M3 e36 coupe - czerwona - Siemyśl
Re: M3 e36 coupe - czerwona - Siemyśl
Omawiane auto jeździ już w Zatorze koło Oświęcimia. Wg obecnego właściciela poszła za 18900.
A mi chcial oddac za 18 korespondencyjnie 

To pewnie już nie aktualnie ale na przyszłość te masy nie są oryginalne nawet nie udają że są.
Handlarze nieraz oryginalne masy podrabiali je odciskając taką "chropowatą fakturę" imitującą fabryczną pędzel=blacharz
Handlarze nieraz oryginalne masy podrabiali je odciskając taką "chropowatą fakturę" imitującą fabryczną pędzel=blacharz
Co ciekawe, auto znowu na sprzedaż, za sporo wyższą cenę 

- Pawel_M3GT
- Auto: E36 M3 S54
smieszna cenagucioosw pisze:Omawiane auto jeździ już w Zatorze koło Oświęcimia. Wg obecnego właściciela poszła za 18900.
- listek
- Auto: M3 3.0, M3 E46
- Kontakt:
http://allegro.pl/bmw-m3-e36-coupe-3-0- ... 09812.html" onclick="window.open(this.href);return false;
zarejestruj swoje ///M na
www. bmw-motorsport.pl
www. bmw-motorsport.pl
Wybaczcie ,że odkopuje temat . Ale czy na pewno jest to ta sama e36 co to http://allegro.pl/bmw-m3-e36-coupe-3-0- ... 59863.html" onclick="window.open(this.href);return false; ? Jeśli tak to czemu cena tak nagle podskoczyła . Właściciel coś zainwestował? Czy po prosty "zwęszył " możliwość zysku i kopił za te 18k i teraz ma problem ze sprzedażą ponieważ chce za nią za dużo? Był ktoś oglądać ? Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi 

Ktos ja kupil za 18k i teraz wystawia drozej.
Witam, jestem obecnie właścicielem tego samochodu. Śmieszą mnie posty w stylu kupił za darmo zarabia na tym milion zwęszył itd... Samochód miał być zabawką dla mnie na dłużej jednak po sportowych japońskich autach nie spasowało mi to tak jak się spodziewałem, dla pełnej frajdy z jazdy musiałbym zainwestować w porządne twarde gwintowane zawieszenie itp i tu już niestety zaczyna się problem nieoryginalności i zwyczajnie szkoda by mi było zniszczyć pięknego klasyka, przerobienie ładnie utrzymanej mki w oryginale do sportu jak dla mnie bez sensu.Zamiast mki miałem kupić przyszykowaną pod tor e46 330ci jednak nie udało mi się dodzwonić do właściciela.Posiadam teraz drugi samochód który przygotowuje do amatorskich rajdów. Jadąc po nią ( 700 kilometrów) wydawało mi się że za tą cene moge się spodziewać czegoś zgruzowanego jednak bardzo miło mnie zaskoczyła,kupiona za 19 000 do tej pory wszystko kosztowało mnie ponad 22 tysiącę zł i kilka dni pracy. Zdrowa buda z oryginalną konserwacją podwozia, oryginalne elementy zawieszenia, elementy m pakietowe, środek ładnie utrzymany,jedyna większa rzecz to vanos do regeneracji,silnik rzekomo miał wymieniane panewki poza tym jest mocny i dobrze reaguje na gaz. Obecną cene mogę obniżyć o koszt regeneracji vanosa bo miałem to zrobić już na samym początku chociaż cena i tak jest już dobra. Nie jestem handlarzem nie zależy mi żeby wycisnąć ostatnie grosze z niej ale nie widze powodu dla którego miałbym ją sprzedawać za pół darmo. Ładna m3 do przyjęcia pod skrzydło i zaopiekowania się ponieważ mi zmieniły się plany i inwestuje w inny samochód. Na koniec tylko dodam że (NIKT) jeszcze tego samochodu nie oglądał. Pozdrawiam 

Za 18 ją przygarne 

smieszy Cie to, ale tak generalnie czytajac to przyznajesz, ze zarobic wypada
bo inwestycja byla mniejsza

Bez przesady nie nikt 
Ja byłem w siemyślu ją kupić ale ze względu na nierówną prace silnika i dziwne kielichy się nie zdecydowałem chociaż w sumie cena była super.Powodzenia w sprzedaży

Ja byłem w siemyślu ją kupić ale ze względu na nierówną prace silnika i dziwne kielichy się nie zdecydowałem chociaż w sumie cena była super.Powodzenia w sprzedaży