sprzedam m3 e46 smg

Oferty sprzedaży części do BMW ///M
Regulamin forum
ZASADY UMIESZCZANIA OGLOSZEN:

1. Na forum obowiazuje zakaz dzialalnosci komercyjnej. Na przyklad: linki w podpisie, tematy nie bedace ogloszeniami prywatnych osob, bannery reklamowe, etc.

Istnieje mozliwosc zareklamowania sie na Mforum, w tej sprawie prosze o kontakt ze mna: PW (prywatna wiadomosc) lub mail. Wszystko znajdziecie w moim profilu lub na pasku ponizej.
Oferujemy m.in. reklame bannerowa (banner duzy, maly, gora lub dol strony), temat sponsorowany, forum sponsorowane, wspolpraca na M Track Day, i inne

2. To forum to nie portal aukcyjny, wiec prosze o podawanie w tresci ogloszenia ceny oferowanego przedmiotu(ow), badz przedzialu cenowego.
Wyjatkiem od reguly sa ogoszenia w ktorych znajduja sie linki do Allegro, badz innych portali.
Ogloszenia nie spelniajace powyzszego wymogu beda usuwane.

3. Dla ofert sprzedaży aut zostało stworzone dedykowane forum "Sprzedam auto". Proszę o zamieszczanie tam tylko ogłoszeń sprzedaży aut BMW ///M lub podobnych.

4. Proszę o ogłoszenia dotyczące tylko części (oraz aut) związanych BMW ///M (np. części pasujące do takich aut lub auta o podobnych osiągach / historii)
Awatar użytkownika
pehjoe
Auto: e46 M3, Impreza STI

sprzedam m3 e46 smg

Post autor: pehjoe » pn sie 19, 2013 00:40

Witam
Ponizej daje link do ogloszenia

http://otomoto.pl/bmw-m3-smg-bezwypadko ... 04060.html

Pozdrawiam
Krzysiek

m!xeR
Auto: scirocco r
Kontakt:

Re: sprzedam m3 e46 smg

Post autor: m!xeR » pn sie 19, 2013 12:10

Jesteś z okolic Kolnej ? :D Bo widzę fotki stamtąd a płyn i olej jeszcze zimne :D

Awatar użytkownika
pehjoe

Post autor: pehjoe » pn sie 19, 2013 15:35

Siemka:)
Na kolnej bylem na spacerku dosc dlugo, ale nie te okolice:)Szukalem jakiejs miejscówki gdzie mozna ladne zdjecia zrobic - juz nawet nie na poczet sprzedazy ale na pamiatke:)

michalprusz

Post autor: michalprusz » śr sie 21, 2013 13:54

Powiedz mi w jakim sensie ona jest bezwypadkowa? Malowany bok, poszargane uszczelki przy oknie bo ktoś nie umiejetnie wyciagał do malowania? Czy niby pasy po skórze z odcieciami z przodu po dzwonie? Nie ma już problemu z tylnym mostem i szperą? Może komuś oszczędzisz km opisując to a nie jak mi wmawiajac ze jest to cukierek i gonilem 400km zeby zobaczyc to cos.. Sorry może nie plułbym jadem gdyby nie twoje zachowanie przy ogledzinach fury.

Kilej

Post autor: Kilej » śr sie 21, 2013 15:33

Od JUDASZA chciałeś kupić furę i się dziwisz ;))
Sześć Dębów Dwór w Prusewie
(40 min. od Trójmiasta, nad morzem)

Hotel, Restauracja, Wesela, Imprezy okolicznościowe

Sześć Dębów Dwór w Prusewie - Pałac, dwór nad morzem, wesele nad morzem

Awatar użytkownika
pehjoe

Post autor: pehjoe » czw sie 22, 2013 11:16

michalprusz pisze:Powiedz mi w jakim sensie ona jest bezwypadkowa? Malowany bok, poszargane uszczelki przy oknie bo ktoś nie umiejetnie wyciagał do malowania? Czy niby pasy po skórze z odcieciami z przodu po dzwonie? Nie ma już problemu z tylnym mostem i szperą? Może komuś oszczędzisz km opisując to a nie jak mi wmawiajac ze jest to cukierek i gonilem 400km zeby zobaczyc to cos.. Sorry może nie plułbym jadem gdyby nie twoje zachowanie przy ogledzinach fury.

Witam
Powiedzialem Michał tyle co wiedzialem, sam powiedzialem Ci odrazu ze przedni prawy blotnik byl malowany, nie wiem z jakiego powodu ale majac carfax wiwm ze nie mial zadnej stluczki.
Odciecie po skorach nie bylo malowane, pojechalem do dwoch warsztatów pozniej lakierniczych i sprawdzili ze auto nie bylo malowane jedynie jak napisalem wyzej prawy przedni blotnik.
Przez telefon powiedzialem Ci wszystko co wiem i wiedzialem o tym samochodzie, po II wiesz dobrze ze nie chcialem jej wtedy sprzedac bo tak naprawde nie nacieszylem sie nia a odezwales sie wtedy bo z "glupa" napisalem post ze za tyle to Ci moge moja sprzedac.
P.S II nie chcialem w zaden sposob urazic Cie swoim zachowaniem bo daleko mi od bycia niekulturalnym - poprostu wtedy tak naprawde nie chcialem sprzedac auta i wiedziales o tym, niedosc tego dzien przed przyjazdem to co zauwazylem jeszcze dodatkowo wyslalem Ci mmsa.

ODPOWIEDZ