Kills
Re: Kills
M3 460hp, Vette Z06C6 Katech 600hp+, nie wiem po co ktos napisal ze 500hp m3 i 550hp, Katech ma w serii min 580hp a ta jest po kompletnym wydechu lacznie z kolektorami 
http://www.youtube.com/watch?v=MuOI994i ... r_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=MuOI994i ... r_embedded
chyba cziko ma coś z obrotomierzem 

Pierwsze starcie z Infininity
fx 50s 390PS i 500Nm (sprawdzilem az
) ruszylem za nim ze swiatel, bo wczesniej mi przemknal szybko prawym pasem, stoimi na czerwonym.
Na poczatku musilem odczekac az ruszy bo pewnie to automat, pozniej przycisnal i ja tez ale przesadzilem z gazem, 2 bieg to samo za duzo gazu, a asfalt rozgrzany, infinity odchodzilo delikatnie a ja sie slizgalem, 3bieg zlapanie trakcji i go dochodze powoli ale za chwile fotoradar i hamowanie
Okazalo sie ze to facet w wieku gdzies 60-65lat
niezle staruszek sie poruszal tym mastodontem w terenie zabudowanym
.
Nota bene od 0-100 te infinity ma 5,8s, mozna sie niezle pomylic, bo te wersje 3,5l to muly byly.

Na poczatku musilem odczekac az ruszy bo pewnie to automat, pozniej przycisnal i ja tez ale przesadzilem z gazem, 2 bieg to samo za duzo gazu, a asfalt rozgrzany, infinity odchodzilo delikatnie a ja sie slizgalem, 3bieg zlapanie trakcji i go dochodze powoli ale za chwile fotoradar i hamowanie
Okazalo sie ze to facet w wieku gdzies 60-65lat

Nota bene od 0-100 te infinity ma 5,8s, mozna sie niezle pomylic, bo te wersje 3,5l to muly byly.
3,5 wcale mułami nie były bo żona takim jeździ i moim zdaniem jest to jeden z szybszych suvów.
Nota bene dzisiaj testowałem Fx 30D i Porsche Cayenne 3D, bardzo porównywalne autka (240PS i 550 Nm).
Z Fx 50s też miałem przyjemność spotkać się na drodze i popełniłem błąd bo nieco zlekceważyłem przeciwnika i po tym jak mi troche odjechał to doszedłem go ale troszkę to trwało. To autko naprawde jest szybkie.
Pozdro.
Nota bene dzisiaj testowałem Fx 30D i Porsche Cayenne 3D, bardzo porównywalne autka (240PS i 550 Nm).
Z Fx 50s też miałem przyjemność spotkać się na drodze i popełniłem błąd bo nieco zlekceważyłem przeciwnika i po tym jak mi troche odjechał to doszedłem go ale troszkę to trwało. To autko naprawde jest szybkie.
Pozdro.
Tomcio, na wlasne oczy widzialem jak takiego szybkiego suva objezdza na cwiare odelzony lanos, zhamowany na jakies 115KM,Tomcio pisze:3,5 wcale mułami nie były bo żona takim jeździ i moim zdaniem jest to jeden z szybszych suvów
Zeby nie bylo OT i jak juz jestesmy przy lanosach to scigalem sie kiedys raz z3M 3.0 z Lanosem 2,0 turbo (ok 210KM) i na 3 biegu mnie dopadl i na mecie (1/4) byl szybszy o 3/4 dlugosci auta

Norbi nie wiem jakimi Ty suwami jeździłeś ale dla mnie wynik grubo ponad dwutonowego fx35 który ma 7sek do 100km/h uważam za całkiem niezły.
Druga sprawa ,to nie pisałem tego myśląc o wyścigach na 1/4 mili tylko o zwykłej codziennej jeździe.
Ale koniec z OT!
Druga sprawa ,to nie pisałem tego myśląc o wyścigach na 1/4 mili tylko o zwykłej codziennej jeździe.
Ale koniec z OT!
He he prawie nowy model.. Z3 po swapie na s50b30wania pisze:nie chce sie czepiac ale to jakis nowy model?Norbi pisze:z3M 3.0
Tomcio.. ok fakt, poprostu szybki, dobrze przyspieszajacy to pojecia wzgledne.
Koniec OT.