATY DLA FORUM
KONTAKT --> PW
Panowie problem w tym że teraz będe mieszkał w Gdańsku. Pytanie czy skoro auto zostało zmodyfikowane do driftu to czy jest warte te 30k pln? Kto z okolic Łodzi może to auto prześwietlić i dysponuje odpowiednią wiedzą?
Ale jak zostało zmodyfikowane!? Ma wspawaną klatkę, wyprutą wiązkę!?
To co zostało w tym aucie zrobione ( z tego co pisze własciciel, nie znam auta) jest w pełni odwracalne i pozytywnie wpływa na prowadzenie. Fabryczne fanty dostajesz do auta.
Jeżeli ten samochód ma zdrową budę i co równie ważne - silnik, jest warte tej ceny.
Pozdrawiam!
Jedź i oglądaj!
To co zostało w tym aucie zrobione ( z tego co pisze własciciel, nie znam auta) jest w pełni odwracalne i pozytywnie wpływa na prowadzenie. Fabryczne fanty dostajesz do auta.
Jeżeli ten samochód ma zdrową budę i co równie ważne - silnik, jest warte tej ceny.
Pozdrawiam!
Jedź i oglądaj!

Witam Panowie, jestem nowy na forum,
Owszem sprzedawał dwie , cabrio 3.2 i sedana 3.0 , i to jest właśnie ten sedan.Wiem bo to mój znajomy a omawiana w tym temacie M3 należy do mnie
Cabrio jeszcze niedawno była na allegro jako wersja kolekcjonerska albo jakoś tak.
Wszystkie zmiany są odwracalne, wystarczy zdemontować adaptery do skrętu i można jeździć. Wahacze też dorzucam oryginalne . Jedyne czego nie posiadam to starego ręcznego ale to chyba nie stanowi większego problemu. Silnik chodzi pięknie , wszystko robione i do potwierdzenia u Braci Jagiełło z Łodzi.Samochód jest na prawde ładny , buda w bardzo dobrym stanie, jeździ się zajebiście. Sprzedaje bo chce wystartować w zawodach PFD i Drift Open w następnym roku i niestety potrzebuje gotówki
pozdrawiam
Owszem sprzedawał dwie , cabrio 3.2 i sedana 3.0 , i to jest właśnie ten sedan.Wiem bo to mój znajomy a omawiana w tym temacie M3 należy do mnie

Wszystkie zmiany są odwracalne, wystarczy zdemontować adaptery do skrętu i można jeździć. Wahacze też dorzucam oryginalne . Jedyne czego nie posiadam to starego ręcznego ale to chyba nie stanowi większego problemu. Silnik chodzi pięknie , wszystko robione i do potwierdzenia u Braci Jagiełło z Łodzi.Samochód jest na prawde ładny , buda w bardzo dobrym stanie, jeździ się zajebiście. Sprzedaje bo chce wystartować w zawodach PFD i Drift Open w następnym roku i niestety potrzebuje gotówki

pozdrawiam

Mcs01 powiedz mi w jakim stanie jest buda,lakier (czy byla bita,w jakim stanie jest lakier...),jak pracuje motor...
Buda jest w stanie bardzo dobrym. Jedyne co jest do zrobienia to dach, mysle ze cos kiedys spadlo na niego i dach byl robiony. Poza tym wszystko jest w stanie prawie idealnym. Silnik chodzi pieknie, obroty nawet nie drgna, nie bylo nigdy z nim zadnego problemu. Wszystkie wymiany poczynajac od filtrow a konczqc na tarczach klockach itp byly robione u braci jagiello , i oni potwierdza stan twgo samochodu. Oferta dalej aktualna, musze tylko odswiezyc aukcje, moze porobie jakies nowe zdjecia. W razie pytan piszcie lub dzwoncie pod numer 698 974 949