BMW M3 "Pako"
Re: BMW M3 "Pako"
Carsdream? 

Tak jak byłem na nie, tak wciąż mi się nie podoba
Dlaczego jeszcze nie założyłeś? To 3min roboty.

Nie mam czasu w środe zamontuje:-)
Tak kiera od carsdrem
Tak kiera od carsdrem
Widzialem pare dni temu na Shellu w zorach ,chyba ze sie myle. Kiedys sie w koncu zbiore i podjade. Felgi robia konkretna miazge 

Uploaded with ImageShack.us

"wyczepiste" 

PAKO można Cię jakoś zbanować na forum ? albo chociaż zablokować możliwość wrzucania fotek ? Jak po tym co umieściłeś powyżej mam zejść do garażu i wsiąść do swojego trupa ?
Nasze seryjne em trójki wyglądają jakoś tak biednie wręcz jakby żyły na granicy ubóstwa 

Bardzo przepraszam Panowie, ale ten samochód rozpier*ala system 
Jeżeli będzie mi dane wygrać w lotka, to pierwsze co zrobię, to wykonam telefon do Ciebie w sprawie odsprzedaży.
Pozdr!

Jeżeli będzie mi dane wygrać w lotka, to pierwsze co zrobię, to wykonam telefon do Ciebie w sprawie odsprzedaży.
Pozdr!
Zgadzam się z m!xeR, jak oglądam Twoje zdjęcia, a później podchodzę do mojego m3 to jakoś bidą wieje ;-( miażdży to Twoje BMW
No "M", no fun
Nie załamujcie się. Mnie osobiście bardziej podobają się oryginalne wózki, niż przerabiane...
Nie ma to jak kulturalnie zgasic entuzjazmdjset pisze:Nie załamujcie się. Mnie osobiście bardziej podobają się oryginalne wózki, niż przerabiane...

PAKO piekne ///M pewnie najladniejsze w PL
Mozesz podrzucic linka gdzie mozna kupic kierunki DEPO dymione
Mozesz podrzucic linka gdzie mozna kupic kierunki DEPO dymione
Od pewnego czasu auto grzało się przy prędkościach od 120 do 160 temp wody dochodziła do 94C
Postanowiłem wymienić kompleksowo elementy układu chłodniczego,ponieważ nigdy nic z nim nie robiłem
Jestem po naprawie, trwało to razem ok 5 godzin- nie mam kanału i wiele rzeczy robiłem pierwszy raz,
AUTKO WYLECZONE temp pracy w okolicach 78-82C
mam dodatkowy zegar temp więc odczyt z niego.
Visco-nowe ori
Termostat-nowy ori
Pompa wody- miałem z poprzedniego silnika-stan idealny
Chłodnica przeczyszczona
Uszczelki-nowe ori
Płyn do ukladu chłodniczego-nowy ori
Przy okazji wymieniłem olej oraz filtry-ori nowe
Uklad odpowietrzony.
Śróbki z pokrywy i pokrywa pod silnik -nowa ori
I to tyle, autko pięknie działa a ja jestem z siebie dumny he he pozdro
Postanowiłem wymienić kompleksowo elementy układu chłodniczego,ponieważ nigdy nic z nim nie robiłem
Jestem po naprawie, trwało to razem ok 5 godzin- nie mam kanału i wiele rzeczy robiłem pierwszy raz,
AUTKO WYLECZONE temp pracy w okolicach 78-82C
mam dodatkowy zegar temp więc odczyt z niego.
Visco-nowe ori
Termostat-nowy ori
Pompa wody- miałem z poprzedniego silnika-stan idealny
Chłodnica przeczyszczona
Uszczelki-nowe ori
Płyn do ukladu chłodniczego-nowy ori
Przy okazji wymieniłem olej oraz filtry-ori nowe
Uklad odpowietrzony.
Śróbki z pokrywy i pokrywa pod silnik -nowa ori
I to tyle, autko pięknie działa a ja jestem z siebie dumny he he pozdro
I wspaniale bo taka wizyta w aso zakończyłaby się sporym wydatkiem plus stresem że itak coś spier...ą.
BMW ///M POWER M3 E36--->M5 E34--->??
Wiekszość tak narzeka na ASO, a jak kupują AUTO i nie ma podbijanej książki serwisowej to omijają JE szerokim łukiem....Dino444 pisze:I wspaniale bo taka wizyta w aso zakończyłaby się sporym wydatkiem plus stresem że itak coś spier...ą.
318i(E36)->325i(E36)->525TDS(E39)->523i(E39)->328Ci(E46)->325Ci(E46)->330Ci(E46)->M5(E60)/X5(E53)....M3E46...->645ciE63->535dE60...