szukam speca od M5
szukam speca od M5
witam
czy mozecie mi polecic godna zaufania firme w Warszawie, w ktorej ludzie znaja sie na M5 e39? chciałbym sprawdzic auto przed zakupem dosc szczegołowo. nie interesuje mnie tylko podpiecie pod kompa (sam to moge zrobic) ale glownie sprawdzenie mechaniki.
Pozdrawiam
Grzesiek
czy mozecie mi polecic godna zaufania firme w Warszawie, w ktorej ludzie znaja sie na M5 e39? chciałbym sprawdzic auto przed zakupem dosc szczegołowo. nie interesuje mnie tylko podpiecie pod kompa (sam to moge zrobic) ale glownie sprawdzenie mechaniki.
Pozdrawiam
Grzesiek
Re: szukam speca od M5
Masz jakiś konkretny egzemplarz na oku więc się o niego zapytaj na forum (podeślij fotki czy ewentualnie VIN ) może akurat ktoś oglądał go wcześniej więc może Ci poleci lub odradzi, a jeśli chodzi o "speców" jedź do serwisu jest ich kilka w Warszawie mają wykwalifikowanych ludzi dysponują bazą danych itp więc Ci pewnie coś pomogą 

- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
Serwis to porażka przynajmniej ja sprzedając dwa auta dwa razy byłem w Inschape z kupującym. Nie dość,że płacisz ok 600zł za trochę ponad godzinne oględziny to gówno sprawdzą dobry mechanik dużo więcej powie o aucie niż oni latając 40min z czujnikiem grubości lakieru by stwierdzić,że auto nie malowane a w mechanice wiele rzeczy przeoczyli.
U to szkoda że mamy takich "speców" w serwisie bo lakier może zmierzyć każdy kto zainwestuje jednorazowo 300zł w czujnik z allegro
grzesions, proponowałbym Ci poprosić kogoś z forum z Warszawy czy okolic co ma lub miał M5, umówić się na wolnym dniu, pojechać z nim i obejrzeć upatrzone auto i kulturalnie podziękować np flakonikiem dobrej whisky za pomoc.

wiec czy jest ktos z Warszawy kto jest uzytkownikiem e39 M5 co mógłby mi pomóc? 

ja bylem
heheh i moge tez sprawdzic 

Najlepiej o jakości tego serwisu świadczą po kolei moje samochody:--==maly==---- pisze:Inschape
X5 e70 - wyłączyło się wielokrotnie podczas jazdy
750iL e38 - rok naprawiali usterkę przez którą się rozbiłem. Usterkę usunął blacharz
M3 e46 - 2 wymiany silnika, samochód dalej się przegrzewał i ogólnie nie chodził jak powinien
Po zmianie serwisu wszystkie samochody jeżdżą dobrze i się właściwie nie psują

Sory za OT ale jak słyszę o Inschape to mnie krew zalewa.