hassan45 pisze:No ogólnie ty kosiniak też średnio jesteś obiektywny bo każdy chyba zna twoją aukcję gdzie wystawiasz swoją M3 tak coś dziwnie tanio

a co to ma do czego? wystawiam za tyle za ile chce, moge wystawic i 100 000 ale co z tego? jak czlowiek wystawia za 80 a oglada az jedna osoba ktora jednak decyduje sie na M5E60. Auto kosztowalo mnie prawie 100tpln ale jakie to ma znaczenie? Uwazam ze moja cena jest normalna, twoja za 2 lata mlodsze auto, zdecydowanie za duza. Pytam zatem jak mozecie mowic ze ja nie jestem obiektywny jak obaj piszecie ze jestescie kolegami

W tej sytuacji to wy nie jestescie obiektywni a ja zadna konkurencja nie jestem bo sprzedaje zupelnie inne, takze w 100% sprawne auto, ktorego raczej nie kupi nikt kto szuka serii poliftowej M3E46 z SMG. Piszesz ze byles na wymianie oleju i wszystko bylo ok, ja jak bylem ost. w wulkanizacji to tez wszystko bylo ok

Troche rozsadku, proponuje zejsc na ziemie

Tak dla scisloci to ja pisze o tym, bo widze ze obaj nie rozumiecie
lukasz.wawa pisze:Moim zdaniem najlepsza eMka jaka jest na allegro poniewaz jest to pewny samochod.
a skad ty to mozesz wiedziec? znasz wszystkie auta w PL? nie wydaje mi sie! Choc dokladnie moze tak byc, to nigdy nie odwazylbym sie napisac czegos tak durnego gdybym nie ogladal wszystkich dostepnych na rynku! niewatpliwie jets bardzo ladna i wyglada na zadbana, ale czy najbardziej? tego nie wie nikt!