E46 M3 Laguna Seca Blue Piątnica
Re: E46 M3 Laguna Seca Blue Piątnica
Ten wątek to doskonały przykład, że ten dział się jak najbardziej przydaje. Właśnie tak powinien wyglądać każdy wątek dotyczący samochodów z ogłoszeń - jest konkretna informacja na temat auta, jest zaoszczędzony czas i pieniądze zainteresowanych forumowiczów.
- Oleg
- Moderator
- Auto: 1M E82, M3 E36, M3 E92, 996TT
Maniek przecież rozmawiał z tym handlarzyną... Oczywiście przez telefon igła, malo jezdzona po pl ok. 5kkm, robiona kosmetyka przodu: zderzak, maska etc. Acha i najlepsze: sprzedający podobno" bal sie tym autem jeździć..." teraz już wiemy dlaczego?mnich pisze:A ktoś rozmawiał ze sprzedajacym? Stara sie choc troche mowic prawdy?:)
OLEJE MILLERS OILS / ORYGINALNE CZĘŚCI BMW
BBS / SUPERSPRINT
HRE / EISENMANN
RABATY DLA FORUM
KONTAKT --> PW
I to jest właśnie piękny przykład, jak czujniki lakieru są bezsensownym urządzeniem. Na czujniku wyjdzie lakierowane dwa elementy, a auto dość nieźle rozbite.
Człowiek z tego co pamiętam był na tym forum.
Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
- Oleg
- Moderator
- Auto: 1M E82, M3 E36, M3 E92, 996TT
Dokładnie, wielbiciele miernikow lakieru by sie nieźle przejechali na takiej sztuce...Bombel pisze:I to jest właśnie piękny przykład, jak czujniki lakieru są bezsensownym urządzeniem. Na czujniku wyjdzie lakierowane dwa elementy, a auto dość nieźle rozbite.
OLEJE MILLERS OILS / ORYGINALNE CZĘŚCI BMW
BBS / SUPERSPRINT
HRE / EISENMANN
RABATY DLA FORUM
KONTAKT --> PW
Sa tez tacy z miernikami lakieru i szpachli w dloni. Pukaja i wiedza:D
tu sie nie docenia ludzi ktorzy cos wiedza, tylko tych co teoretyzuja!Greg pisze:Ten wątek to doskonały przykład, że ten dział się jak najbardziej przydaje. Właśnie tak powinien wyglądać każdy wątek dotyczący samochodów z ogłoszeń - jest konkretna informacja na temat auta, jest zaoszczędzony czas i pieniądze zainteresowanych forumowiczów.
Tak jak pisał -=mały=-. Czarna z rudym środkiem, 2003r, USA, w kształcie banana przed naprawą. Auto sprzedawał właściciel składu budowlanego ;-)Bombel pisze:Która?
ale Bombel o czym ty mowisz a ty jak skupujesz te wynalazki to co? na geometrie jedziesz przed zakupem? czy patrzysz aby bylo taniej?
A jakie to ma znaczenie i jak się to ma do dyskusji?
Ja 80% aut, które kupuję to kupuję nie widząc ich na oczy.
Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
Trzeba mieć ten darBombel pisze:A jakie to ma znaczenie i jak się to ma do dyskusji?

jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
- proice
- Auto: M3/M4/M5/ GTI
- Kontakt:
skoro to taki siep, to tylko zadzownic, powiedziec mu ze sie wie "wszystko" na temat tego konkretnego egzemplarza, i zaoferować jakies niecałe 4 dyszki 

Import AUT USA
kom: 889479775
kom: 889479775
Droga wolna , jak dla mnie to to auto jest warte tyle ile silnik z niego , chociaż i tu nie wiadomo czy wszystko ok z nim .proice pisze:skoro to taki siep, to tylko zadzownic, powiedziec mu ze sie wie "wszystko" na temat tego konkretnego egzemplarza, i zaoferować jakies niecałe 4 dyszki
Oryginalne nowe części do Bmw dla forum rabaty !!!!
Dobre ceny na części do starszych modeli , możliwość negocjacji ceny , info PW.
Nie lepiej wziąć tą przedliftową Lagune lekko pukniętą w przód i tył? Dużo tańszą zresztą.
proice pisze:skoro to taki siep, to tylko zadzownic, powiedziec mu ze sie wie "wszystko" na temat tego konkretnego egzemplarza, i zaoferować jakies niecałe 4 dyszki
w takich przypadkach lepiej juz kupic delikatnie uszkodzona i zrobic samemu i wiedziec czym sie jezdzi a nie autem które wg wlasciciela jest po delikatnej kosmetyce. Nie wiadomo czego mozna sie spodziewac.
Już wypowiadałem się w jej temacie tutaj , moje posty zostały usunięte bo nie dotyczą auta o którym jest temat...fck44 pisze:Nie lepiej wziąć tą przedliftową Lagune lekko pukniętą w przód i tył? Dużo tańszą zresztą.
Jeżeli chcesz poznać moje zdanie na temat tamtej załóż nowy temat.
Też jestem tego zdania , w mojej pracy spotykam się z bardziej lub mnie rozbitymi samochodami i nie uważam wymiany poszyć za naprawę która dyskwalifikuje samochód o ile wiemy że zostało to dobrze zrobione .mnich pisze:w takich przypadkach lepiej juz kupic delikatnie uszkodzona i zrobic samemu i wiedziec czym sie jezdzi a nie autem które wg wlasciciela jest po delikatnej kosmetyce. Nie wiadomo czego mozna sie spodziewac.
Oryginalne nowe części do Bmw dla forum rabaty !!!!