To odpal i nagraj jesli mozesz napewno nie tylko ja sobie poslucham jak to bez ukladu "mruczy"allcar pisze:Też mam wydechy zwalone, tak myślałem żeby odpalić, ale się nie odwazyłem

To odpal i nagraj jesli mozesz napewno nie tylko ja sobie poslucham jak to bez ukladu "mruczy"allcar pisze:Też mam wydechy zwalone, tak myślałem żeby odpalić, ale się nie odwazyłem
Odpal. Odpaliłem dwa razy przejechałem kilkanaście metrów zjeżdżając z podnośnika, drugie tyle wjeżdżając i nawet check się nie zaświecił, a wrażenia dźwiękowe niesamowiteallcar pisze:Też mam wydechy zwalone, tak myślałem żeby odpalić, ale się nie odwazyłemBombel pisze:A ja dzisiaj odpaliłem auto zupełnie bez wydechu. Kurde to jest dźwięk, ale normy nie spełnia na pewno
Będę zainteresowany szablonemallcar pisze:Zrobię szablony + rysunek techniczny, taki gotowy projekt a elementem bazowym będzie seryjny wydech więc jak ktoś kto podejmie się wykonania, zrobi zgodnie z projektem, to będzie pasował jak ori.
Czekamy i nicmichalnowak1234 pisze: Wto Lut 16, 2010 22:24 niedlugo wrzuce cos na forum jakis filmik czy cos, nie moge sie zebrac;)
+1kosiniak pisze:koszt?