Jeszcze sie zastanawiam ale za 140zl z wysylką mysle ze warto kupic, potestuje i zobacze co z tego wyjdzie

Rzeczywiście, nadało się. Jeszcze muszę się trochę wgłębić w soft, ale podstawowe sprawy udało się już rozgryźć. Dla amatora wydaje się wystarczać, zwłaszcza, że to tylko 140zl (chociaż oficjalnie trzeba by sobie jeszcze kupić oprogramowanierypik pisze:Do E46 jak najbardziej sie nada.
jakie różnice masz na myśli? Instalowałem raz i badam wszystko we wszystkich opcjach...wats pisze:Jedna upierdliwość, jaką od razu zauważyłem (przynajmniej dla programu INPA), że są jakieś różnice w instalacji dla OBDII i dla złącza okrągłego - ergo używanie tego dla dwóch samochodów z różnymi gniazdami jest niewygodne.
Hmm, być może się mylę, bo zawierzyłem instrukcjom, które dostarczył sprzedawca. Jest tam różnica w konfiguracji INPA dla OBD-II vs. złącze okrągłe. M.in. trzeba wybrać inną opcję podczas instalacji oraz nadpisać jakieś pliki konfiguracyjne. Być może w rzeczywistości nie jest to potrzebne, aż tak w temat nie wnikałem.Prezes pisze: jakie różnice masz na myśli? Instalowałem raz i badam wszystko we wszystkich opcjach...