Właściwie to wszystko jest w porządku... Dał się dobrze spasować ze zderzakiem i jest cały z karbonu. Ale mimo wszystko to nie oryginałKrystian pisze:a co z tym zamiennikiem jest nie tak (że się powtórzę z pytaniem) ?

Właściwie to wszystko jest w porządku... Dał się dobrze spasować ze zderzakiem i jest cały z karbonu. Ale mimo wszystko to nie oryginałKrystian pisze:a co z tym zamiennikiem jest nie tak (że się powtórzę z pytaniem) ?
Wygląda zajebiście. pzdrMisiekLublin pisze: Klapa ori kupiona w aso,
Wielkie podziękowania należą się dla Marcina_Os i kolegi z działu części w Bawaria Motors BMW za pomoc w załatwieniu klapy CSL. DziękiMarcin_Os pisze:Wygląda zajebiście. pzdrMisiekLublin pisze: Klapa ori kupiona w aso,
Wydaje mi się że nie jest konieczny, ale spróbuję się przed operacją wszystkiego dowiedzieć. Na ten zabieg auto planuję oddać do znajomego mechanika, który ma przynajmniej porządny mikrometr i doświadczenie, bo po przeczytaniu postów bodajże Kostka odnośnie regulacji luzów w przypadku jego M3, odechciało mi się zaprowadzać auto na regulację do ASOVenom pisze:Masz specjalny tool do naciskania szklanek w celu wyciągnięcia płytek czy do S54 nie jest on konieczny?
Fajne zdjęcia
Nie jest. Jedynym przydatnym narzędziem jest "łapka" z magnesem.Venom pisze:Masz specjalny tool do naciskania szklanek w celu wyciągnięcia płytek czy do S54 nie jest on konieczny?
To macie fajnie. W S38 podobno da się to zrobić bez narzędzia, ale ja osobiście sobie tego nie wyobrażamLassie pisze:Nie jest. Jedynym przydatnym narzędziem jest "łapka" z magnesem.Venom pisze:Masz specjalny tool do naciskania szklanek w celu wyciągnięcia płytek czy do S54 nie jest on konieczny?
Też tak uważam. Najlepiej najpierw zmierzyć luzy i płytki a później zamówić to co potrzeba. Często bywa tak, że no masz 16 zaworów do regulacji a musisz kupić tylko 4 płytki, bo resztę da się poprzekładać. Jedyny minus to czas, który jest potrzebny na zakup płytek.--==maly==---- pisze:Moim zdaniem nie opłaca się kupować płytek bo użyjesz 5-10 sztuk a zapłacisz za 140.