M3E46
Re: M3E46
Fajniutka
, jaki rok ?
Robiłeś coś z wydechem ? Bo mam wrażenie że końcówki mają jakiś nienaturalny kształt.
Wersja USA czy zderzaczek wymieniany ? bo też obrysówki widzę

Robiłeś coś z wydechem ? Bo mam wrażenie że końcówki mają jakiś nienaturalny kształt.
Wersja USA czy zderzaczek wymieniany ? bo też obrysówki widzę

ladna, ladna. Carbon + 19" cos w sobie ma, bo wcale mi sie nie nudzi
to ja sie moze dopytam: jaki przebieg? kupiona w kraju?
wydech IMO wyglada jak oryginal, ale moze troche nizej wisi, niz zwykle

to ja sie moze dopytam: jaki przebieg? kupiona w kraju?
wydech IMO wyglada jak oryginal, ale moze troche nizej wisi, niz zwykle

Rok 2003 przebieg koło 30 tys km , jest to wersja Amerykanska , sciagana ze stanów , co do wydechu to te koncówki tak na razie , zeby jakos wygladalo , musze cos pokombinowac i jakies inne wsadzic bo oryginalnyhc niestety niebyło musiałem dorabiac
sciagales eMke przez jakies salony/komisy/eBay, czy bezposrednio po nia poleciales?
ciekaw jestem, jak wygada kwestia dodatkowych oplat i czy jest to duza roznica w cenie
po podliczeniu calosci porownujac z kupnem w Europie, a w Stanach.
ciekaw jestem, jak wygada kwestia dodatkowych oplat i czy jest to duza roznica w cenie
po podliczeniu calosci porownujac z kupnem w Europie, a w Stanach.

Auto sciagałem przez znajomego który sie w to bawi , ruznica cenowa powiem ci ze jest duza bo M3 tal lekko bitej z taki smiesznym przebeigiem niecałem 30 tys km niekupisz chyba unas za 51 tys zł , do tego jeszcze dochodza opłaty i robocinza oczywiscie ale i tak sie opłaca . A co do tych lamp to wiem zrobiłem bład ale chciałem zrobic zupeła serie to znaczy jak wychodziła na normalnych to chciałem dac normale lampy , no ale teraz załuje bo mogłem dac diody duzo lepiej wygladaja
- tom_kulturysci
- Auto: E46 M3 & 335D
w orginale diody byly od 2003 roku, wiec u Ciebie powinny byc....
od marca 2003tom_kulturysci pisze:w orginale diody byly od 2003 roku, wiec u Ciebie powinny byc....
17.01.11
rozne zdjecia po roznych forach kraza, to mozna odkryc ciekawostki. 
a z pierwszego posta wyglada calkiem swiezo, heh

a z pierwszego posta wyglada calkiem swiezo, heh