Na poważnie, to auto wygląda bardzo zdrowo, cena też jest umiarkowana o ile stan jest zgodny z rzeczywistością - w DE nie znajdzie w takiej cenie B38 z niskim przebiegiem, do tego jeszcze wyjazdy, szukanie etc...
Ja robiłem FOLKLOR???? Co takiego zrobiłem?SyTy pisze:Czarny, co się stało, w poprzedniej robiłeś folklor a teraz chcesz oem-ową?![]()
Na poważnie, to auto wygląda bardzo zdrowo, cena też jest umiarkowana o ile stan jest zgodny z rzeczywistością - w DE nie znajdzie w takiej cenie B38 z niskim przebiegiem, do tego jeszcze wyjazdy, szukanie etc...
SyTy pisze:Hehe, spokojnie, chodziło mi o emblematy, albo ich nadmiar. Jakoś dużo ich było w avusie![]()
Jak masz wolne powietrze to bierz bo jest ładna, przynajmniej na zdjęciach.
Co masz na myśli mówiąc zmiany we wnętrzu ?Drachenfels pisze:A widzisz to mi się pomyliło po prostu, bo przecież szeroki grill wprowadzono w '92 tylko w wersji V8, a w reszcie dopiero od '94, stąd były te moje wątpliwości. A pozostałe zmiany we wnętrzu/lusterkach też wprowadzono do M5 dopiero w '94?
Mam VIN:czarny8800 pisze:Okmam Vin prośba o rozkodowanie i więcej info o ///M
GD62062
W tym aucie zastanawia mnie historia rejestracji. Wcześniej była wystawiona na niemieckich rej KS J 4487 a teraz ma WL JW 677. Czyżby zmieniła w między czasie właściciela ?Fahrgestellnummer WBSHC910X0GD62062
Typ-Code HC91
Typ M5 (ECE)
E-Baureihe E34 ()
Baureihe 5
Bauart LIM
Lenkung LL
Türen 4
Motor S38
Hubraum 3.80
Leistung 255
Antrieb HECK
Getriebe MECH
Farbe DIAMANTSCHWARZ METALLIC (181)
Polsterung SILBERGRAU STOFF M5 (0476)
Prod.-Datum 1991-12-10
Sonderausstattung
Nr. Beschreibung
216 SERVOTRONIC
339 SHADOW LINE
354 GRUENKEIL-FRONTSCHEIBE
401 SCHIEBE-HEBEDACH, ELEKTRISCH
423 FUSSMATTEN IN VELOURS
530 KLIMAANLAGE
661 BMW BAV. CASS. III
676 HIFI LAUTSPRECHERSYSTEM
686 ANTENNENDIVERSITY
781 LM Rad 9Jx17 auf Hinterachse
782 NUERBURGRING-FAHRWERKSPAKET
Mam na myśli drewniane listwy wykończeniowe na drzwiach i przedniej części wnętrza (one były dostępne w początku produkcji M5 za dopłatą?), oraz brak wersji czteromiejscowej.Venom pisze: Co masz na myśli mówiąc zmiany we wnętrzu ?
Aerodynamiczne lusterka były dostępne na życzenie od przełomu września i października 1992r.