Spoiler BMW M3 E30 EVO z dyfuzorem
Regulamin forum
ZASADY UMIESZCZANIA OGLOSZEN:
1. Na forum obowiazuje zakaz dzialalnosci komercyjnej. Na przyklad: linki w podpisie, tematy nie bedace ogloszeniami prywatnych osob, bannery reklamowe, etc.
Istnieje mozliwosc zareklamowania sie na Mforum, w tej sprawie prosze o kontakt ze mna: PW (prywatna wiadomosc) lub mail. Wszystko znajdziecie w moim profilu lub na pasku ponizej.
Oferujemy m.in. reklame bannerowa (banner duzy, maly, gora lub dol strony), temat sponsorowany, forum sponsorowane, wspolpraca na M Track Day, i inne
2. To forum to nie portal aukcyjny, wiec prosze o podawanie w tresci ogloszenia ceny oferowanego przedmiotu(ow), badz przedzialu cenowego.
Wyjatkiem od reguly sa ogoszenia w ktorych znajduja sie linki do Allegro, badz innych portali.
Ogloszenia nie spelniajace powyzszego wymogu beda usuwane.
3. Dla ofert sprzedaży aut zostało stworzone dedykowane forum "Sprzedam auto". Proszę o zamieszczanie tam tylko ogłoszeń sprzedaży aut BMW ///M lub podobnych.
4. Proszę o ogłoszenia dotyczące tylko części (oraz aut) związanych BMW ///M (np. części pasujące do takich aut lub auta o podobnych osiągach / historii)
ZASADY UMIESZCZANIA OGLOSZEN:
1. Na forum obowiazuje zakaz dzialalnosci komercyjnej. Na przyklad: linki w podpisie, tematy nie bedace ogloszeniami prywatnych osob, bannery reklamowe, etc.
Istnieje mozliwosc zareklamowania sie na Mforum, w tej sprawie prosze o kontakt ze mna: PW (prywatna wiadomosc) lub mail. Wszystko znajdziecie w moim profilu lub na pasku ponizej.
Oferujemy m.in. reklame bannerowa (banner duzy, maly, gora lub dol strony), temat sponsorowany, forum sponsorowane, wspolpraca na M Track Day, i inne
2. To forum to nie portal aukcyjny, wiec prosze o podawanie w tresci ogloszenia ceny oferowanego przedmiotu(ow), badz przedzialu cenowego.
Wyjatkiem od reguly sa ogoszenia w ktorych znajduja sie linki do Allegro, badz innych portali.
Ogloszenia nie spelniajace powyzszego wymogu beda usuwane.
3. Dla ofert sprzedaży aut zostało stworzone dedykowane forum "Sprzedam auto". Proszę o zamieszczanie tam tylko ogłoszeń sprzedaży aut BMW ///M lub podobnych.
4. Proszę o ogłoszenia dotyczące tylko części (oraz aut) związanych BMW ///M (np. części pasujące do takich aut lub auta o podobnych osiągach / historii)
Spoiler BMW M3 E30 EVO z dyfuzorem
Sprzedam spoiler od BMW M3 E30 EVO, wraz z wysuwanym dyfuzorem. Cena 1000zl, kontakt na PW. (w tej chwili ustalam czy spoiler jest ori dla M3 EVO czy jest to spoiler wyprodukowany przez firme Zender i dedykowany do kazdej zwyklej E30)
Ostatnio zmieniony śr sty 18, 2012 11:44 przez parts_bmw, łącznie zmieniany 1 raz.
m3 e30
- Pawel_M3GT
- Auto: E36 M3 S54
Re: Spoiler BMW M3 E30 EVO z dyfuzorem
Rezerwuje.
Czy ten spojler jest produkowany przez zendera?
Za każdym razem jak wejdę na mforum (raz na pół roku), to zawsze coś ciekawego wyczytam...
Ogłoszenie - "Oryginalny spoiler BMW M3 E30 EVO z dyfuzorem"
Zadaje w ogłoszeniu zapytanie, czy to zender, po czym dostaję PW:
Od: parts_bmw
Do: High-Tech
Wysłany: Dzisiaj 0:19
Temat: spoiler
Tak, zender z tego co mi wiadomo. Chyba jednak jest to wersja do zwyklej e30, chociaz jeszcze musze to dokladnie sprawdzic, przykladajac do ori klapy od e30.
I weź tu człowieku bądź mądry co kupisz za 1000zł...
pozdro
ps. wrócę za pół roku
Ogłoszenie - "Oryginalny spoiler BMW M3 E30 EVO z dyfuzorem"
Zadaje w ogłoszeniu zapytanie, czy to zender, po czym dostaję PW:
Od: parts_bmw
Do: High-Tech
Wysłany: Dzisiaj 0:19
Temat: spoiler
Tak, zender z tego co mi wiadomo. Chyba jednak jest to wersja do zwyklej e30, chociaz jeszcze musze to dokladnie sprawdzic, przykladajac do ori klapy od e30.
I weź tu człowieku bądź mądry co kupisz za 1000zł...
pozdro
ps. wrócę za pół roku

Ostatnio zmieniony czw sty 19, 2012 11:25 przez High-Tech, łącznie zmieniany 1 raz.
Hi-Tech, mam pewnosc ze u Ciebie ten spoiler bylby jeszcze drozszy
Po za tym nie kaze Ci go kupowac. Wystawilem spoiler jako ori spoiler, i dopiero kolega Pawel_M3GT uswiadomil mnie ze moze byc to spoiler do zwyklej E30, bo takie same robil Zender. Ogloszenia nie poprawialem zeby sprawdzic zainteresowanie, oraz nie widzialem takiej potrzeby do poki nie zmierze spoilera i nie bede wiedzial na 100% co to jest.
W miejscu gdzie jest numer czesci i logo producenta ktos dal ciala bo za bardzo wylal farbe -na tyle ze dokladne odczytanie numerow i producenta jest nie mozliwe bez usuniecia starej farby.
Jesli sie potwierdzi ze jest to spoiler Zender nie bedzie mialo to wplywu na jego cene, jak bedzie trzeba wystawie go na amerykanski ebay i na zagraniczne fora gdzie identyczne spoilery w ostatnim czasie sprzedawaly sie w cenach od 300 do nawet 600$.

W miejscu gdzie jest numer czesci i logo producenta ktos dal ciala bo za bardzo wylal farbe -na tyle ze dokladne odczytanie numerow i producenta jest nie mozliwe bez usuniecia starej farby.
Jesli sie potwierdzi ze jest to spoiler Zender nie bedzie mialo to wplywu na jego cene, jak bedzie trzeba wystawie go na amerykanski ebay i na zagraniczne fora gdzie identyczne spoilery w ostatnim czasie sprzedawaly sie w cenach od 300 do nawet 600$.
m3 e30
parts_bmw pisze:Ogloszenia nie poprawialem zeby sprawdzic zainteresowanie, oraz nie widzialem takiej potrzeby do poki nie zmierze spoilera i nie bede wiedzial na 100% co to jest.
Lepiej milcz niż masz takie bzdury pisać. Tak się składa, że mam takiego zenderka (fotka poniżej). I skoro jesteś taki pewny, to ciekawe jaką masz teraz minę - JA SWÓJ SPRZEDAJE ZNAJOMEMU ZA 250zł, bo tyle mnie wyszedł. Poprzednio miałem takiego zendera pół roku temu i sprzedałem go za 150zł na forum czy na allegro. Więc wstrzymaj się następnym razem z takimi komentarzami wyssanymi z palcaparts_bmw pisze:Hi-Tech, mam pewnosc ze u Ciebie ten spoiler bylby jeszcze drozszy![]()

Co do spojlera, to małobystry jesteś, numery nie są konieczne do tego by sprawdzić czy to ory m3 czy zender do zwykłej e30. Jaką ma szerokość podstawa spoilera z tyłu?! 127,5? Czy 131?

Aha, panie biznesmenie parts_bmw, jeśli chciałbyś do tego swojego spojlerka lotkę z carbonu, to zgłoś się do mnie, sprzedam CI taką, a Ty wtedy swój spojler sprzedasz za 1000$.
ps. czy to nie z tobą były problemy odnośnie części jakie sprzedawałeś na innym forum?

pozdro
Sluchaj, ja Ciebie nie znam i sie nie wypowiadam na temat twojej inteligencji, chociaz po tym co czytam wyzej mam podstawy by twierdzic ze masz jakies problemy ze soba, to nie wyrazam tego na forum publicznym.
Nie jestem biznesmenem, a napewno nie dorastam do piet Tobie. Poprostu uwazam ze wszystko co masz zawsze jest 'najlepsze' a ceny za rzeczy ktore wystawiasz nie naleza do najnizszych -czasami sa nie adekwatne do ich stanu i rzeczywistej wartosci. No ale to nic, to jest jedynie moje prywatne zdanie, nie musisz sie z nim zgadzac, nawet nie musisz odpowiadac na ten post bo temat dotyczy spoilera.
Wyobraz sobie ze pierwsza rzecza jaka zrobilem bylo zmierzenie klapy od ori e30, a nastepnie zmierzenie spoilera bystrzacho.
P.S nie przypominam sobie zeby byly ze mna jakiekolwiek problemy odnosnie czesci jakie sprzedawalem na innym forum, przynajmniej nie dotarly do mnie takie sygnaly, po za tym takiego nicku moze uzywac ktokolwiek inny na innym forum.
Nie jestem biznesmenem, a napewno nie dorastam do piet Tobie. Poprostu uwazam ze wszystko co masz zawsze jest 'najlepsze' a ceny za rzeczy ktore wystawiasz nie naleza do najnizszych -czasami sa nie adekwatne do ich stanu i rzeczywistej wartosci. No ale to nic, to jest jedynie moje prywatne zdanie, nie musisz sie z nim zgadzac, nawet nie musisz odpowiadac na ten post bo temat dotyczy spoilera.
Wyobraz sobie ze pierwsza rzecza jaka zrobilem bylo zmierzenie klapy od ori e30, a nastepnie zmierzenie spoilera bystrzacho.
P.S nie przypominam sobie zeby byly ze mna jakiekolwiek problemy odnosnie czesci jakie sprzedawalem na innym forum, przynajmniej nie dotarly do mnie takie sygnaly, po za tym takiego nicku moze uzywac ktokolwiek inny na innym forum.
m3 e30
Wyraziłeś się publicznie, że u mnie ten spojler byłby droższy niż 1000zł, to cię uświadomiłem w jak wielkim błędzie jesteś - sprzedałem jeden za 150zł, a drugi za 250zł. Jeśli uważasz, że ja sprzedałem coś z zawyżoną ceną albo niezgodnie z opisem oferty to prosze podaj mi konkrety, może być publicznie lub tak jak w sprawie spojlera - wyslij mi PW.parts_bmw pisze:Sluchaj, ja Ciebie nie znam i sie nie wypowiadam na temat twojej inteligencji, chociaz po tym co czytam wyzej mam podstawy by twierdzic ze masz jakies problemy ze soba, to nie wyrazam tego na forum publicznym.
Aha - skoro zmierzyłeś spojler, to dlaczego od razu nie napisałeś jaką ma szerokość, tylko wyslales mi PW, ze nie wiesz czy ory evo czy ory e30...?!
ps. jak długo będziesz ustalał czy on jest z e30 czy z e30 m3? Bo piszesz brednie o zamalowanym numerze fabrycznym itd... a nie podałeś jego szerokości... Dlaczego dwa dni temu w PW mi napisałeś, ze z tego co ci wiadomo jest to zender, a w ogłoszeniu nadal ustalasz co to?