Serwis E92 M3
Re: Serwis E92 M3
Od cen które podałem dostałbym ok. 10% rabatu. Części do M są bardzo nisko rabatowane. Przynajmniej w Bawarii w Katowicach.
Właśnie nie znam nikogo w okolicy kto ogarnia emki. Myślałem jeszcze o p. Krystianie w Katowicach bo słyszałam same pozytywne opinie tylko nie wiem czy ogarnia emki. Póki co umówiłem się do Gazdy, z własnymi materiałami wstepnie powiedzieli ok 800zl.
e92 M3 FROZEN BLUE- 6MT - BBK - KW ADJUSTABLE SPRINGS - OEM EXHAUST MOD - PERFORMACE ELECTRONIC STEERING WHEEL V2
- Oleg
- Moderator
- Auto: 1M E82, M3 E36, M3 E92, 996TT
Jeżeli chodzi o bieżącą eksploatację to spokojnie możesz do Krystiana jeździć, będzie dużo taniej niż w ASO.prokot pisze:Właśnie nie znam nikogo w okolicy kto ogarnia emki. Myślałem jeszcze o p. Krystianie w Katowicach bo słyszałam same pozytywne opinie tylko nie wiem czy ogarnia emki. Póki co umówiłem się do Gazdy, z własnymi materiałami wstepnie powiedzieli ok 800zl.
OLEJE MILLERS OILS / ORYGINALNE CZĘŚCI BMW
BBS / SUPERSPRINT
HRE / EISENMANN
RABATY DLA FORUM
KONTAKT --> PW
Po przeglądzie w BMW Gazda. Wymienione:
-świece
-olej silnik
-olej dyfer
-płyn hamulcowy
-wszystkie filtry
- odgrzybiona i nabita klima
Cena 798zł brutto.
Dodatkowo auto umyte z zewnątrz i wysprzątane wewnątrz + katalog Performance z którego już napalam się na parę fantów ;]
Bardzo miła obsługa, nie to co Bavaria Katowice, która pozjadała wszystkie rozumy.
Póki co polecam.
-świece
-olej silnik
-olej dyfer
-płyn hamulcowy
-wszystkie filtry
- odgrzybiona i nabita klima
Cena 798zł brutto.
Dodatkowo auto umyte z zewnątrz i wysprzątane wewnątrz + katalog Performance z którego już napalam się na parę fantów ;]
Bardzo miła obsługa, nie to co Bavaria Katowice, która pozjadała wszystkie rozumy.
Póki co polecam.
e92 M3 FROZEN BLUE- 6MT - BBK - KW ADJUSTABLE SPRINGS - OEM EXHAUST MOD - PERFORMACE ELECTRONIC STEERING WHEEL V2
Serwisował ktoś z Was swoje auto, w M-Auto w Katowicach ? Myślę, żeby tam wymienić oleje i filtry, najlepiej będąc na miejscu, na warsztacie.
......jak ja nie lubię oddawać swojego auta w cudze ręce
......jak ja nie lubię oddawać swojego auta w cudze ręce

Ja serwisowałem w m-auto moje poprzednie bmw. Robili mi dużą naprawę silnika i im nie wyszło. Musiałem poprawiać. Osobiście wymieniałem oleje i filtry w Gazda Gliwice, ale jak mi się coś zepsuje w aucie to oddam do Pana Krystiana w Katowicach.
maja goniłem Cię ostatnio przed Ostropą i chciałem ściągnąć na pobocze żeby się przywitać i pogadać ale twardo mnie olałeś
Szkoda, dowiedziałbyś się dlaczego nie serwisować w M-auto.
maja goniłem Cię ostatnio przed Ostropą i chciałem ściągnąć na pobocze żeby się przywitać i pogadać ale twardo mnie olałeś

Po serwisie w Gaździe, można polecać 

Seba, co i za ile robiłeś?
Wszystkie filtry,
płyn hamulcowy,
olej silnika,
olej dyfra.
Razem wyszło 700 z groszami. Myjnia gratis.
Filtry od Małego z forum, olej ze strony - Millers Nano - auto jeździ jakoś lepiej
Ogólnie myślałem, że będzie 2x drożej w przypadku M.
płyn hamulcowy,
olej silnika,
olej dyfra.
Razem wyszło 700 z groszami. Myjnia gratis.
Filtry od Małego z forum, olej ze strony - Millers Nano - auto jeździ jakoś lepiej

Ogólnie myślałem, że będzie 2x drożej w przypadku M.
Witam wszystkich
Od jakiegos czasu jestem posiadaczem emki, zbliza mi sie maly serwis i nie wiem ile plynu hamulcowego tam wchodzi moze ktos z was sie orientuje?
Od jakiegos czasu jestem posiadaczem emki, zbliza mi sie maly serwis i nie wiem ile plynu hamulcowego tam wchodzi moze ktos z was sie orientuje?
Witam, czy możecie kogoś polecić do serwisowania ///M w Poznaniu ? z góry dziękuje i pozdrawiam
Co wy z tym serwisowanie? To najprostrza czynnosc, wymienic olej, filtr czy swiece. Do tego nie trzeba kogos kto ma autoryacje M czy nie..
bez jaj ale to zwykła eksploatacja a nie przerobki, tuningi itp.
bez jaj ale to zwykła eksploatacja a nie przerobki, tuningi itp.
Witam. Chciałbym się dowiedzieć co ile tys. km zalecana jest wymiana cewek zapłonowych, świec oraz oleju w dyferku ?do M3e92