M3 E92 Śląsk
Re: M3 E92 Śląsk
Jak kogos stac na zmiane skrzyni Z manu na DKG to czemu nie, tylko to sa koszta okolo 40 tys z przestrojeniem,a za to nikt nie doda przy sprzedaniu, to tylko dla Fanatykow z co maja za duzo $$$,,
tu jest tez laleczka ze wlasnymi modyfikacjami http://w.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.ph ... 74&start=0
sliczna ale i tez ile pieniedzy wlozone w nia, co najlepsze to teraz pislai ze ma srodek koloru czerwonego.
tu jest tez laleczka ze wlasnymi modyfikacjami http://w.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.ph ... 74&start=0
sliczna ale i tez ile pieniedzy wlozone w nia, co najlepsze to teraz pislai ze ma srodek koloru czerwonego.
- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
O co Ci chodzi z moim autem bo nie bardzo rozumiem ze ma srodek zmieniony? Ale dkg nie planuje 

Trochę bez sensu dyskusja i niepotrzebna rejestracja właściciela / supportujących sprzedaż tego auta - VIN się nie zgadza, ok. Jeśli było coś dokładane, zmieniane, retrofitowane etc., to się pisze otwarcie, pokazuje papiery na to, tamto, siamto i tyle - facet nic nie wspomniał, VIN praktycznie od innego auta i wielkie zdziwienie / oburzenie - na co? Rynek wygląda jak wygląda i dzięki Bogu i ludziom takim jak tutaj, niepewne wozy coraz trudniej opychać.
chodzi o zaj,,,, modifikacje i gust
robi wrazenie w 100%

odpowiedz dla malego z 320 coupe
Kolega chyba chce zdobyc sympatielook_m6 pisze:chodzi o zaj,,,, modifikacje i gustrobi wrazenie w 100%

Auto to bez dwoch zdan szczepan albo jakas spalonka poskladana na piecu i kilka juz sie takich pojawilo na alledrogo.
Dolozenie DKG to nie 40 tys zl tylko zdecydowanie mniej, znam kilka osob ktore maja takie zabiegi za soba.
hhee,, ale czad chyba zaraz powiedza maly ze ty tez masz jakas spalonke bo wymieniles srodek na ladniejszy
smiechu warte.. to jak bede swoja sprzedawal emke i mam zrobiona na okolo 10% wiecej mocy czyli kolo 550 to o mnie beda pisac ze chyba zmienilem silnik?? hhe od f10? moim zdaniem fajnie jest czasami dolozyc cos co robi wrazenie, ale kazdy ma inne zdanie, modyfikacja 320d jest super, kolor srodka i kolor karoserii pasuja idealnie..
Mam pytanie.. Panowie do m6 widzialem kiedys wydechy sportowe,, gdzie mozna popatrzec? juz od jakiegos czasu chodzi mi to po glowie, kiedys byla jedna na all ktora ogladalem i ryk by lznakomity.. Dzieki Serdeczne

Mam pytanie.. Panowie do m6 widzialem kiedys wydechy sportowe,, gdzie mozna popatrzec? juz od jakiegos czasu chodzi mi to po glowie, kiedys byla jedna na all ktora ogladalem i ryk by lznakomity.. Dzieki Serdeczne