Opinie na temat forum....
Re: Opinie na temat forum....
No tak... gdzieś to wcięło przy przekładaniu pól z prawej na lewą stronę.Venom pisze:Ale obecnie nie widzę tego po lewej przy profilu...
Zbadam temat.
Zauważyłeś problem z forum? Napisz od mnie PW!
od paru dni nie moge wejsc przez adres mforum.com.pl , dziala tylko mforum.com.pl/index
Przed chwilą sprawdziłem i u mnie jest OK.Camil pisze:od paru dni nie moge wejsc przez adres mforum.com.pl , dziala tylko mforum.com.pl/index
Sprawdzałeś na innym komputerze?
No Panowie czas dac komus wieksze uprawnienia by zrobil porzadek, chyba, ze powoli decydujemy sie na smierc forum. Wiem, ze torow mniej, ale moze i do mtrackday mozna wrocic(moge zajac sie organizacja czegos na torunskim torze(asfaltowym)).
- Norberte30
- Auto: M3 e36 3.2 SMG Estoril
Mógłby komuś przekazać władze, bo na prawdę to wszystko zgnije.
Proszę o zgłoszenia chętnych do moderacji na PW.
Co do track day'ow to zapraszam do zakładania tematów w odpowiednim podforum. Pomogę w masowej korespondencji do użytkowników forum.
Co do track day'ow to zapraszam do zakładania tematów w odpowiednim podforum. Pomogę w masowej korespondencji do użytkowników forum.
Leci z nami moderator 

- Venom
- Moderator
- Auto: E34 M5, E34 M5T, E24 635CSi
- Kontakt:
Jest na forum sporo spamu. Tutaj :
viewforum.php?f=15" onclick="window.open(this.href);return false;
viewforum.php?f=15" onclick="window.open(this.href);return false;
Posprzątano.
Zmiany moderacyjne są w trakcie. Mam nadzieję, że przy większej liczbie moderatorów będzie lepiej z reakcją na ataki botów.
Zmiany moderacyjne są w trakcie. Mam nadzieję, że przy większej liczbie moderatorów będzie lepiej z reakcją na ataki botów.
Zaktualizowano skrypt forum do nowej wersji.
Jeśli są jakieś problemy, albo coś nie działa (co wcześniej działało) proszę o informację (PW)
Jeśli są jakieś problemy, albo coś nie działa (co wcześniej działało) proszę o informację (PW)
Nie zaglada tu zaden mod od 3 dni zeby posprzatal ten syf?
Jak nie trzeba kasowac postow w interesujacych tematach to pojawia sie po kilku minutach i sprzata. Jak trzeba posprzatac ze spamu to nie ma...
Jak nie trzeba kasowac postow w interesujacych tematach to pojawia sie po kilku minutach i sprzata. Jak trzeba posprzatac ze spamu to nie ma...
- Oleg
- Moderator
- Auto: 1M E82, M3 E36, M3 E92, 996TT
Dziękujemy za tę niezwykle cenną opinię.
Wyobraź sobie, że niektórzy mają życie prywatne/towarzyskie i nie siedzą na forum 24/7, żeby błyskawicznie reagować (tym bardziej w weekend), nieważne czy to na śmietnik robiony przez boty czy to na wywody wąskiej grupy forumowych spamerów.
Wyobraź sobie, że niektórzy mają życie prywatne/towarzyskie i nie siedzą na forum 24/7, żeby błyskawicznie reagować (tym bardziej w weekend), nieważne czy to na śmietnik robiony przez boty czy to na wywody wąskiej grupy forumowych spamerów.
OLEJE MILLERS OILS / ORYGINALNE CZĘŚCI BMW
BBS / SUPERSPRINT
HRE / EISENMANN
RABATY DLA FORUM
KONTAKT --> PW
Posprzątane.
Nowe zabezpieczenie antybotowe zainstalowane - zobaczymy czy skuteczne.
Nowe zabezpieczenie antybotowe zainstalowane - zobaczymy czy skuteczne.
Raczej nieskuteczne te nowe zabezpieczenia... Nie ma osoby ktora to moglaby to posprzatac?