BMW E39 M5, 99r, Bielsko-Biała
Re: BMW E39 M5, 99r, Bielsko-Biała
zastanow sie jak E39 M5 moze kosztowac mniej niz E36 M3 3.0 

Ja kupiłem dokladnie rok temu w swieto zmarlych e39 m5 2000r za 29500zl i do wymiany bylo sprzeglo z dwumasa. Auto sprawdzalem przed zakupem w aso bo bez tego nic nigdy nie kupie. Co jeszcze stwierdzili? ze pasek jest juz stary by trzeba wymienic , amory z tylu slabe i akumulator nietrzyma, opony łyse, co ciekawe sami mi przyznali ze najwiecej problemów z tymi autami sprawiają vanosy a akurat tutaj u mnie są ok i niemają sie w zasadzie do czego przyczepic
aha no i zapomnialem o wentylatorze klimy bo lożysko swiszczalo a trzeba bylo wymienić caly wentylator
aha no i zapomnialem o wentylatorze klimy bo lożysko swiszczalo a trzeba bylo wymienić caly wentylator
Ostatnio zmieniony pt paź 28, 2011 17:18 przez alduwiel, łącznie zmieniany 1 raz.
To dalej nie zmienia faktu, że w tym przypadku:
A Ty bronisz go jakby miała to być igiełka za pół ceny.Idzik pisze:Śmieć jakich mało. Niechlujnie wspawany tylny błotnik, masa szpachli na całym wozie, w tym na podłużnicach. Wnętrze dojechane na maxa. Nie można się podłączyć komputerem przez gniazdo we wnętrzu, jak i pod maską. Ogólnie trup, szkoda czasu na oględziny.
Święte słowawania pisze:snookie, pomysl jak facet musi miec dosyc tego sztrucla skoro chce go za taka cene pogonic

BMW M5 01r CarbonBlack
Zestaw kompresora RK Autowerks S2
UUC V12 koło+sprzęgło
Kolektory, katy, x-pipe Supersprint
Wydechy Britalman
Zawieszenie: Gwint D2 Sport
Hamulce: Swap Przód i Tył BMW M6
Koła 19cali: Oryginał BMW M6
Zestaw kompresora RK Autowerks S2
UUC V12 koło+sprzęgło
Kolektory, katy, x-pipe Supersprint
Wydechy Britalman
Zawieszenie: Gwint D2 Sport
Hamulce: Swap Przód i Tył BMW M6
Koła 19cali: Oryginał BMW M6
Nie ja absolutnie nie zachencam do zakupu ale uwarzam ze nie można sie kierować samym forum, tylko samemu też sprawdzić,. zobaczyć i ocennic - o to mi chodzi
ja też sie obawialem tak cudownie podejrzanej ceny,wiec nawet po przegladzie w serwisie sie zastanawialem pare dni czy brac... Zaryzykowalem i sie nie przejechalem. Jak chcecie potwierdzic to ze faktycznie tyle dałem to pan ,,pawelm5e34'' ktorego nieznam jest swiadkiem ze byla wystawiona rok temu za 30tys i zniknela blyskawicznie. Sam tak napisal w opisie mojej m5

zastanawiam się i myślę i myślę i jakoś ciężko mi pojąć właśnie ze M5 E39 może być tańsze niż M3 E36wania pisze:zastanow sie jak E39 M5 moze kosztowac mniej niz E36 M3 3.0

ależ się temat rozwinął dotyczący tej M5

lepiej wez zadz do kolesia i powiedz jak sprawa wygląda, mozesz go nawet tu podeslac zeby sobie poczytal moze go to zmiękczy. Powiedz ze albo sobie to auto postawi na ogrodku jako pomnik na wieki albo da ci adekwatna cene do stanu to wezmiesz to auto na 100%. Tak naprawde to wcale niebedziesz musial kupowac ale tak mu powiedz to sie gosc napali ze wreszcie jest zdecydowany kupiec i wiecej ci opusci. W tedy to morzesz pojechac i to ocenic, wezmiesz poduwage opinie tu zawarte i TWOJE ZDANIE, zdanie znajomego ktorego wezmiesz ze soba i jeszcze raz bedziesz sie targowal. Albo nawlasne oczy sie przekonasz ze nawet 25tys niewarto dawac albo stwierdzisz ze masz w dupie nichlujne szpachlowanie bo 98%ludzi nawet tego nie zauwarzy a jak podjedziesz pod drzwi swojej dziewczyny to zrobisz ta m5 takie samo wrarzenie jak taką za 50tys. Moje zdanie jest takie ze jak chcesz zeby ci fura swiecila jak psu jajca to kup 320d 2002r
w e39m5 to chodzi o przyjemnosc z jazdy a o tym jak to jezdzi i w jakim stanie jest silnik to nikt nic niepisał wiec znając mentalność ludzi wnioskuje ze jest wszystko ok!!! Jedyne co chce ci doradzic to SPRAWDZ SAM

w e39m5 to chodzi o przyjemnosc z jazdy a o tym jak to jezdzi i w jakim stanie jest silnik to nikt nic niepisał wiec znając mentalność ludzi wnioskuje ze jest wszystko ok!!! Jedyne co chce ci doradzic to SPRAWDZ SAM

Jeżeli jest szpachla na podłużnicach, wymieniony błotnik, do silnika nie da się podłączyć z kompem to już po prostu nie jest bezpieczne! A jeżeli wnętrze jest 'dojechane na maxa' to po pierwsze szału u dziewczyny tym nie zrobi, a po drugie to może świadczyć o zaniżonym przebiegu samochodu.
Snooki - jedź, zobacz auto oceń sam i daj znać na forum co i jak
P.S Poza tym, kobitkę trzeba sobie wychować, żeby łapała o co chodzi w ///M
Snooki - jedź, zobacz auto oceń sam i daj znać na forum co i jak

P.S Poza tym, kobitkę trzeba sobie wychować, żeby łapała o co chodzi w ///M

No moja zalapała jak sprzedalem e60 i kupilem e39m5 ze jestem debilem 

Obelgi mówimy o takich śmieciach jak to auto z ogłoszenia, i między innymi o Twoim wehikule do którego lejesz olej od kompresora.....alduwiel pisze:Zastanawia mnie to jak wy dobrzy ludzie z tego forum jedyne co mozecie powiedzieć na temat jakiegokolwiek auta to same obelgi.
O dobrych autach wypowiedzi są dobre, ba chwalące bym rzekł !
Niezłą żenade uprawiasz tu kolego na forum, szkoda że moderator nie zrobi z tym porządku.
Na koniec to może po prostu zrozum, że cenimy auta mające wartość, i frajdą jest jechanie autem czystym, zadbanym, prostym, pachnącym z ładnym lakierem.
Przy aucie tego typu, każda z cech powyżej ratuje czasem życie jak się dzieje coś nieprzewidzianego na drodze.
Dlaczego tylko ktoś w ogłoszeniu nie napisze - auto tanie jak widać, i stan adekwatny do ceny, ale jak ktoś ma ochote to zapraszam.
Nie... zawsze jest stan kolekcjonerski, najlepszy, zadbany etc

Pare M5 forumowiczów, w tym moje, to chyba powinny sie nazywać przy sprzedaży NOWE FABRYCZNIE, jak tak patrze na te Wasze igiełki....
Acha, jestem w Bielsku w przyszły czwartek.
Jak ktoś chce, przeprowadze dokładne oględziny tego auta, a mam e39 juz pare lat, sporządze na miejscu notatki, żeby nic nie uciekło hhehe, jazde też zrobie z rejestracją czasów przyspieszeń

Pozdrówka!
Przecierz ja żartowalem z tym olejem, to chyba logiczne ze mineralny i to najgorszy z możliwych sie nienadaje do m5... przepraszam i obiecuje sie poprawić -wiecej takich glupotek pisać nie bede
!!!

Niezłą żenade uprawiasz tu kolego na forum, szkoda że moderator nie zrobi z tym porządku.
Na koniec to może po prostu zrozum, że cenimy auta mające wartość, i frajdą jest jechanie autem czystym, zadbanym, prostym, pachnącym z ładnym lakierem.
Przy aucie tego typu, każda z cech powyżej ratuje czasem życie jak się dzieje coś nieprzewidzianego na drodze.
Masz racje, ja w sumie to jestem kierowcą w pizzeri i tak na marginesie to guwno sie znam a sie glupio mondrze ...
Masz racje, ja w sumie to jestem kierowcą w pizzeri i tak na marginesie to guwno sie znam a sie glupio mondrze ...
KOlego, moderator Cie lubi i nie spiernicz tego,
z innego forum byłbyś wywalony za samo odpowiadanie na własne posty.
Forum jest od tego, żeby ktoś mógł sobie skorzystać z wiedzy innych, nie od pisania kretynizmów
z innego forum byłbyś wywalony za samo odpowiadanie na własne posty.
Forum jest od tego, żeby ktoś mógł sobie skorzystać z wiedzy innych, nie od pisania kretynizmów

Pozdrówka!
- Maros
- Auto: M5F10, M3E92, M3E46
- Kontakt:
Dobra, cierpliwość mi się już wyczerpała.
Alduwiel mnóstwo głupot w tym temacie już wypisałeś. Ogarnij się!
Alduwiel mnóstwo głupot w tym temacie już wypisałeś. Ogarnij się!