Nosze sie z kupnem BMW M3. Znalazlem to ogloszenie na allegro:
http://otomoto.pl/bmw-m3-m3-ideal-full- ... 31870.html
VIN:WBSBL93424PN56738
Opis z allegro:
Zdjecia:Witam,
Sprzedam BMW M3 E46, w najbogatszej wersji wyposażenia. Jeżdżę tym samochodem dwa i pół roku, i oprócz wymian oleju, filtrów, klocków i tarcz hamulcowych przednich nic do niej nie dołożyłem. Przebieg w 100% oryginalny - 96000km, z czego ja przejechałem prawie połowę ponieważ jak ją kupiłem miała oryginalne 56000km, czyli silnik jak nówka. Samochodem jeździłem do pracy, był on moim spełnieniem marzeń, ale niestety moje dzieci wraz z żoną zażądały auta rodzinnego, dlatego też bmw mogę zamienić na np. Audi A4 B7 w kombi, może passat, musi być z bogatym wyposażeniem. M3 jest wyprodukowane w 2004 roku, dlatego silnik jest już po liftingu z wykluczonymi wadami występującymi w poprzednich modelach. Kolor auta to szary metalic, w słońcu wydaję się bardzo jasny szary i świecący, ale w pochmurne dni lub w półzmroku staje się piękny głęboki szary metalic (dwa ostatnie zdjęcia są zrobione w pochmurny dzień, reszta w słoneczny). Spalanie auta - trasa -10l/100km, miasto 13l/100km przy normalnej jeździe, przy dobrym dociskaniu w mieście 15-16 wchłonie, w trasie powyżej 200km/h maks 12 litrów. Auto po mimo niewielkich gabarytów nadaje się na wakacje z dziećmi, wielokrotnie byliśmy nim na wakacjach lub weekendowych wycieczkach po 300-400km, oczywiście z dwójką dzieci, trójka z tyłu na pewno się nie zmieści:). Samochód nie posiada ani jednej części nie oryginalnej, pełen oryginał tak jak wyjechała z fabryki, bez zbędnych tuningów. Wszystkie prace przy niej robiłem w ASO bmw na TysiącLecia w Warszawie.
Cena auta - 60000zł , bez możliwości negocjacji ceny, taniej auta nie sprzedam ponieważ wiem co mam i widziałem dużo eM3 po driftach i wyścigach za 50000zł, a cena jest niska ponieważ wiem że jest po sezonie na sportowy wóz, jeżeli jej nie sprzedam teraz to na wiosnę będzie wystawiona za min. 65000zł.
Wyposażenie:
- reflektory bi-ksenonowe
- halogeny
- duża nawigacja GPS
- elektryczne szyby x4
- elektryczne i podgrzewane lusterka
- podgrzewane kubełkowe fotele przednie
- fotele przednie z pamięcia ustawienia (zapamiętuje 3 użytkowników wraz z ustawieniem
lusterek bocznych)
- szyberdach elektryczny
- fabryczne nagłośnienie HarmanKardon - wzmacniacz, 10 głośników w tym 2 subwoofery w
półce z możliwością wyłączenia ich na pulpicie z przodu
- tempomat
- wielofunkcyjna kierownica
- lusterko wsteczne z fotochromem, automatycznie ściemnia się w nocy
- klimatyzacja klimatronic
- manualna skrzynia biegów
- dwa kluczyki z imobilizerem
- centralny zamek z pilotem
- autoalarm
- czujnik zmierzchu
- czujnik deszczu
- czujnik ciśnienia w kołach
- dzielona i składana tylna kanapa
- domykanie szyb i szyberdachu z kluczyka
- ABS
- ASR
- EPS
- podłokietnik
- 6 poduszek powietrznych
- oryginalne felgi 18 cali M3
- otwieranie klapy bagażnika z pilota
- tylnie lampy fabryczne LEDY

Chcialem sie dowiedziec czy ktos po obejrzeniu tych zdjec jest w stanie stwierdzic czy warto jechac obejrzec. Moze ktos juz go ogladal? Cena 60,000 PLN.
Z gory dziekuje za komentarze i opinie.