Kupie M3 E46 - SMG najlepiej full opcja 2003+ zadbane
Kupie M3 E46 - SMG najlepiej full opcja 2003+ zadbane
Witam, kupie M3 E46 SMG w jak najwyzszej konfiguaracji rocznik 2003+
Serwisowane, pelna dokumentacja, najlepiej bez ywpadkowe, zadbane.
Pozdrawiam.
Serwisowane, pelna dokumentacja, najlepiej bez ywpadkowe, zadbane.
Pozdrawiam.
-
Re: Kupie M3 E46 - SMG najlepiej full opcja 2003+ zadbane
Odwiedzalem egzemplarze z bogatym wyposażeniem sa w cenie grubo ponad 100k pln + nie zapominaj o akzycie 18,5% co boliDaniel_Bmw pisze:www.mobile.de
no ale takie jakie chcesz tyle kosztuje wiec w czym problem?
kolega szuka igiełki po lifcie w max opcji za 60tyś zarejestrowaną, oczywiscie serwisowana i z przebiegiem 35tyś km
ale to już było przecież milion razy wałkowane... 

Tak się składa że budżet mam znacznie większy i poszukuje czegoś w kraju bo zawsze wygodniej podjechać i skrupulatnie obejrzeć. Tak więc nie wypowiadaj się za mnie skoro nie masz najmniejszego pojęcia jaki mam zasoby finansowe.djset pisze:kolega szuka igiełki po lifcie w max opcji za 60tyś zarejestrowaną, oczywiscie serwisowana i z przebiegiem 35tyś kmale to już było przecież milion razy wałkowane...
Nie interesują mnie twoje zasoby finansowe, ale napisz przynajmniej w ogłoszeniu swoim w jakim pułapie cenowym chcesz się zmieścic. Tak jak ci wyżej napisano, doinwestowane i zadbane (choć nie zawsze) masz w DE, choć są też i w Polsce, ale uch użytkownicy raczej chyba nie chcą się narazie z nimi rozstawać. Niedawno Mateush pogonił ładną sztukę
viewtopic.php?t=26

viewtopic.php?t=26
W zasadzie to pułapu finansowego nie mam zależy od egzemplarza jak mi sie spodoba to biorę ale można przyjąć ze 100k PLN +
Z tego co widzę to w Polsce na sprzedaż nie ma nic ciekawego a nie chcę za bardzo bawić się w sprowadzanie bo to dużo roboty i nie do końca pewne, a w Polsce pojade zobacze do tego dochodzi akcyza.
W znacznym stopniu zależy mi na wyposażeniu rocznik 2003+ SMG najlepiej czarny kolor.
Obecnie w Polsce z tego co udało mi się znalesc to jest jeden taki egzemplarz który spełnia moje oczekiwania a jest nim:
http://moto.allegro.pl/item1030295151_b ... w_bmw.html
Jak czytałem w innym temacie wszystkim znany ponoć po 2 kolizjach z przodu i 1 z tyłu i zastanawiam się nad jego obejrzeniem i kupnem jak się okaże że silnik, skrzynia, konstrukcja auta i komora silnika nie są naruszone bo wydaje mi się że jak całe elementy zostały wymienione to chyba nie ma problemu jeżeli dajmy na to pomalowane a z tego co słyszałem to tak nie jest to zawsze można się potargować i dokonać wymiany.
Rozmawiałem jednym z użytkowników forum i przekazał mi on informację abym zwrócił uwagę na tył auta bo coś nisko siedzi (zdjęcie z bocznego profilu) co o tym sądzicie od czego to zależy czy można to zmienić do tego zdjęcie z profilu tylnego okolice prawego koła też trochę dół jest coś niżej.
Podsumowując moja myśl jest taka jeżeli auto nie ma naruszonej konstrukcji i nie będzie nic niepokojącego to chyba ją wezmę i ewentualne nie doróbki poprawie na swój koszt, jak u góry wspomniałem proszę o pomoc i opinie.
Dodam tylko że to będzie moja pierwsza M-ka i proszę o uwagi na co mam zwrócić uwagę przy zakupie (oczywiście pojadę na stacje diagnostyczna)
Pozdrawiam.
Z tego co widzę to w Polsce na sprzedaż nie ma nic ciekawego a nie chcę za bardzo bawić się w sprowadzanie bo to dużo roboty i nie do końca pewne, a w Polsce pojade zobacze do tego dochodzi akcyza.
W znacznym stopniu zależy mi na wyposażeniu rocznik 2003+ SMG najlepiej czarny kolor.
Obecnie w Polsce z tego co udało mi się znalesc to jest jeden taki egzemplarz który spełnia moje oczekiwania a jest nim:
http://moto.allegro.pl/item1030295151_b ... w_bmw.html
Jak czytałem w innym temacie wszystkim znany ponoć po 2 kolizjach z przodu i 1 z tyłu i zastanawiam się nad jego obejrzeniem i kupnem jak się okaże że silnik, skrzynia, konstrukcja auta i komora silnika nie są naruszone bo wydaje mi się że jak całe elementy zostały wymienione to chyba nie ma problemu jeżeli dajmy na to pomalowane a z tego co słyszałem to tak nie jest to zawsze można się potargować i dokonać wymiany.
Rozmawiałem jednym z użytkowników forum i przekazał mi on informację abym zwrócił uwagę na tył auta bo coś nisko siedzi (zdjęcie z bocznego profilu) co o tym sądzicie od czego to zależy czy można to zmienić do tego zdjęcie z profilu tylnego okolice prawego koła też trochę dół jest coś niżej.
Podsumowując moja myśl jest taka jeżeli auto nie ma naruszonej konstrukcji i nie będzie nic niepokojącego to chyba ją wezmę i ewentualne nie doróbki poprawie na swój koszt, jak u góry wspomniałem proszę o pomoc i opinie.
Dodam tylko że to będzie moja pierwsza M-ka i proszę o uwagi na co mam zwrócić uwagę przy zakupie (oczywiście pojadę na stacje diagnostyczna)
Pozdrawiam.
Maciek84 pisze:Rozmawiałem jednym z użytkowników forum i przekazał mi on informację abym zwrócił uwagę na tył auta bo coś nisko siedzi (zdjęcie z bocznego profilu) co o tym sądzicie od czego to zależy czy można to zmienić do tego zdjęcie z profilu tylnego okolice prawego koła też trochę dół jest coś niżej.
Paliwo wtedy miał niby pół zbiornika, ale może w bagażniku coś ciężkiego wiózł? Ale autko stoi już długo na allegro, choc to nie jest przyczyna jego wady. Auta takie ciężko się sprzedaja, bo sa to specyficzne auta dla wyjątkowych ludzi

Tak czy siak auto prezentuje się ładnie! Ale nic to nie zmieni ze musisz jechać obejrzeć. Jest to niedaleko mnie, więc mogę ci pomóc przy oględzinach jak chcesz... I możesz sobie porównać dwa egzemplarze

Możliwe najlepiej sprawdzić osobiście, a co do tyłu i okolice prawego koła ten dół nie jest dziwny ?
Szkoda że ma taki przebieg choć wydaje mi się że nie stwarza to większego problemu.
Co myślisz o tych trzech stłuczkach co napisałem jest to jakiś problem jeżeli elementy były wymieniane w całości ?
Wielkie dzięki za propozycje z pewnością jak będę planował oględziny i o ile to nie będzie problem się odezwę.
Szkoda że ma taki przebieg choć wydaje mi się że nie stwarza to większego problemu.
Co myślisz o tych trzech stłuczkach co napisałem jest to jakiś problem jeżeli elementy były wymieniane w całości ?
Wielkie dzięki za propozycje z pewnością jak będę planował oględziny i o ile to nie będzie problem się odezwę.
Sluchaj w aucie moglo cosbyc w bagazniku, moglo stac na nierownym terenie. To, ze mialo jakies przygody blacharskie o niczym nie swiadczy. Jezeli byly one wykonane poprawnie to nie widze przeszkod. Przebieg tez nie wydaje mi sie aby byl JAKIMKOLWIEK wyznacznikiem.
pzdr
pzdr
Tył siedzi dobrze, to przód za wysoko.

jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
Może macie racje ale oglądałem zdjecia innych Mek na allegro i tyły miały wyżej...Marcin_Os pisze:Tył siedzi dobrze, to przód za wysoko.
Czyli jednym słowem wygląda na to że wszystko na pierwszy rzut oka jest OK?
Generalnie tak, jak nie zobaczysz na żywo, to nie będziesz wiedział...
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
ok, a może jakieś porady na co zwrócić szczególnie uwagę ?