Jestem posiadaczem od 1,5 miesiąca emki 2003r czerwiec , 170tys udokumentowane. Sprowadzona z Niemiec. Niebawem pstrykne zdjęcia i wrzuce do showroom. Pisze w innej sprawie otóż od 2 do 3 3,5 tys obrotów słychać było po otwarciu maski grzechotanie pojechałem na nieautoryzowany serwis w Łodzi jeden z lepszych w Łodzi specjalizacja tylko bmw. Podpieli pod kompa żadnego błędu .Majster chwile posłuchal i stwierdził ze vanos jest do wymiany tak wiec umówiłem sie na termin i Autko wstawiłem. Emke odebrałem po 1,5 tygodnia koszt naprawy razem z vanosem uzywanym kupionym przez serwis 2900zł przy odbiorze sprawdziłem czy usterka znikła i tu kąpletne zaskoczenie znów między 2 do 3 3,5 grzechotanie może delikatnie mniejsze niż było tak więc mówie zę dużo po naprawie się nie zmieniło jak dla mnie i dostałem odpowiedz ze vanosa bedzie delikatnie słychać że motor jest igła i żebym tylko wymieniał olej co 10tyś tak więc otóż moje pytanie .Jestem lajkiem w tym temacie dlatego tutaj pisze jest tu wiele doświadoczych osób