Maros no rozumiem Cie ze jezdzisz na letnich ale masz 1/4 trasy mniej niz ja zeby dojechac... wiec mozna jechac powoli ale ile to by sie jechalo...
wole spokojnie poczekac na wiosenne tory, no chyba ze powiecie ze nie chcecie mnie juz

Raczej na polnocyMaRoS pisze:Tomek - ja nie mam zimówek więc jeżdże na letnich 245/275 i jest dobrze. Wiem, że wy tam na południu macie troche gorzej niż my, ale w tym roku zima jest delikatnie mówiąc słaba... Jeżeli się boisz to poprostu jedź ostrożnie
U mnie dzisiaj bylo podobnie... Wezwalem laweteMarcin_Os pisze:Mnie nie będzie, dzisiaj prze 3 minuty padał jakiś deszczyk i wiatr wiał, musiałem schować auto![]()
![]()
No offence.
Zabawne nie zabawne Tomek. Ty chociaz jak sie deklarujesz to przyjezdzasz, a jak nie to z gory mowisz, ze Cie nie bedzie bez wzgledu na argumantacje, ktorej przeciez nie musisz podawac, bo to nie jest obowiazek.tom_kulturysci pisze:no Os i Bombel bardzooo zabawne...
Ta. Ja zapakowalem 4 kola 40 pacholkow i pasazeraMaRoS pisze:popieram, i można będzie jeździć w tyle osób ile będzie stoperów
idzik- jak się nie zmieszcza jak się zmieszczą. Połóż kanape i układaj je na siebie to wejdzie i 5 + pasażer