Jeżeli ktoś ma jeszcze fajne foty to bardzo proszę o info gdzie je znajdę...

Oj Lassie, my wszyscy Cię kojarzymy z toru i hotelu, a Ty nas nie? Nieładnie, a skład z forum był grubyLassie pisze:Syty! Więc to Ty!! Skąd wiedziałeś, że to ja w tym drugim "złotym" M z nakrętkami w wydechu??Pewnie Bogman Ci powiedział...
Cholera, starałem się być incognito...a tak serio, to spałem jakieś 1,5 h (przez Was, nocne ochlapusy!), więc byłem właściwie nieprzytomny (nawet zastanawiałem się, czy w ogóle jeździć, bo była duża szansa, że zasnę na prostej startowej i rąbnę w bandę).
Hmmm, to te drugie M3 to Krystian, a zielone M5 to Konrad? Idzika poznałem, bo wesoło prawie wpadł mi do samochoduMarosa niestety nie...Ktoś jeszcze był?
PS. Syty, bardzo ładne autko,
PPS. bardzo fajna imprezka i tor, fajnie że są w tym kraju ludzie z prawdziwą wachą w żyłach...
Czyli moja sława mnie wyprzedza, mam już tego dośćBombel pisze:Oj Lassie, my wszyscy Cię kojarzymy z toru i hotelu, a Ty nas nie? Nieładnie, a skład z forum był grubyLassie pisze:Syty! Więc to Ty!! Skąd wiedziałeś, że to ja w tym drugim "złotym" M z nakrętkami w wydechu??Pewnie Bogman Ci powiedział...
Cholera, starałem się być incognito...a tak serio, to spałem jakieś 1,5 h (przez Was, nocne ochlapusy!), więc byłem właściwie nieprzytomny (nawet zastanawiałem się, czy w ogóle jeździć, bo była duża szansa, że zasnę na prostej startowej i rąbnę w bandę).
Hmmm, to te drugie M3 to Krystian, a zielone M5 to Konrad? Idzika poznałem, bo wesoło prawie wpadł mi do samochoduMarosa niestety nie...Ktoś jeszcze był?
PS. Syty, bardzo ładne autko,
PPS. bardzo fajna imprezka i tor, fajnie że są w tym kraju ludzie z prawdziwą wachą w żyłach...
Znowu o 23:00 pójdziesz spaćSteff pisze:kurde nad morze to się w tym roku nie wybierałem ,ale zawsze można zmienić plany
Bump!SyTy pisze:Teraz będziemy nad morzem lewitować. Ustalam termin i w ciągu tygodnia zakładam temat z Zegrzem k. Koszalina