Jaka szyba czołowa
Jaka szyba czołowa
Ubezpieczyciel w piątek będzie mi wymieniał przednią szybę czołową która pękła od uderzenia kamieniem. Otrzymałem informacje że zamówił już taką szybę dla mnie. Będzie to Pilkington z sensorem i z górnym zielonym pasem przyciemniającym.
I tu pytanie czy faktycznie ta szyba ma mieć zielony górny pas przyciemniający?
Jaka powinna być?
I tu pytanie czy faktycznie ta szyba ma mieć zielony górny pas przyciemniający?
Jaka powinna być?
M3 e92 Competition Dkg Edc Mdm ///MPerformance Gts Akrapović Vorsteiner Tecnocraft Seibon Eibach
Re: Jaka szyba czołowa
To zależy, czy kupujący sobie zażyczył, bo było kilka opcji (np. bez paska, atermiczna etc.).
- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
A nie masz takiej fioletowej szyby czasem klimatyzowanej?
Klimatyzowana (fioletowa) tylko ASO, nie ma zamienników.
Jak masz taką po vin-ie to niech taką założą, nie robią ''łachy''
Jak masz taką po vin-ie to niech taką założą, nie robią ''łachy''
Sprzedam: Splitery carbon do m3 e9x
No właśnie negocjuję ale jest ciężko ponieważ nie korzystam w tym przypadku z autocasco (żeby nie tracić zniżek) tylko w wykupionej opcji "szyba" a tu niestety Hestia wskazuje warsztat w którym mam wymienić szybę i nie chcą się zgodzić na oryginalną z ASO. Jeżeli chciałbym taką szybę to mam skorzystać z AC.
Różnica polega na tym że będzie to szyba też Pilkington (jak oryginał) tylko że nie będzie na niej znaczka BMW (tak jak teraz mam).
Zastanawiam się czy warto korzystać z AC żeby mieć ten znaczek. Jak myślicie?
Czy ktoś z was ma szybę z tym zielonym paskiem u góry? Proszę o zdjęcie jak to wygląda, bo ja go nie mam i nie wiem czy go chcieć.
Pozdr.
Różnica polega na tym że będzie to szyba też Pilkington (jak oryginał) tylko że nie będzie na niej znaczka BMW (tak jak teraz mam).
Zastanawiam się czy warto korzystać z AC żeby mieć ten znaczek. Jak myślicie?
Czy ktoś z was ma szybę z tym zielonym paskiem u góry? Proszę o zdjęcie jak to wygląda, bo ja go nie mam i nie wiem czy go chcieć.
Pozdr.
M3 e92 Competition Dkg Edc Mdm ///MPerformance Gts Akrapović Vorsteiner Tecnocraft Seibon Eibach
Tu masz foto szyby z zielonym paskiem :
http://www.google.pl/imgres?q=e46+szyba ... 7,s:0,i:85
Jak potrzebujesz wiedzieć jaka powinna być u Ciebie to wyślij końcówkę Vin'u na PW
http://www.google.pl/imgres?q=e46+szyba ... 7,s:0,i:85
Jak potrzebujesz wiedzieć jaka powinna być u Ciebie to wyślij końcówkę Vin'u na PW
Oryginalne nowe części do Bmw dla forum rabaty !!!!
Dobre ceny na części do starszych modeli , możliwość negocjacji ceny , info PW.
Dobre ceny na części do starszych modeli , możliwość negocjacji ceny , info PW.
Chodziło mi o zdjęcia auta z tą szybą, jak to wygląda, czy zielony pas za bardzo nie kontrastuje z nadwoziem.
Info na PW Pozdr
Info na PW Pozdr
przeczytaj dokladnie warunki umowy "autoszyba". Jesli jest tam napisane ze wymieniaja szybe na identyczna lub na taka o identycznych parametrach a taka jest dostepna tylko w ASO to ich problem. Nie robia laski tylko musza kupic w ASO. Ale jesli taka jest dostepna poza ASO to moga zalozyc nieoryginalna.
Oni ładnie pięknie jak zawierasz umowę, jak co do czego, to by wcisneli urzywke ze szrotu, to po co ten przywilej jak auto-szyba 

Sytuacja dobrze się układa i mam możliwość wyboru szyby.
Ori mam zwykłą i zastanawiam się czy by nie założyć teraz klimatyzowanej bo mam taką możliwość (przy niewielkiej dopłacie)
Poradźcie jaką założyć: zwykła taką jak oryginalna jest czy zrobić upgrade na lepszą klimatyzowaną ale wtedy po Vinie nie będzie się zgadzać.
Ori mam zwykłą i zastanawiam się czy by nie założyć teraz klimatyzowanej bo mam taką możliwość (przy niewielkiej dopłacie)
Poradźcie jaką założyć: zwykła taką jak oryginalna jest czy zrobić upgrade na lepszą klimatyzowaną ale wtedy po Vinie nie będzie się zgadzać.
Zakładaj klimatyzowaną zobaczysz jak fajnie będzie wyglądać
nie będziesz żałował
nie będziesz żałował

Też mnie to kusi, tylko obawiam się jednego że jak kiedyś przyjdzie do sprzedaży auta to przyjdzie "fachowiec" i zacznie wymyślać, że szyba inna itp. ale raczej jestem zdecydowany na klimatyzowaną.
Czy ktoś się orientuje czy mocowanie lusterka i sensor jest taki sam jak przy zwykłej, po prostu czy ta szyba mi spasuje? W ASO u Sikory w B-B mówią że powinna pasować na 99,9%
Czy ktoś się orientuje czy mocowanie lusterka i sensor jest taki sam jak przy zwykłej, po prostu czy ta szyba mi spasuje? W ASO u Sikory w B-B mówią że powinna pasować na 99,9%
-
co to znaczy szyba klimatyzowana?Broddi pisze:Zakładaj klimatyzowaną zobaczysz jak fajnie będzie wyglądać
nie będziesz żałował
100% będzie pasować
klimatyzowana czytaj, niebieski filtr, nie nagrzewa się tak jak zwykła

klimatyzowana czytaj, niebieski filtr, nie nagrzewa się tak jak zwykła

Dzisiaj założyłem nową klimatyzowaną, oryginalną z aso bmw szybę. Udało się załatwić bezkosztowo
Pasuje idealnie do niebieskiego nadwozia, zobaczymy czy faktycznie auto będzie się mniej nagrzewało w środku.
Pozdr i dzięki za info w temacie.

Pasuje idealnie do niebieskiego nadwozia, zobaczymy czy faktycznie auto będzie się mniej nagrzewało w środku.
Pozdr i dzięki za info w temacie.