M3 E36???
M3 E36???
Jest ktoś tutaj z taką eMką oprócz mnie? 

Re: M3 E36???
Mozna to sprawdzic w [Uzytkownicy], dalej w [Metoda sortowania] wybrac [Auto].
Wychodzi ze M3 E36 maja uzytkownicy: maleckis, Mario, beemek, miniox81, krismax
PS. Witam na forum
Wychodzi ze M3 E36 maja uzytkownicy: maleckis, Mario, beemek, miniox81, krismax
PS. Witam na forum

- tom_kulturysci
- Auto: E46 M3 & 335D
no wlasnie.....
najpierw wypadaloby sie przedstawic......
opisac fure itddddddddd
najpierw wypadaloby sie przedstawic......
opisac fure itddddddddd

Ojej...
Dostanę za to bana?
Po prostu nikt się tutaj nie udzielał. Chciałem, żeby się rozpoczęło.
Przedstawić się....
Mieszkam w Warszawie, pochodzę z Radomia. Jestem współtwórcą strony www.mpwr.pl
Jeżdżę starym BMW M3. Starym ale jarym ;-)
Tak więc teraz bardzo formalnie witam Was wszystkich.
Pozdrawiam,
Filip
Dostanę za to bana?
Po prostu nikt się tutaj nie udzielał. Chciałem, żeby się rozpoczęło.
Przedstawić się....
Mieszkam w Warszawie, pochodzę z Radomia. Jestem współtwórcą strony www.mpwr.pl
Jeżdżę starym BMW M3. Starym ale jarym ;-)
Tak więc teraz bardzo formalnie witam Was wszystkich.
Pozdrawiam,
Filip
Nie dostaniesz, poniewaz tylko ja tu jestem "banowladny" i nie widze podstaw dlaczego mialbys dostac.///M3 pisze:Ojej...
Dostanę za to bana?
Wrzuc jakies fotki auta jak masz. Jezdzisz srebrnym M3, zgadza sie?
Witam witamy pokaz jakies fotki emki jak ci sie to buja ??? pzdr
Pale gume a nie dusze
Fotki w dłuższej wolnej chwili wrzucę. Tak właśnie. Jeżdżę srebrnym M3.
Buja się jak na starą emkę chyba nie tak najgorzej.
Na 400m zrobiłem czas 13,9.
Jednak najbardziej co lubię w emkach to nadsterowność.
Sporo użytkowników e46 m3 na tym forum widzę.
E46 M3 to właśnie kolejny krok do którego jeszcze mi nieco brakuje ;-)
Buja się jak na starą emkę chyba nie tak najgorzej.
Na 400m zrobiłem czas 13,9.
Jednak najbardziej co lubię w emkach to nadsterowność.
Sporo użytkowników e46 m3 na tym forum widzę.
E46 M3 to właśnie kolejny krok do którego jeszcze mi nieco brakuje ;-)
scigałeś sie może z M5 w którejkolwiek wersji? lub z M3 E46? ciekaw jestem jak wyniki.
Czesc Wszystkim.
Czesc Filip,
tez mam e-36 tyle ze sedan. Szczerze powiedziawszy to najlepsze auto do jazdy po miescie, wyglada jak zwykly dresiarski (no niestety nie ma sie co oszukiwac ze ten model jest tak postrzegany
) samochod, ale za to juz niejedno Porsche lub Mercedes AMG lub Audi S3 i takie tam sie niezle zdziwilo
. Teraz niestety chwilowo stoi w KSR, bo Vanosy (przypadlosc tych silnikow) sie delikatnie zepsuly, ale mam nadzieje, ze juz w tym tygodniu ja odbiore
, moze jakas ustawka w Warszawie??
Czasami zastanawiam sie czemu ten model jest tak malo popularny??.
To jest juz moj drugi M-Power sedan i na razie zostaje przy tym modelu, ewentualnie moza zamienie na inny egzemplarz.
Pozdrowienia dla wszystkich.
Czesc Filip,
tez mam e-36 tyle ze sedan. Szczerze powiedziawszy to najlepsze auto do jazdy po miescie, wyglada jak zwykly dresiarski (no niestety nie ma sie co oszukiwac ze ten model jest tak postrzegany

To jest juz moj drugi M-Power sedan i na razie zostaje przy tym modelu, ewentualnie moza zamienie na inny egzemplarz.
Witam także, ja jeżdze E36 ale 328i E36
To już moja druga E36, bardzo lubie ten model chociaż ostatnio sporo nasprowadzano roznych niezaciekawych egzemplarzy. Na przyszłe lato jak fundusze pozwolą planuje M3 E36 3.2 rocznik ok 97 w jak najlepszym stanie uda sie znalezc
artur2008, Jaki masz silnik w swoim sedanie?

To już moja druga E36, bardzo lubie ten model chociaż ostatnio sporo nasprowadzano roznych niezaciekawych egzemplarzy. Na przyszłe lato jak fundusze pozwolą planuje M3 E36 3.2 rocznik ok 97 w jak najlepszym stanie uda sie znalezc
artur2008, Jaki masz silnik w swoim sedanie?
Witam.artur2008 pisze:Czesc Wszystkim.
Czesc Filip,
tez mam e-36 tyle ze sedan. Szczerze powiedziawszy to najlepsze auto do jazdy po miescie, wyglada jak zwykly dresiarski (no niestety nie ma sie co oszukiwac ze ten model jest tak postrzegany) samochod, ale za to juz niejedno Porsche lub Mercedes AMG lub Audi S3 i takie tam sie niezle zdziwilo
. Teraz niestety chwilowo stoi w KSR, bo Vanosy (przypadlosc tych silnikow) sie delikatnie zepsuly, ale mam nadzieje, ze juz w tym tygodniu ja odbiore
Musze Ci powiedzieć, że o takim samochodzie jak Twój to dlugo marzyłem i nadal jest to cos czego szukam - czyli M w zupelnie normalnej budzie typu sedan. Podobno e90 M ma byc także w wersji sedan i kombi

Masz racje - e36 ma opinie dresowozu i nic juz tego nie zmieni. Niestety e46 tez powoli zmierza w tym kierunku

Pozdro
Ścigałem się z M3 E46 ale taką dłubniętą w Modlinie. Niestety przegrałem dosyć wyraźnie. Ścigałem się również z kilkoma M3 E36 i z nimi bywało różnie. Po modyfikacjach wydechu objeżdżałem kolegę z 3-litrową i lekko dostawałem z kolegą z 3,2 litrowej.Tomas_M5 pisze:scigałeś sie może z M5 w którejkolwiek wersji? lub z M3 E46? ciekaw jestem jak wyniki.
Czas 13,9 był najlepszy jaki udało mi się uzyskać. Mowa oczywiście o samym ET.
Chętnie się spotkam.artur2008 pisze:Czesc Wszystkim.
Czesc Filip,
tez mam e-36 tyle ze sedan. Szczerze powiedziawszy to najlepsze auto do jazdy po miescie, wyglada jak zwykly dresiarski (no niestety nie ma sie co oszukiwac ze ten model jest tak postrzegany) samochod, ale za to juz niejedno Porsche lub Mercedes AMG lub Audi S3 i takie tam sie niezle zdziwilo
Wymieniasz Vanosy?Jaki koszt jak można wiedzieć?
Mój kolega ostatnio właśnie kupił M3 E36 3.0 sedan zieloną. Kolega też z Warszawy. Nie chodzi jakoś za dobrze a samochód w bardzo dobrym stanie wizualnym i wydawałoby się technicznym.
Model mało popularny bo jak coś zaczyna padać to niestety znacznie droższy w utrzymaniu od nieeMek.
Muszę ustawić zaworki w swojej i niestety nie wiem gdzie podjechać. Może znacie kogoś kto się tego podejmie?
Witaj na forum artur2008
Widze ze pojawil sie temat spotkania w Warszawie. Tez jestem za takim spotkaniem. Jesli chcecie moge wyslac korespondencje masowa do wszystkich uzytkownikow forum - byc moze odezwie sie ktos kto dawno nie odwiedzal forum.

Widze ze pojawil sie temat spotkania w Warszawie. Tez jestem za takim spotkaniem. Jesli chcecie moge wyslac korespondencje masowa do wszystkich uzytkownikow forum - byc moze odezwie sie ktos kto dawno nie odwiedzal forum.
Super pomysl. Jestem za!!!!mateush pisze:Witaj na forum artur2008![]()