JC35608 w pigułce
Re: JC35608 w pigułce
bo strukture masz jak tafla lodowiska (i tez sie tak swieci) wiec nic do tego niemialo prawa sie przyczepic 

Co Ty bredzisz
Jaka tafla ? Do dobrze odtłuszczonego alu, lakier przyczepił się aż za bardzo, zużyłem ze 3 tarczki ścierne żeby się napis ładnie odsłonił 

dobra,
+ plus za brak drewna i automatu
- za strukture pokrywy

- za strukture pokrywy

- Oleg
- Moderator
- Auto: 1M E82, M3 E36, M3 E92, 996TT
Wania, chyba zapomniałeś o najważniejszym!wania pisze:dobra,
- za strukture pokrywy
![]()
- za to, że nie diesel

OLEJE MILLERS OILS / ORYGINALNE CZĘŚCI BMW
BBS / SUPERSPRINT
HRE / EISENMANN
RABATY DLA FORUM
KONTAKT --> PW
- Oleg
- Moderator
- Auto: 1M E82, M3 E36, M3 E92, 996TT
Aaa to dlatego tam jest ta suszarka... Teraz wszytsko jasne, w takim raziewania pisze:to turbo tez benzyny wychodzily?![]()
+ za silnik

OLEJE MILLERS OILS / ORYGINALNE CZĘŚCI BMW
BBS / SUPERSPRINT
HRE / EISENMANN
RABATY DLA FORUM
KONTAKT --> PW
- Venom
- Moderator
- Auto: E34 M5, E34 M5T, E24 635CSi
- Kontakt:
Takie same pytania zadałem w innych wątkach interesujących mnie mocnych M3, także proszę o wyrozumiałość.
Pytania do Marosa
Jak się ma auto? Możesz opowiedzieć się jak się sprawuje? Jak zadowolenie z jazdy, użytkowania? ? Dzieje się coś?
Pytania do Marosa

Jak się ma auto? Możesz opowiedzieć się jak się sprawuje? Jak zadowolenie z jazdy, użytkowania? ? Dzieje się coś?
- Maros
- Auto: M5F10, M3E92, M3E46
- Kontakt:
Auto ma się ogólnie bardzo dobrze, dziękuję za pamięć 
Stoi teraz w warsztacie na poprawkach różnego rodzaju, generalnie duperelach.
Poszerzyłem tylne błotniki, ale stoi na razie na starych kołach, jeszcze nie miałem okazji się pobawić w szersze.
Co do silnika, a o to pewnie głównie Ci chodzi, to nie ma żadnych problemów. Sprężarka dmucha teraz 1.3 bara (1.4 w krótkim peaku), silnik generuje 530KM i jeździ bezawaryjnie.
Co prawda, powiedziano mi teraz, że trochę się sprężarka już poci, ale na razie nie będę zawracać sobie tym głowy.
Dużych przebiegów nie robię, zwłaszcza w zimę
ale jak już jeżdżę to lekko nie ma.
Jedynym problemem, który napotkałem przy użytkowaniu jest wywalany olej z catch tanka (ale zdarza się to tylko na slicku na torze). W tym momencie robiony jest drugi catch tank z możliwością kontrolowania poziomu oleju w nim.
Auto jest strasznie szybkie (jak dla mnie przynajmniej, 100-200 w 6.4s), na tyle, że na drodze, ze świadomością klatki nad głową i brakiem kasku, boje się tym świrować.
Do tego wybebeszone wnętrze, WG w atmosferę i atmosfera w środku jest naprawdę ciekawa

Stoi teraz w warsztacie na poprawkach różnego rodzaju, generalnie duperelach.
Poszerzyłem tylne błotniki, ale stoi na razie na starych kołach, jeszcze nie miałem okazji się pobawić w szersze.
Co do silnika, a o to pewnie głównie Ci chodzi, to nie ma żadnych problemów. Sprężarka dmucha teraz 1.3 bara (1.4 w krótkim peaku), silnik generuje 530KM i jeździ bezawaryjnie.
Co prawda, powiedziano mi teraz, że trochę się sprężarka już poci, ale na razie nie będę zawracać sobie tym głowy.
Dużych przebiegów nie robię, zwłaszcza w zimę

Jedynym problemem, który napotkałem przy użytkowaniu jest wywalany olej z catch tanka (ale zdarza się to tylko na slicku na torze). W tym momencie robiony jest drugi catch tank z możliwością kontrolowania poziomu oleju w nim.
Auto jest strasznie szybkie (jak dla mnie przynajmniej, 100-200 w 6.4s), na tyle, że na drodze, ze świadomością klatki nad głową i brakiem kasku, boje się tym świrować.
Do tego wybebeszone wnętrze, WG w atmosferę i atmosfera w środku jest naprawdę ciekawa

- Venom
- Moderator
- Kontakt:
O taki post mi chodziło. Gratuluję super szybkiego auta, bo wynik robi wrażenie 
No i wrzuć jakieś fotki jak już auto będzie znów na drodze

No i wrzuć jakieś fotki jak już auto będzie znów na drodze

- Maros
- Kontakt:
Jak wszystko ogarne, auto pojedzie na małą korektę lakieru i wtedy porobię na pewno jakieś fotki 

- Venom
- Moderator
- Kontakt:
Super,
)
Pamiętaj, że są tu takie osoby jak ja, które po prostu się tym pasjonują, lubią coś fajnego obejrzeć / przeczytać
, także będę wdzięczny za fotki bo auto zawsze mi się podobało.

Pamiętaj, że są tu takie osoby jak ja, które po prostu się tym pasjonują, lubią coś fajnego obejrzeć / przeczytać

Ja również się do tego podpinam i bardzo chętnie poczytam/ popatrzę co z autem .Venom pisze:Super, )
Pamiętaj, że są tu takie osoby jak ja, które po prostu się tym pasjonują, lubią coś fajnego obejrzeć / przeczytać , także będę wdzięczny za fotki bo auto zawsze mi się podobało.
Oryginalne nowe części do Bmw dla forum rabaty !!!!
Dobre ceny na części do starszych modeli , możliwość negocjacji ceny , info PW.
Dobre ceny na części do starszych modeli , możliwość negocjacji ceny , info PW.
- Ghost_Rider
- Kontakt:
- Maros
- Kontakt:
Będę pamiętał szanowny kolegoVenom pisze:Super,)
Pamiętaj, że są tu takie osoby jak ja, które po prostu się tym pasjonują, lubią coś fajnego obejrzeć / przeczytać, także będę wdzięczny za fotki bo auto zawsze mi się podobało.