Allegro, eBay, itd. - ciekawe rzeczy do M
Re: Allegro, eBay, itd. - ciekawe rzeczy do M
Winkelhock, na Boga, Winkelhock!!
sebabmw pisze:Ktoś skałada E34 M5 Winterlhock?
To niech spojrzy na tapicerke w tej 520
M5 e34 Winterlhock
http://moto.allegro.pl/bmw-520i-e34-lpg ... 43093.html
No to ciekawe komu mamy podziękować za to, że dziś cena z 3700 PLN została zmieniona na 5700PLN_T_ pisze:Winkelhock, na Boga, Winkelhock!!

pozdro
Nie dość, że to Twój pierwszy post, to właśnie Tobie trzeba podziękować bo najwyraźniej sprzedający nie znał wartości towaru, ale dzięki Tobie poznałHigh-Tech pisze:sebabmw pisze:Ktoś skałada E34 M5 Winterlhock?
To niech spojrzy na tapicerke w tej 520
M5 e34 Winterlhock
http://moto.allegro.pl/bmw-520i-e34-lpg ... 43093.htmlNo to ciekawe komu mamy podziękować za to, że dziś cena z 3700 PLN została zmieniona na 5700PLN_T_ pisze:Winkelhock, na Boga, Winkelhock!!![]()
pozdro

Hmmm, bardzo mnie interesuje jak wydedukowałeś tą złotą myśl (może być na PW):
Widziałem tego trupa z m20 chyba wczoraj lub przedwczoraj na allegro i od razu zwróciłem uwagę na to, jakim sposobem ten szrot ma jedno z 51 wnętrz z m5... Dziś dostałem od znajomych linka do aukcji przez gg, sms i na PW na innym forum.
Tylko po co miałbym uświadamiać gościa? Nawet nie kiwnałem palcem, żeby zdobyć te fotele, bo mam już do swojej 550i wnętrze, które stoi w pokoju i czeka na dokończenie budy itp...
Także - PUDŁO! Ale dziękuję,za uwagę - po reakcji na mój pierwszy post, szybko można się przekonać o intencjach innych userów forum.
POZDRO!
Czyżby przez to, że mam 1 post na tym forum? Heh...rypik pisze:Nie dość, że to Twój pierwszy post, to właśnie Tobie trzeba podziękować bo najwyraźniej sprzedający nie znał wartości towaru, ale dzięki Tobie poznał
Widziałem tego trupa z m20 chyba wczoraj lub przedwczoraj na allegro i od razu zwróciłem uwagę na to, jakim sposobem ten szrot ma jedno z 51 wnętrz z m5... Dziś dostałem od znajomych linka do aukcji przez gg, sms i na PW na innym forum.
Tylko po co miałbym uświadamiać gościa? Nawet nie kiwnałem palcem, żeby zdobyć te fotele, bo mam już do swojej 550i wnętrze, które stoi w pokoju i czeka na dokończenie budy itp...
Także - PUDŁO! Ale dziękuję,za uwagę - po reakcji na mój pierwszy post, szybko można się przekonać o intencjach innych userów forum.
POZDRO!
Nie unoś się
Na dobrym humorze się nie znasz... 

Koledzy High-Tech to spoko gość, kojerzę go z forum beemka. Zbudował bardzo fajny samochód.
pozdrawiam
pozdrawiam
Nikt nigdzie nie napisał, że kolega jest niefajny czy fajny. Kolega znadintepretował moją wypowiedź i odczytał ją przez pryzmat .. no właśnie nie wiem, doświadczeń po rejestracji na nowych forach ? 
Ot taki mój specyficzny humor, nie ma co ciągnąć wątku

Ot taki mój specyficzny humor, nie ma co ciągnąć wątku

Teraz jest 4200zł 
Ale jakby to wnętrze to był rzeczywiście taki "raritat" to już by tej aukcji na allegro nie było...
Poza konkursem spytam - jaki model Recaro był w Winkelhocku? SR? SRD? Bo chyba nie SPEED

Ale jakby to wnętrze to był rzeczywiście taki "raritat" to już by tej aukcji na allegro nie było...
Poza konkursem spytam - jaki model Recaro był w Winkelhocku? SR? SRD? Bo chyba nie SPEED

W Winkelhocku byly SR-y._T_ pisze:Poza konkursem spytam - jaki model Recaro był w Winkelhocku? SR? SRD? Bo chyba nie SPEED
BMW ///M POWER M3 E36--->M5 E34--->??
Oj tak, ten jest wyjątkowo specyficznyrypik pisze:Ot taki mój specyficzny humor, nie ma co ciągnąć wątku

A ten łinkelchok też wymaga lekkiej renowacji...
- Venom
- Moderator
- Auto: E34 M5, E34 M5T, E24 635CSi
- Kontakt:
Auto z tym wnetrzem wisi juz dlugo na allegro. Widzialem go juz i sam z kolega sie zastanawialem czy nie kupic, ciekawe za ile pojdzie w koncu i z jakim przeznaczeniem.
Cena znow sie zmienila, opis wnetrza takze, zapewne sprzedane osobno...
Gość chce sprzedaż auto a każdy dźwoni i chce odkupić wnętrze 

- listek
- Auto: M3 3.0, M3 E46
- Kontakt:
http://allegro.pl/show_item.php?item=1267350962
brać nie żałować
brać nie żałować
zarejestruj swoje ///M na
www. bmw-motorsport.pl
www. bmw-motorsport.pl